Mircea Eremia s-a despărțit de iubita lui, Denisa, după ce s-au mutat împreună: "Nu îmi voi nega niciodată sentimentele pentru ea"

 Dumba Gabriela
.

Mircea Eremia s-a despărțit de iubita lui, Denisa, după ce se mutaseră împreună și relația părea din ce în ce mai serioasă. Fără a vorbi despre motivele pentru care au pus punct poveștii de dragoste, Mircea Eremia recunoaște că încă o mai iubește pe Denisa, dar susține că au rupt orice legătură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mircea Eremia era foarte îndrăgostit de Denisa și o prezentase părinților, iar fanii se așteptau că în curând face pasul cel mare, dar n-a fost așa! Fratele Alinei Eremia anunță că s-a despărțit de tânăra care îl cucerise „prin simplitate și frumusețe interioară”.

6868

Mircea Eremia, primele declarații după ce s-a despărțit de iubita lui, Denisa

Mircea Eremia anunță că este din nou un bărbat singur, după o poveste de dragoste care a durat șapte luni. El și Denisa s-au despărțit, însă o iubește în continuare, chiar dacă au rupt orice legătură.

„Eu și Denisa nu mai formăm un cuplu. Ne-am despărțit de curând. A fost o relație frumoasă, o poveste frumoasă de dragoste, mă bucur că am avut parte de ea, dar s-a terminat. Am avut o relație de 7 luni, am locuit împreună, a fost o experiență minunată, m-am maturizat ca bărbat.

Ea este un om excepțional, dar nu a mai fost să fie pentru noi în acest moment. Nu îmi voi nega niciodată sentimentele pentru ea, cel mai frumos după o relație e să rămână iubire, respect și să poți să te bazezi pe persoana respectivă. Am rupt legătura', a declarat Mircea Eremia, la emisiunea „Bărbați vs Femei'.

Citește și: De ce s-a căsătorit Codin Maticiuc, de fapt, cu soția lui, Ana Pandeli, și de ce nu-i plac nunțile: „A fost ceva din niște motive practice, administrative… / EXCLUSIV

Citește și: Vlada și Antoni de la Casa Iubirii s-au despărțit și nu mai locuiesc împreună. Care a fost motivul: „Eu nu sunt sfântă. Am făcut…’

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără filtre, după ultimele operații estetice, inclusiv lifting facial: „Mă opresc deocamdată'. A fost surprinsă de paparazzi la mall

Cum s-au cunoscut Mircea Eremia și fosta lui iubită, Denisa

Mircea Eremia era foarte îndrăgostit de Denisa și avea gânduri serioase cu ea. Acum ceva timp, povestea cum a întâlnit-o pe Denisa și care sunt calitățile care l-au cucerit la ea.

„Am cunoscut-o pe această domnișoară frumoasă total întâmplător. Eram pe Calea Victoriei, mă plimbam cu niște prieteni. A trecut pe lângă noi, cu niște prietene, și i-am făcut un compliment. Nu i-am luat numărul de telefon și nu am făcut cunoștință cu ea.

La o perioadă de timp, iar întâmplător, ne-am reîntâlnit și atunci s-a întâmplat să ne împrietenim.(…)

Denisa m-a cucerit cu simplitatea și frumusețea ei, cu gesturile finuțe. Este o persoană foarte caldă, discretă și apreciez foarte mult la ea aceste lucruri. Ai mei o cunosc și o simpatizează. Sunt destul de comunicativi și mă susțin în relația asta. Denisa este o fără super muncitoare, lucrează în domeniul beauty', a mărturisit Mircea Eremia pentru  fanatik.ro.

Mircea Eremia spunea, la un moment dat, că este un bărbat pretențios. Iar frumoasa Denisa este femeia care îl susține în tot ce face.

'Iubita mea mă susține foarte mult în ceea ce fac. În primul rând mă susține să devin din ce în ce mai bun. M-am îndrăgostit, în primul rând, de partea umană și de sufletul ei și sunt sigur că și la ea a fost la fel. Deseori ne facem complimente legate de frumusețea interioară, nu doar de cea fizică' mai spunea cântărețul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton