Mircea Bravo a făcut accident de mașină, după ce ar fi adormit la volan. Soția sa e însărcinată și a ajuns la spital

 Dumba Gabriela
.

Vloggerul Mircea Bravo a făcut accident de circulație, după ce ar fi adormit la volan și soția sa a ajuns la spital. Potrivit primelor informații, se pare că Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate și soția sa a suferit răni ușoare, însă a avut nevoie, totuși, de îngrijirea medicilor. Polițiștii l-au testat pe Mircea Bravo pentru consum de alcool și droguri. Se pare că soția lui e însărcinată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vloggerul Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de susținere a rețelei electrice, după ce ar fi adormit la volan. O femeie care era în mașină cu el, respectiv soția sa, a fost rănită în accidentul care s-a produs în localitarea Roșia, din județul Bihor.

mircea-bravo-accident-masina-stalp-electricitate-872999mircea-bravo-accident-masina-stalp-electricitate-872999

Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier în Bihor

Polițiștii din Beiuș au fost sesizați luni, la ora 9.23, printr-un apel la 112 că pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier. Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş s-a constatat că, șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi intrat pe contrasens și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.

' Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09.23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice.

În urma accidentului rutier, o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital', se arată în comunicatul Poliției.

Citește și:„Știi ceva? Cum adică îmi faci tu mie fițele astea? Dacă nu mai vrei, eu am plecat! Mi-am făcut bagajele de două ori la începutul relației’. Cristina Ciobănașu a vrut să se despartă iubitul ei, Alexandru Mureșan

Citește și: Lia Bugnar, asaltată de bărbați, după ce a vorbit despre despărțirea de Anghel Damian: „Au fost și niște doamne care mă certau că n-am copii și mă amenințau cu focu iadului pentru păcatele mele’

În urma testării conducătorului auto cu aparatele etilotest și DrugTest, rezultatele au fost negative. Polițiștii Biroului Rutier Beiuș efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, Mircea Bravo ar fi adormit la volan.

Cine este soția lui Mircea Bravo, rănită în accidentul de mașină. Femeia este însărcinată

Mircea Bravo, pe numele său real Mircea Popa, are 35 de ani și este un cunoscut vlogger român, originar din Beclean. Acesta a urmat cursurile Facultății de Drept din Cluj-Napoca, dar a ales să creeze conținut în mediul online.

În vara anului trecut, Mircea Bravo a anunțat că se însoară. „Ea e din județul Bistrița-Năsăud. Nunta va fi de zi, în Cluj. O cheamă Georgiana. Suntem împreună cam de un an de zile. Sunt mai impulsiv de felul meu', mărturisea Mircea Bravo pentru Mihai Hînda de la „Bară la Bară'. Se pare că soția lui este însărcinată.

Soția lui Mircea Bravo se numește Georgiana, are 27 de ani, este din județul Bistrița-Năsăud și lucrează ca și cadru universitar la Cluj.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton