Mircea Baniciu, primele declarații despre nepoțelul lui, după ce Ana Baniciu a născut: „Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav. Fiecare eveniment de genul acesta e cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect..."/ De ce nu poate merge artistul la spital

 Tudorache Simona
.

Mircea Baniciu și-a văzut nepoțelul și a rămas impresionat. Ana Baniciu a devenit mamă pentru prima oară. Artista a adus pe lume, prin cezariană, un băiețel de toată frumusețea. Mai emoționat ca niciodată, Edi Kovacs a fost aproape de soția lui în cel mai frumos moment, nașterea fiului lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

El a fost cel care i-a și trimis socrului său, Mircea Baniciu, primele imagini cu micuțul. Cunoscutul artist are convingerea că fiica sa a adus pe lume un băiețel superb. Solistul recunoaște că nu se simte încă bunic și că va trăi acest sentiment atunci când vor merge împreună în parc.

ana-baniciu-18ana-baniciu-18

Mircea Baniciu, primele impresii despre nepoțelul lui

Mircea Baniciu se declară cucerit de nepoțelul său și fericit pentru această etapă din viață. „Știți ce frumusețe de băiat este? Este un bebeluș superb! Ana este ok, este în refacere. Sarcina era foarte mare și a trebuit să nască prin cezariană, dar totul este perfect. Bebe este atât de frumos. Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav.

Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect, i-am zis să se uite bine la el, să îl controleze, că este fiul lui și o să aibă multă treabă cu el în anii următori.
Este foarte frumos, este bine. Încă nu mă simt bunic, până nu îl voi lua de mâna și vom merge în parc'
, a spus Mircea Baniciu, tatăl Anei, pentru Playtech.ro.

Mircea Baniciu abia așteaptă să îl vadă pe fiul Anei

Mircea Baniciu are câteva concerte programate în această perioadă și nu o să meargă să o vadă pe Ana, fiica lui, la azi la spital, dar va ajunge acasă să o viziteze.

„Nu o să merg la spital, în 2,3 zile se vor întoarce acasă, iar eu voi fi plecat, am de susținut niște spectacole. Astăzi în niciun caz nu voi ajunge, dar mâine sper să ajung să îi fac o vizită, ori acasă, dacă o externează, ori la spital', a mai spus Mircea Baniciu.

Solista și partenerul ei de viață au realizat tot ce și-au propus, iar înainte de venirea pe lume a bebelușului lor s-au mutat în casa cea nouă.

Citește și: Cu ce se ocupă Monica Gabor în prezent. Irinel Columbeanu a dezvăluit din ce-și câștigă fosta lui soție banii în SUA: „Nu mai are nicio afacere. E doar…'

Citește și: Amna, sprijinită de tatăl ei și de duhovnic după divorț: „Aveam senzația că el mă judecă pentru că nu am luat niște decizii corecte'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou! Cuplul și-a spus „adio” pentru a-11-a oară în trei ani de zile

Citește și: Angela Similea, superbă într-o ținută albă, la un eveniment în comuna Chiajna: „De două luni am devenit…”. Artista a susținut-o din public pe colega ei, Mirabela Dauer, apoi a urcat pe scenă / EXCLUSIV

Citește și: Eva Măruță, în primul ei interviu complex, după succesul filmului „Tati part-time”: „Am repetat mult acasă, cu părinții, și de multe ori și singură. Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria”/ EXCLUSIV

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, s-au mutat în casă nouă

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, s-au mutat într-o vilă superbă, pe care au renovat-o. Casa a aparținut bunicilor artistei, dar până de curând a fost închiriată.

„S-a investit destul de mult, pentru că e și un proiect îndrăzneț, în care nu mulți s-ar fi băgat, pentru că e o casă de 100 de ani, care a necesitat foarte multe schimbări. Ne bucurăm că a ieșit ce ne dorim, o să fie ceva superb, nu mai contează cât s-a investit. Contează să fim sănătoși, că banii vin, banii pleacă’, spunea Ana Baniciu, pentru Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton