Mircea Lucescu și Neli, soția lui, s-au cunoscut la cantina studențească și au o poveste de dragoste impresionantă: "A fost interes la prima vedere. Nu vorbeam, dar...". Sunt căsătoriți de 57 de ani

 Oana Pantazi
.

Mircea Lucescu și Neli, soția lui, poveste de dragoste impresionantă. Noul selecționer al României și soția lui au o poveste de dragoste demnă de ecranizat, cei doi fiind împreună de aproape 60 de ani, probabil cel mai longeviv mariaj din lumea mondenă. Iată cum s-au cunoscut!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

La 79 de ani, Mircea Lucescu are o carieră prodigioasă, dar și o viață personală pe măsură, selecționerul României fiind „happily married” de aproape 6 decenii cu femeia pe care a cunoscut-o în studenție și care a devenit mama unicului său fiu, Răzvan. Iată ce spune Mircea Lucescu despre prima lor întâlnire!

cum-arata-neli-sotia-lui-mircea-lucescu-474033cum-arata-neli-sotia-lui-mircea-lucescu-474033

Mircea Lucescu și Neli, soția lui, poveste de dragoste impresionantă

Cine spune că dragostea durează doar 3 ani se înșală, iar cea mai bună dovadă este cuplul Neli – Mircea Lucescu, care se iubesc și azi ca-n prima zi. De altfel, cei doi au fost surprinși sărutându-se, astă primăvară, în timpul unei plimbări în parc, ca doi tineri îndrăgostiți. Selecționerul și soția lui se cunosc din studenție, iar prima lor întâlnire a fost una memorabilă.

„La cămin ne-am întâlnit, la cantina studenţească. A fost interes la prima vedere… Nu vorbeam, dar ne-am urcat într-un tramvai. Eu eram în mijlocul tramvaiului, ea era în față. Ne-am uitat unul la altul, am văzut că are un bagaj în mână… Când ea a coborât, am coborât și eu cu toate că eu nu trebuia să cobor acolo și m-am oferit să-i duc bagajul.

Mi-am dat seama cu timpul că este foarte important să-ți formezi o familie devreme. Eu am fost destul de egoist pentru că am făcut-o în sprijinul meseriei mele, ca să ajut fotbalul. Familia îți dă întotdeauna siguranță, familia în momentele de dificultate este cea care te sprijină”, povestea Mircea Lucescu, cu ceva timp în urmă, pentru AntenaStars.

Mircea Lucescu: „Când ai necazuri, supărări, familia te ajută”

Extrem de discretă, Neli, soția lui Mircea Lucescu, a fost femeia din umbră, liantul familiei, cea care a asigurat echilibrul și liniștea familiei. De altfel, selecționerul a recunoscut că, în pofida fragilității sale aparente, soția sa este o femeie extrem de puternică.

„Atunci când ai succes, prețul succesului este invidia și prețul nereușitei este singurătatea. Când ai necazuri, supărări, familia te ajută. Trebuie să-ți găsești un echilibru în toate astea și un echilibru ți-l dă familia.

Deciziile financiare le iau eu, dar cea care se ocupă de familie în totalitatea ei este soția. Neli are grijă de toți, de strănepoți, de nepoți, de Răzvan…. E firavă așa, dar e foarte puternică. Când își pune ceva în cap, realizează”, a mai spus Mircea Lucescu despre partenera lui de viață.

Mircea Lucescu este noul antrenor al Echipei Naționale de fotbal a României

Recent, Mircea Lucescu a acceptat să fie noul selecționer al României, după negocieri dure cu oficialii FRF, având în vedere refuzul lui Gică Hagi de a prelua Naționala. Mircea Lucescu a fost selecționer al României timp de cinci ani, între 1981-1986, și a antrenat echipe precum Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior Donețk, Zenit, Turcia și Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu a fost favorit să preia banca tehnică a Naționalei României după ce Edward Iordănescu a refuzat să-și prelungească înțelegerea. După mai bine de o săptămână de tatonări de la distanță, oficialii FRF și „Il Luce' s-au întâlnit săptămâna aceasta pentru a finaliza negocierile, iar în cele din urmă, Mircea Lucescu a acceptat să fie noul antrenor al Echipei Naționale de fotbal a României.

Il Luce a devenit prima ţintă a lui Răzvan Burleanu, după ce Gică Hagi a refuzat din nou Naţionala. Mircea Lucescu este liber de contract din noiembrie 2023, când și-a încheiat mandatul la Dinamo Kiev.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton