Mirabela Dauer, cu lacrimi în ochi din cabina regretatelor Stela Popescu și Cristina Stamate: "Camera sufletului meu. Am fost prietenă cu amândouă. Am sufletul..."

 Dumba Gabriela
.

Mirabela Dauer a vorbit cu lacrimi în ochi despre regretatele Stela Popescu și Cristina Stamate, chiar din cabina regretatelor actrițe. Amândouă au plecat dintre noi în noiembrie 2017 și Mirabela Dauer regretă enorm moartea bunelor sale prietene, fiind și acum afectată de pierderea lor, la 7 ani distanță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Stela Popescu s-a stins cu o lună înainte să împlinească 82 de ani. A fost găsită moartă la domiciliul ei în luna noiembrie a anului 2017. Buna ei prietenă, Cristina Stamate, a urmat-o câteva zile mai târziu. Mirabela Dauer le-a păstrat în inima ei pe amândouă și este profund afectată de pierderea lor.

652x450_183126-stela-popescu-mirabela-dauer-loredana-groza652x450_183126-stela-popescu-mirabela-dauer-loredana-groza

Mirabela Dauer, interviu emoționant din cabina regretatelor Stela Popescu și Cristina Stamate

Aflată în cabina celor două mari actrițe ale României, Stela Popescu și Cristina Stamate, Mirabela Dauer abia poate să își stăpânească lacrimile.

„Asta e camera sufletului meu, cabina asta a Stelei Popescu și a Cristinei Stamate. Le-a lovit pe amândouă, am fost prietenă cu amândouă, nici nu am ce să zic, pentru că nu-mi face bine. Cabina asta nu mă face să dansez pe masă, am sufletul așa cum îl am. Nu că sunt indispusă sau sunt tristă, dar nu pot, nu am cum, pentru că asta e…”, a spus Mirabela Dauer vizibil emoționată, în cadrul unui interviu pentru Star Matinal.

Întrebată despre viața profesională, Mirabela Dauer a dezvăluit că este pregătită să-și surprindă din nou admiratorii cu noi proiecte muzicale.

„În toamnă va fi noul album și o carte. Va fi o carte despre mine scrisă de Rareș. (…) Sunt convinsă că Rareș va scrie frumos, e un copil bun, e copilul nostru. Mama lui zicea: eu l-am făcut, tu l-ai crescut. A ieșit un răzgâiat și un alintat. Eu nu l-am alintat niciodată, dar l-am certat tot timpul, sunt mereu cu gura pe el.”, spune Mirabela Dauer.

Citește și: Mirabela Dauer a avut cancer. Dezvăluiri în premieră despre lupta pe care a dus-o împotriva bolii: „Încă mai fac tratament'

Citește și: Ce pensie are Mirabela Dauer:„Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat…

Citește și: Cum a reușit Mirabela Dauer să slăbească peste 9 kilograme.Trucul la care a apelat te costă sub 1 leu!

Marele regret al Mirabelei Dauer

În urmă cu 7 ani, Mirabela Dauer a primit cel mai nemilos verdict – cancer, iar de atunci a început o luptă acerbă cu boala. În tot acest timp, nu și-a pierdut nici zâmbetul de pe chip, nici optimismul și nici credința în divinitate.

Artista a avut o tumoră la rinichi care s-a extins la vezică, iar ulterior i-au fost scoși 52 de ganglioni. Mirabela Dauer a mărturisit că cel mai mult a ajutat-o credința în Dumnezeu și a primit totul ca pe o încercare în urma greșelilor făcute în viață…

Într-un interviu recent pentru Antena Stars, Mirabela Dauer a vorbit despre cea mai mare greșeală din viața ei. Artista spune că probabil acesta este și cauza îmbolnăvirii ei.

„Am avut o singură casă, aia a fost casa sufletului meu, în strada Toamnei. Eu nu am vrut neapărat această casă. Pe mine nu ma reprezintă. Aia a fost casa mea, o căsuță mică, i se spunea căsuța păpușeu. (…) La mine sufletul primează. Casa a fost greșeala vieții mele. Asta a fost marea mea dezamăgire și să știi că m-am gândit că probabil de asta m-am și îmbolnăvit. Asta a fost cea mai mare durere a mea.”, a mărturisit Mirabela Dauer.

Artista a povestit despre perioada în care a suferit de cancer și despre dezamăgirea trăită atunci, când, spune, ea, a fost părăsită de mulți pe care îi considera prieteni.

„Niciodată nu m-a dezamăgit, m-a încercat pentru că pe cine iubește încearcă. Lumea trebuie să înțeleagă lucrul acesta, că nu este întâmplător. Am meritat boala aia, probabil că eu am făcut niște greșeli în viață. Am supărat niște oameni destul de rău. Eu niciodată nu am să fac ceva cu bună știință, să supăr pe cineva, să deranjez. Nu mă interesează, bârfa o fac pe față’, a mai spus Mirabela Dauer în podcast.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton