Mircea Bravo, prima reacție după ce a fost implicat într-un accident rutier: "Un șoc puternic. Mașina este avariată grav..."

 Dumitrache Laura
.

Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier, în dimineața zilei de luni, 4 decembrie. Actorul a făcut accident după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, în județul Buhor. În urma impactului, soția sa a fost rănită ușor, iar autoturismul a fost grav avariată. Recent, Mircea Bravo a făcut primele declarațiile după accidentul rutier.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vloggerul Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier, luni dimineață, în județul Bihor. Actorul era împreună cu alte trei persoane când a intrat cu autoturismul într-un stâlp. În urma impactului, soția sa a suferit răni ușoare și a fost dusă la spital pentru îngrijiri.

6240776562407765

La o zi de la producerea accidentului rutier, Mircea Bravo a avut prima reacție și a postat pe rețelele de socializare un mesaj. Vloggerul a descris accidentul drept un  „șoc puternic”  și le-a spus fanilor săi că atât el, cât și celelalte persoane din mașină sunt bine. Chiar și așa, Mircea Bravo a mărturisit că autoturismul său a fost grav avariată.

Citește și: Mircea Bravo a făcut accident de mașină, după ce ar fi adormit la volan. Soția sa e însărcinată și a ajuns la spital

Citește și:Ionuț Rusu, despre colaborarea cu Mircea Bravo și onorariul primit, după ce a jucat în filmul Nuntă pe bani: „M-a plătit extrem de bine, îl recomand' / EXCLUSIV

Citește și:De ce poartă Ozana Barabancea un lanț cu șapte cruciulițe la gât: 'Nu plec fără ele..' Ce simbolizează bijuteriile / EXCLUSIV

Citește și:Cristina Șișcanu, acuzată de fani, pe Internet, că își controlează soțul: „Că tu ești sclavul meu, că tu execuți tot ce spun eu, că eu sunt…'. Reacția lui Mădălin Ionescu

Mircea Bravo, prima reacție după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Mircea Bravo este unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri de la noi din țară. În cursul zilei de luni, 4 decembrie, actorul a fost implicat într-un accident rutier, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, în județul Bihor. Mircea Bravo se afla în mașină alături de soția sa, dar și de alte două persoane. În urma impactului, soția lui, însărcinată cu primul lor copil, a ajuns la spital cu răni ușoare.

La o zi de la producerea accidentului rutier, Mircea Bravo a avut prima reacție și a postat un mesaj pe Instagram. Vloggerul a mărturisit că se afla în mașină cu încă trei persoane, dar, din fericire, nimeni nu a pățit nimic. De asemenea, Mircea Bravo a spus că mașina lui a fost grav avariată, iar șocul a fost foarte puternic. Celebrul influencer a mai dezvăluit că drug-testul a ieșit negativ. „Astăzi am avut un accident de mașină, am fost alături de alte trei persoane. Nimeni nu a pățit nimic, doar un șoc puternic. Mașina este avariată grav. Atât testul de alcoolemie, cât și drug testul au ieșit negative. Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi', a transmis Mircea Bravo.

Mircea Bravo a fost testat antidrog și cu etilotestul

Mircea Bravo a intrat cu mașina într-un stâlp de curent, în dreptul localitătii Roșia. În momentul accidentului, în masina vloggerului se aflau alte trei persoane, una fiind chiar sotia lui, însărcinată. Mircea Bravo nu a fost rănit, dar partenera sa a avut nevoie de îngrijiri medicale. Celebrul vlogger a fost testat antidrog și cu etilotestul, iar ambele rezultate au fost negative.

„Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09.23, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Beiuş au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul judeţean 764, în localitatea Roşia, judeţul Bihor, s-a produs un accident rutier. Din primele investigaţii efectuate de către poliţiştii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie şi ar fi lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice', a anunțat IPJ Bihor.

Mircea Bravo a devenit faimos în mediul online datorită clipurilor video amuzante pe care le publică pe Youtube, alături de tanti Lenuța. De asemenea, vloggerul a participat și la iUmor, reușind să-i impresioneze pe jurați.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton