Mirabela Dauer, moment stânjenitor pe scenă, în fața unei săli pline: "Mi s-a rupt plicul cu bani"

 Oana Pantazi
.

Mirabela Dauer are o carieră artistică prodigioasă, care nu a fost însă lipsită nici de surprize neplăcute, cum ar fi un moment stânjenitor trăit pe scena Festivalului de la Mamaia, în timp ce i s-a înmânat un premiu în bani… Artista a povestit totul cu mult umor, la ani distanță, însă atunci a fost un dezastru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mirabela Dauer a fost și a rămas una dintre cele mai bune voci ale muzicii pop din ultimii 50 de ani. Prezență constantă la festivalurile de muzică ușoară, artista are tolba plină cu povești mai mult sau mai puțin amuzante. Recent, invitată fiind în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a rememorat, printre altele, și perioada festivalurilor de muzică ușoară, Mirabela Dauer a amintit și despre un moment stânjenitor trăit pe scena de la Mamaia, în fața unei săli pline…

1Mirabela-Dauer-a-vrut-sa-se-calugareasca1Mirabela-Dauer-a-vrut-sa-se-calugareasca

Mirabela Dauer, moment stânjenitor în fața spectatorilor

Invitată la Vara lui Măruță, carismatica Mirabela Dauer a păstrat tonul de vacanță al emisiunii și a povestit o întâmplare hilară petrecută pe vremea când Festivalul de la Mamaia era în vogă. Fiind premiată și cum pe vremea aceea nu existau cecuri, Mirabelei i s-a înmânat premiul în bani într-un plic. Din păcate, în respectivul plic nu toți banii erau din hârtie…

„Am câștigat ceva premii la Mamaia, dar pe vremea aia banii se dadeau pe scenă, în niște plicuri. Și mie mi s-a rupt plicul, că erau bani mărunți în el (…)', a spus Mirabela, amuzată.

„Ca la nuntă, era cu strigare?', a intervenit Theo Rose.

„A fost furtună, nu s-a mai ținut festivalul de la Mamaia la Teatrul de Vară și s-a ținut la Teatrul de Balet din Constanța. Și s-a rupt plicul meu cu bani pe scenă, fiind monede și bani mărunți', a rememorat, cu umor, Mirabela Dauer, acel moment petrecut pe scenă.

Citește și: Mirabela Dauer, mesaj pentru fiul pe care nu l-a mai văzut de 20 de ani: „Totul a fost o minciună!”

Citește și: Drama Mirabelei Dauer. Artista a fost bătută și amenințată cu moartea. „A paralizat din cauza asta'

Citește și: Cine a fost marea iubire a Mirabelei Dauer: „Din păcate, a murit, dar…”

Citește și: Cătălin Botezatu se retrage de la Bravo, ai stil! De ce a renunțat la emisiune

Citește și: Anda Adam și Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Mirabela Dauer, cu umor, despre cele mai stânjenitoare momente din carieră

Vedeta și-a amintit și că a urcat pe senă arsă toată de soare, după ce stătuse o zi întreagă la plajă, convinsă fiind că nu va câștiga nimic în acea seară…

„Țin minte că prima oară am cântat Amurgul și am stat toată ziua pe plajă. Eram o carne vie care umbla prin hotel, dar nu mai umblam, că nu mai puteam. Fiind convinsă că nu câștig nimic, eu am stat la plajă de dimineața până seara.

Când au venit și m-au anunțat că trebuie să merg la spectacol, că sunt laureat, atunci mi s-a rupt filmul. Nu puteam să mă îmbrac, aveam o rochie cu sclipici care zgârie, din lurex”, a mai spus Mirabela Dauer.

Ce pensie are Mirabela Dauer

La 74 de ani, Mirabela Dauer este încă în activitate. Optimistă și extrem de energică, artista nu pare atinsă de problemele tipice senectuții. Din păcate însă, în anul care a trecut, în contextul pandemiei, Mirabela Dauer a fost obligată să ia o pauză nedorită de la concerte, dar mărturisește că s-a descurcat cu pensia pe care o are.

Deși este discretă în privința veniturilor sale, Mirabela Dauer a mărturisit totuși ce pensie are după 58 de ani de muncă. Deși e greu de crezut, artista primește 1300 de lei lunar, bani suplimentați de o pensie de merit care i-a fost oferită în perioada guvernării Ponta.

Am avut o pensie de doi bani, dar domnul Ponta – mă rog în fiecare zi pentru sănătatea lui – este singurul care s-a gândit la artiști și ne-a ridicat pensia. Datorită acestei pensii de merit, am putut să îmi plătesc spitalul.

Nu este imensă, nu o car cu sacul, dar datorită acestei pensii eu am putut să plătesc analizele. Îi mulțumesc dimineața, la prânz și seara pentru că am putut fără să cerșesc!’, a spus Mirabela Dauer, citată de Fanatik.

Artista nu a dezvăluit însă cât este pensia de merit pe care o încasează, de asemenea, lunar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton