Mircea Badea și Teo Trandafir, față în față, după 29 de ani de la prima lor emisiune împreună: "Au fost ani în care aproape muream de foame"

 Dumba Gabriela
.

Mircea Badea și Teo Trandafir au debutat în televiziune în urmă cu 29 de ani, ca și cuplu și au fost foarte îndrăgiți de telespectatori până în anul 2000, când fiecare a mers, separat, pe un alt drum profesional. Teo este convinsă că s-ar bucura de succes și în prezent o emisiune prezentată de ea și Mircea Badea și susține că prietenia dintre doi oameni nu ține cont de timp sau de greutățile personale și profesionale prin care trece fiecare, separat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir și Mircea Badea s-au gândit de multe ori, în ultimii 24 de ani, să prezinte din nou împreună un alt format TV, însă până când vor pune acest plan în funcțiune, Mircea Badea a acceptat să fie invitat în podcastul prietenei sale de-o viață. Teo Trandafir dă startul, astăzi, podcastului „Gând la gând cu Teo”.

mirceabadeamirceabadea

Mircea Badea, primul invitat în podcastul lui Teo Trandafir

Teo Trandafir și Mircea Badea s-au reunit pentru primul podcast pe care îl face Teo, care va fi lansat azi, la ora 19.00, „Gând la gând cu Teo”.

'Toate poveștile mele încep cu ' Muream de foame…', „Vocația mea, talentul meu… Am și eu un talent pe planeta asta – să fiu de vină. Deci eu sunt de vină pentru orice', reprezintă o frântură din mărturiile lui Mircea Badea făcute în podcastul lui Teo Trandafir.

„Pentru prima oară în vizită la mine acasă, Mircea Badea chiar el. Podcastul @gandlagandcuteo se lansează cu el, firește. Joia asta, la ora 19:00, pe canalul de youtube Gândlagândcuteo. Vă așteptăm cu drag acolo, să fim noi, cum ne știm!”, a anunțat Teo Trandafir pe pagina sa de Facebook.

Într-un interviu pentru paginademedia.ro, Teo Trandafir a dezvăluit că și-a amintit, împreună cu Mircea Badea greutățile de la începutul carierei lor în televiziune și susține că „prietenia nu ține cont de timp, dacă este reală”:

„Ne-am adus aminte cu drag până şi despre lucrurile grele prin care am trecut şi care ne-au unit pentru totdeauna, indiferent de parcursul nostru profesional. Una-i una, alta-i alta. Au fost ani în care aproape muream de foame împreună, iar apoi când eu am trecut prin cea mai grea perioadă din viaţa mea, m-a urmat şi când eram în comă, la propriu. Prietenia nu ţine cont de timp, dacă e reală.”

Citește și: Catinca Roman, despre scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Acum e un război, dorința lui Marius de a deveni cunoscut'. Ce spune despre fostul iubit al vedetei, Cornel Păsat

Citește și: Irina Tănase, total schimbată: s-a afișat machiată strident pe Instagram. Fotografie rară cu fosta iubită a lui Liviu Dragnea

Teo Trandafir este convinsă că ar avea succes o emisiune prezentată de ea și Mircea Badea

Teo Trandafir și Mircea Badea au prezentat împreună emisiunea „Bună dimineața, România!' (1995-1997), de la Tele7 ABC, iar între 1998 și 2000, cei doi au continuat să îi încânte pe români la matinalul Antenei 1. Românii au dus mereu dorul acestui cuplu TV.

Într-un interviu mai vechi pentru DC News, Teo Trandafir fost întrebată dacă ar mai funcționa astăzi un format cu Teo Trandafir și Mircea Badea.

„Cred că ar funcționa. Traiectoriile noastre sunt atât de diferite, dar esența noastră este aceeași. Mircea îmi spunea că își amintește și lucruri dintr-o altă viață și că acel Mircea nu mai este. Sunt convinsă că nu este așa, nu există un buton pornit/oprit a ceea ce sunt și a ceea ce voi deveni. Cred că lucrurile odată aflate în interiorul tău, de mic, vor rămâne acolo până în momentul în care o să mori de bătrânețe.

Acele lucruri ale noastre ne sunt compatibile și, indiferent de cât de diferiți am fi devenit acum, dacă facem apel la esența noastră și la ceea ce ne reprezintă cu adevărat, click-ul se va face din nou, fără îndoială', spunea Teo Trandafir.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton