Mircea Baniciu, despre relația cu ginerele său, Edy Kovacs: „Familia lui este foarte bine aranjată. Ei au un business cu restaurante, o treabă bănoasă”. Ce a spus artistul și despre fiica lui, Ana Baniciu

 Tudorache Simona
.

Mircea Baniciu abia așteaptă să își strângă în brațe nepoțelul. Artistul se bucură pentru fericirea fiicei sale, Ana, care, la puțin după nunta cu Edy Kovacs, l-a anunțat că va fi bunic. Mircea Baniciu trăiește cu intensitate acest sentiment și e încântat de felul în care s-au așezat lucrurile în viața fiicei sale. Artista e mulțumit și de alegerea pe care Ana, fiica sa, care îi calcă pe urme, a făcut-o pe plan sentimental.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Baniciu renovează acum casa bunicii sale, pentru că vrea să se mute din apartamentul în care locuiește acum cu soțul ei pe o proprietatea ceva mai spațioasă. Vila se află în centru Bucureștiului, dar până acum un an a fost închiriată. Venirea copilului le schimbă, însă, prioritățile.

ana-baniciu-84ana-baniciu-84

Mircea Baniciu, despre relația cu ginerele său, Edy Kovacs

Ana Baniciu va deveni pentru prima oară mamă în luna iunie. Solista așteaptă un băiețel. „Nu știu cum o să fie. Eu aștept evenimentul. În iunie este. Iubita de ea, este foarte făloasă cu ce o să i se întâmple. Se pare că se înțeleg bine, deci copilul ăla va crește într-o atmosferă civilizată. Soțul ei este un tip fain și familia lui este foarte bine făcută și aranjată.

Ei au un business din ăsta cu restaurante, o treabă foarte bănoasă, pe care o pun în aplicare în fiecare vară. Vara câștigă niște bani și după aceea au ei treburile lor, el și cu tatăl lui. Foarte bine. Sunt niște oameni modești și la locul lor și își știu de lungul nasului. Foarte important. Asta mi-a plăcut la Ana, că a stat, a stat și a ales. A avut din ce alege și foarte bine, bravo ei că s-a hotărât.

Mi-a zis clar, mă mărit și fac un copil. Nici nu a trecut un trimestru și a și rămas însărcinată. Bravo ei!', a spus Mircea Baniciu în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și: Mirela Retegan, primele declarații despre destrămarea trupei Gașca Zurli și acuzațiile actorilor care au demisionat: „Anul 2024 a venit cu provocări mari”

Citește și: Cristina Șișcanu recunoaște că l-a amenințat pe Mădălin Ionescu cu divorțul. Care e motivul: „Discuția era destul de aprinsă și…”

Citește și: „A fost prima mea dragoste. Când l-am cunoscut, el era căsătorit. Am fost cerută de soție”. Lili Sandu, detalii neștiute despre relația ei cu Bogdan Stelea

Citește și: Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a născut! Prima imagine cu cel de-al patrulea băiat al antrenorului: „Iubirea mea este…'

Cum a ajuns Ana Baniciu să formeze un cuplu cu Edy Kovacs

Ana Baniciu, fiica solistului Mircea Baniciu, are o relație cu Edy Kovacs din 2020. Solista și actualul ei soț s-au întâlnit prin intermediul unei prietene, iar după o perioadă în care și-au testat iubirea au ajuns în fața altarului. „Varianta lui Edy este și mai interesantă și anume că mă căuta de mai mult timp. N-a fost o întâlnire pusă la cale, dar când a auzit că sunt și eu acolo, și-a dorit foarte mult să vină', a spus artista la Antena Stars.

Ana Baniciu a fost impresionată de calitățile lui Edy, pe care l-a descoperit mai bine atunci când a fost bolnavă. „Am ieșit la o masă și am stat lângă el. Eu mă întorsesem dintr-o vacanță în Turcia. În ziua în care m-am întors, s-a activat COVID-ul din mine, eu plecând cu test… El tocmai ce avusese și ieșise din carantină și am zis că nu am pe cine să sun apropiat să vină să mă ia să fac un test. Într-o oră a fost la ușă. M-a îngrijit foarte frumos. M-a văzut din start într-un moment greu al meu. Nu mă simțeam bine, arătam rău. Nu eram sexy deloc, credeți-mă!', a mai povestit Ana.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton