Mira s-a infectat cu o bacterie după vacanța din Bali: "Mi-a fost foarte rău, iau un tratament dur..."

 Raiciu Adriana
.

Mira s-a infectat cu o bacterie după vacanța din Bali. Mira, în vârstă de 28 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Levi Elekes. Cei doi au petrecut momente speciale departe de casă, iar pentru câteva zile acasă le-a fost Bali. Însă, la întoarcerea în țară, artista s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Iată ce s-a întâmplat cu ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mira și partenerul ei, Levi Elekes, au petrecut câteva zile într-o destinație preferată de mulți români în ultima perioadă, Bali. Cei doi s-au bucurat din plin de momentele de relaxare, priveliștile care te lasă fără cuvinte, de soare și bună dispoziție. Însă, la întoarcerea în țară, cântăreața a început să se simtă extrem de rău.

mi-1-819×1024-1mi-1-819×1024-1

Mai exact, aceasta s-a infectat cu o bacterie, iar acum este nevoită să urmeze un tratament dur. Iată declarațiile făcute de aceasta despre problemele cu care se confruntă.

Citește și: Ce rezultate a obținut fiul lui Daniel Pavel la Bac-ul de specialități, în Viena, și ce facultate va urma: „Faptul că nu pot să-i însoțesc acolo e una dintre cele mai mari dureri de-ale mele' / EXCLUSIV

Citește și: „Este groaznic, nu doresc nici la dușmani'. Mira are probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu artista, în vacanța din Indonezia

Citește și: Flora Năstase a fost internată la Psihiatrie din cauza depresiei, după ce și-a pierdut averea. A luat tratament până anul trecut: „Mă tăvăleam pe jos. Netratată, depresia devine fatală’ / EXCLUSIV

Citește și: „Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva'. Dana Nălbaru explică de ce a adoptat-o pe Roxana, deși avea doi copii

Mira s-a infectat cu o bacterie după vacanța din Bali

Pe contul său de socializare, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, Mira le-a spus acestora că s-a infectat cu helicobacter, după vacanța din Bali. În primele două zile aceasta s-a simțit extrem de rău și nu a putut să iasă din casă.

Acum, din cele spune de artistă, se simte mai bine și urmează un tratament dur pentru o perioadă de 14 zile.

„M-ați întrebat mai mulți de ce trebuie să iau antibioticul acela și ce să evitați în Bali, că am spus că din Bali l-am luat, helicobacter mai exact. Helicobacter se tratează cu două antibiotice, o schemă de două antibiotice, timp de 14 zile și este foarte dur tratamentul.

Mie în primele două zile mi-a fost foarte rău și trebuie să îmi pun fața, că arăt ca… mi se pare că arăt rău de tot, că am stat prin casă, nici nu am prea ieșit, nu am putut să fac nimic, nici la sală nu m-am dus. Aveți grijă, pentru că asta puteți să o luați de oriunde, nu doar din Bali, dar cu atât mai mult din locurile astea care nu sunt atât de îngrijite!', a mărturisit cântăreața pe rețelele de socializare.

Helicobacter pylori este o bacterie care infectează mucoasa stomacului și a duodenului. Denumirea ei provine de la forma de helix, formă care se pare că este responsabilă de adaptabilitatea și capacitatea de infectare în mediul puternic acid de la nivelul stomacului. 

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton