Mircea Badea, despre gelozie: "E o boală psihică". Ce nu a făcut niciodată în 23 de ani de relație cu Carmen Brumă

.

Mircea Badea și-a exprimat în mai multe rânduri părerea despre relații, iubire, romantism sau gelozie, fiind un anti-trend în mai toate aceste domenii. Recunoaște că nu este romantic, iubește o femeie de 23 de ani fără a simți nevoia căsătoriei, iar despre gelozie consideră că este „boală psihică”. În emisiunea sa de la Antena 3, Mircea Badea a spus și ce crede el despre controlul telefonului iubitei, un „sport” îndrăgit în majoritatea cuplurilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mircea Badea a explicat în emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN, ce trebuie să facă fiecare dacă telefonul partenerului stă neparolat lângă el. Totodată, iubitul lui Carmen Brumă a vorbit despre gelozie și cum unii înțeleg greșit conceptul „iubire”.

767-1767-1

Mircea Badea, despre iubire și gelozia în cuplu

Mircea Badea nu este de acord cu gelozia în cuplu și spune că puțini știu ce înseamnă iubirea adevărată.

„Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit. Iubirea e ceva extrem de rar, ceva extrem de profund, inaccesibil marii majorităţi a oamenilor de pe planetă, e ceva care nu e pentru oricine. 

S-a trivializat această noţiune exclusivistă, extrem de rară, încât orice ieftinăciune de pe planetă e justificată prin iubire.

Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea, gelozia e o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual spre metafizic, nu are nicio legătură cu nevoia de posesie pe care o au unii sau unele. Gelozia este boala orgoliului', a declarat Mircea Badea în emisiunea sa de la Antena 3.

Prezentatorul de la Antena 3 recomandă tuturor să citească poeziile scrise de Nichita Stănescu pentru a înțelege ce este cu adevărat iubirea. „Dacă vrei să ai acces la iubire, măcar iluzoriu, citeşti Nichita Stănescu.

Citește și: „Am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng’. Oana Lis recunoaște că problemele cu banii și starea de sănătate a lui Viorel Lis au adus-o la capătul puterilor

Citește și: Cine este Elena Chiriac de la Survivor. Apare în „Haita de acțiune’, filmul lui BRomania

Citește și: De ce divorțează Deea și Dinu Maxer și ce se întâmplă cu cei doi copii

Ce spune Mircea Badea despre controlul telefonului iubitei

Când vine vorba de controlatul telefonului partenerului, Mircea Badea nici nu vrea să audă.  „Toată această „poliţie” pe care o fac unii, să verifice, să-i ia telefonul celuilalt, Doamne fereşte!

Mai zic unii, „Păi, tu nu-i verifici telefonul?”. Ce să fac? Dacă telefonul iubitei este aici, nesupravegheat, neparolat, ce trebuie să faci tu? Te dai dracului mai încolo!', a spus prezentatorul la Antena 3 CNN, în cadrul emisiunii „În gura presei'.

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de 23 de ani

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de peste 20 de ani. Cei doi nu sunt căsătoriți, dar au împreună un băiețel, pe Vlad. Într-un interviu recent pentru ego.ro, ea a făcut mărturisiri din relația de cuplu cu prezentatorul de la Antena 3.

„După atâția ani, este evident că amândoi suntem foarte răbdători. Nu am niciun sfat pentru nimeni în materie de relații, pentru că nu e ca la «diete», unde toată lumea slăbește cu piept de pui și cu salată (râde)… Cred că «reușita» ține de multe componente, inclusiv hazardul', a spus vedeta.

Întrebată despre fiul lor, Carmen Brumă a vorbit cu mândrie.

„Vlad e o minune de copil, foarte empatic, iubitor și fundamental bun. Nici nu știu cu cine seamănă. Fizic, până pe la 4-5 ani, semăna foarte bine cu mine, acum e taică-su tot'.

Povestea de iubire dintre Carmen Brumă și Mircea Badea a început în urmă cu 23 de ani.

„Nu pot să fac o evaluare corectă la capitolul «romantism». Referitor la cum ne surprindem, e simplu. Nu ne surprindem și nici nu încercăm. E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt, să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e „poleială”', a povestit Carmen Brumă pentru viva.ro în urmă cu câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton