Mirabela Dauer, afectată profund după ce și-a pierdut casa, în trecut: „Cea mai mare durere a mea, probabil de asta m-am și îmbolnăvit” / Artista susține că s-a simțit singură și când era căsătorită

 Tudorache Simona
.

Mirabela Dauer a trecut prin multe momente complicate. A încercat, însă, să nu capituleze chiar dacă au fost etape când sufletul îi plângea, a urcat pe scenă cu aceeași dăruire. Artista nu a fost fericită în dragoste, dar cariera i-a dat puterea să răzbată. S-a simțit singură și când era căsătorită și și-a căutat îndelung împlinirea, dar nu a fost să fie.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Un moment greu pentru Mirabela Dauer a fost și pierderea casei din strada Toamnei. Solista a recunoscut că vila în care locuiește acum nu o reprezintă, pentru că sufletul ei a rămas în acea locuință. Mirabela Dauer are convingerea că viața ei ar putea face subiectul unui roman, pentru că a avut de toate, multe episoade dureroase, multe lacrimi. Parcursul nu a fost ușor, iar lecțiile au fost multe.

mirabela dauer 87mirabela dauer 87

Mirabela Dauer, marcată de episoadele dureroase prin care a trecut

Mirabela Dauer are, la 77 de ani, puterea să trateze viața cu optimism. A încercat să nu lase îngenuncheată de nimeni și de nimic, dar admite că acea lacrimă pe care o mai scapă lasă la vedere tot ce a încercat să ascundă.

Viața mea a avut de toate. Cel mai dureros episod… toate acelea grele au fost dureroase, dar eu sunt o persoană optimistă, nu știu de unde mai pot. (…) Am devenit foarte plângăcioasă, dar o să treacă. Este cel mai bun roman din lume, dacă cineva vrea să îmi scrie viața. Și atunci când am fost căsătorită, am fost tot singură', a declarat Mirabela Dauer, la Antena Stars.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Oanei Zamfir: „La 37 de ani nu mai simt aceeași presiune ca acum 5 ani. Nu e nicio surpriză pentru părinți că nu mă înscriu în norma socială. De mică am fost rebelă și…” Ce spune despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Vica Blochina a pierdut un nou proces, după ce a fost dată în judecată de asociația blocului în care locuiește. Ce acuzații i se aduc și ce sumă mare trebuie să achite

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Citește și: Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitate, după ce soțul ei, Tudor de la Fly Project, a înșelat-o, în trecut: „Dacă nu se întâmpla, în momentul de față nu mai eram împreună”

Citește și: Florin Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar…'. Cum se simte acum / Actorul se află la o clinică de recuperare

Mirabela Dauer regretă casa pierdută

Solista locuiește astăzi într-o vilă impunătoare, în care nu își găsește locul. Mirabela Dauer admite că a renunțat la o casă în care visurile ei prindeau altfel contur. Când a conștientizat că a făcut o greșeală și a simțit că nu mai poate duce această trăire, s-a îmbolnăvit.

Am avut o singură casă, aia a fost casa sufletului meu, în strada Toamnei. Eu nu am vrut neapărat această casă. Pe mine nu ma reprezintă. Aia a fost casa mea, o căsuță mică, i se spunea căsuța păpușeu. (…) La mine sufletul primează. Casa a fost greșeala vieții mele. Asta a fost marea mea dezamăgire și să știi că m-am gândit că probabil de asta m-am și îmbolnăvit. Asta a fost cea mai mare durere a mea”, a mărturisit Mirabela Dauer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton