Mircea Bravo și iubita lui, Georgiana, s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă 

 Borcilă Andreea
.

Vloggerul Mircea Bravo și iubita lui, Georgiana, s-au căsătorit. De curând, celebrul creator de pe rețelele sociale a avut parte de cele mai mari emoții, iar asta pentru că și-a unit destinele cu aleasa inimii lui, o tânără misterioasă pe care a vrut să o țină departe de lumina reflectoarelor. Câțiva dintre invitații apropiați ai cuplului, dar și fotograful, i-au dat de gol și au postat diferite imagini de la marele eveniment! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mircea Bravo și iubita lui, Georgiana, s-au căsătorit! Marea ceremonie a avut loc joi, 16 iunie, în Cluj-Napoca, de unde e și cunoscutul vlogger. Au fost mari emoții atât pentru miri, cât și pentru cei apropiați, care nu s-au putut abține să nu posteze pe rețelele sociale mai multe fotografii de la petrecere. Mircea Bravo și-a unit destinele cu aleasa inimii lui, o tânără despre care nu se știu multe informații, iar asta pentru că influencerul a vrut să o ferească de lumea în care se învârte el. 

mircea-bravo-3mircea-bravo-3

Mircea Bravo și iubita lui, Georgiana, s-au căsătorit joi, 16 iunie. Soția vloggerului este o tânără din Bistrița, despre care se spune că ar fi cadru universitar. De aceea, celebrul creator de pe rețelele sociale a ales să nu-și expună partenera, prea mult, în public. Diferența de vârstă dintre cei doi ar fi de opt ani! 

Citește și: Cine este Mircea Bravo.Tânărul comediant a ajuns să promoveze NATO

Citește și: Mircea Bravo a vizionat garsoniera de 11 mp din Cluj:„Mai bine o făceai muzeu'

Citește și: Cum se înțelege Denisa Tănase cu sora ei, Raluca, după ce s-a mutat în Dubai:„Lucrează împreună cu noi. Este…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Roxana Ciuhulescu să participe la Exatlon, acum 5 ani:„Divorțasem și mi-a fost frică să nu…' / EXCLUSIV

Vloggerul Mircea Bravo și iubita lui, Georgiana, s-au căsătorit

Joi, 16 iunie, a avut loc marea ceremonie în Cluj-Napoca. Astfel, Mircea Bravo și soția sa, Georgiana, și-au jurat iubire veșnică până la adânci bătrâneți. Emoțiile au fost pe măsură, la fel și invitații. Cei apropiați l-au dat de gol pe celebrul vlogger și au postat mai multe fotografii de la eveniment. Mircea Bravo a anunțat, în urmă cu o săptămână, că se va căsători cu aleasa inimii lui, ceea ce s-a și întâmplat. Tânăra cu care el s-a căsătorit este originară din Bistrița și lucrează în domeniul învățământului, de aceea influencerul nu a vrut să o implice în lumea mondenă.

În imaginile de la nuntă, se poate vedea cum vloggerul poartă un costum format din pantaloni negri, un sacou de culoare albastră, o cămașă albă și un papion negru. Pe de altă parte, soția lui a avut o rochie de mireasă simplă, care i s-a mulat perfect pe trupul ca tras prin inel. Totodată, a avut un decolteu adânc, o coafură strânsă într-un coc, prins cu un voal. 

Cine au fost invitații de la nunta lui Mircea Bravo 

Mircea Bravo a anunțat, în urmă cu o săptămână, că se va căsători cu aleasa inimii lui. Astfel, joi, 16 iunie, a avut loc ceremonia în Cluj-Napoca, la care nu au lipsit oamenii dragi ai cuplului. La petrecere, a fost prezentă și tanti Lenuța, celebra bunică a comediantului, care apare în diferite filmulețe comice de pe rețelele sociale. Pe de altă parte, nu a lipsit nici actorul Bob Rădulescu, cunoscut drept țiganul Laurențiu, care face furori în mediul online. 

Vestea despre căsătorie a fost dată cu o săptămână în urmă, la un eveniment la care YouTuber-ul a fost prezent. Tânăra cu care Mircea Bravo s-a căsătorit este originară din Bistrița și diferența de vârstă dintre cei doi este de opt ani. Mircea Bravo are 33 de ani, a absolvit Facultatea de Drept din Cluj-Napoca, însă niciodată nu a profesat în domeniu. A devenit cunoscut datorită sketch-urilor pe care le-a publicat în mediul online, el având peste un milion de urmăritori.

Sursă foto: Andrei Dragon, Bogdan Bob Rădulescu, Instagram 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton