Mirabela Dauer, mărturisiri tulburătoare despre tatăl ei: "El a fost dragostea mea. De-aia nu m-am mai căsătorit. Îmi pare rău că nu am fost cea mai bunpă fiică"

 Oana Pantazi
.

Mirabela Dauer a făcut, recent, mărturisiri tulburătoare despre tatăl ei, pe care artista îl consideră bărbatul perfect. De altfel, Mirabela a și recunoscut că acesta ar putea fi și motivul pentru care nu s-a mai recăsătorit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mirabela Dauer, mărturisiri tulburătoare despre tatăl ei. Deși e mereu cu zâmbetul pe buze și-i molipsește pe toți cu energia ei debordantă, în spatele imaginii de femeie puternică pe care o afișează se ascunde și multă suferință. Artista nu a avut cea mai frumoasă copilărie, în special în perioada în care tatăl ei a fost închis. Mirabela Dauer i-a purtat o dragoste imensă părintelui ei, după cum a dezvăluit recent.

ce-pensie-primeste-mirabela-dauer-dupa-o-viata-pe-scena.-abia-poti-sa-traiesti-cu-aceasta-suma-1280×720-copyce-pensie-primeste-mirabela-dauer-dupa-o-viata-pe-scena.-abia-poti-sa-traiesti-cu-aceasta-suma-1280×720-copy

Mirabela Dauer, mărturisiri tulburătoare despre tatăl ei

Într-un interviu emoționant pentru Dan Negru, artista a vorbit cu lacrimi în ochi despre părintele ei, care a fost, de altfel, și cel mai important bărbat din viața sa. Mirablea a dezvăluit că și-a iubit tatăl enorm, dar și că regretă că nu a fost chiar cea mai bună fiică pentur el.

Citește și: De ce a divorțat Mirabela Dauer de primul ei soț: „Nu a fost iubire, dar a fost o prietenie frumoasă’. Artista încă îi poartă numele de familie

Citește și: De ce și-a schimbat Mirabela Dauer religia, trecând de la iudaism la ortodoxism: „Îmi doream să îmi fac semnul crucii'

Citește și: ‘Am găsit un porumbel alb, în cadă…’ Văduva lui Corneliu Vadim Tudor susține că soțul ei îi trimite mesaje din lumea de dincolo. Ce i-a povestit Marei Bănică la noua emisiune

Dacă ar intra acum pe ușă, nu i-aș zice nimic pentru că aș muri brusc. Nu am cum să-i zic ceva. Cum? Aș muri. El a fost dragostea mea. Probabil că de asta nici nu m-am măritat. Nu m-am căsătorit pentru că probabil l-am căutat în fiecare persoană din viața mea, l-am căutat pe el, perfectul, pentru că a fost perfect.

Eu l-am divinizat. Îmi pare rău că nu am fost cea mai bună fiică. Aș fi vrut să fac mai mult pentru el, să fiu cu el, să nu-l dezamăgesc, dar asta a fost viața', a mărturisit Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer a avut o copilărie grea, marcată de închiderea tatălui

Artista a fost extrem de afectată în copilărie, atunci când tatăl ei a fost luat în închisoare, iar ea avea doar câțiva anișori. Mirabela consideră și acum că părintelui ei i-a fost făcută o nedreptate și nu prea îi place să vorbească despre acea perioadă din viața ei… Artista a fost invitată, acum ceva timp, în cadrul podcastului Vreau să Știu, cu Cătălin Oprișan, unde a făcut o confesiune dureroasă.

„Până la 3 ani, l-au luat pe tata, l-au săltat și l-au băgat la pușcărie. N-am avut o copilărie frumoasă, noroc cu unchiul nostru, ziarist, dat afară.

Eu m-am născut evreică și tăticul meu a avut o funcție pe la Ministerul Comerțului. Dar comunist. Tatăl meu a fost un comunist nebun, credea în chestia asta, dar era un comunist frumos, un altfel de comunist. Nu ce s-a întâmplat, altfel. Dușmanul poporului. I s-a înscenat. Mama mea, fiind o mică alintată, că tata n-a lăsat-o la muncă niciodată, unchiul meu a avut grijă de noi. A trebuit să muncească la un magazin sora mea. Căra coșuri. Ajuta la diferite magazine. Restul, avea grijă unchiul meu’, a povestit Mirabela Dauer.

Una dintre cele mai puternice și dureroase amintiri ale artistei este cu tatăl ei este din pușcărie. Mirabela se uita atunci printre gratii la părintele ei și, din brațele unchiului său, își striga părintele cu disperare…

„Ultima imagine pe care am avut-o cu tata a fost în pușcărie la Văcărești, pe deal. În mijloc era gardianul, după gratii tata, eu în față.

Stăteam în brațe la unchiul meu, la grilajele alea și făceam „Tăticul meu, tăticul meu.’ Chestiile astea mi le-au povestit ei, eu nu mai știu. El a avut muncă silnică pe viață, după i s-a făcut pedeapsa la 25 de ani, după care i-au dat drumul. Nu știu câți ani sunt de atunci. L-am mai văzut după 12 ani’, a mai spus Mirabela Dauer.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton