Mircea Radu a scris cea de-a doua sa carte: "Este un roman despre un prezentator de televiziune de azi". Ce spune despre succesul emisiunii pe care o prezintă

.

Mircea Radu a scris cea de-a doua sa carte și, în paralel, se ocupă de emisiunea de la Metropola TV. După ce s-a plimbat prin toată Europa cu emisiunea „Noi, românii', odată revenit în țară, prezentatorul istorisește acum povestiri de pe meleaguri autohtone.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Mircea Radu nu mai prezintă faimosul format „Din dragoste' de 16 ani și multă vreme s-a retras din lumina reflectoarelor, însă cu siguranță nu a fost uitat. Acest lucru l-a realizat și el anul trecut, când a început filmările pentru emisiunea „Noi, românii', difuzată la Metropola TV, emisiune pentru care a călătorit în 30 de orașe din 11 țări. Cunoscutul prezentator nu a pierdut timpul și a scris și o carte despre un prezentator de televiziune, care, spune el, nu este autobiografică…

331782205_918554199562036_8943204399279603440_n331782205_918554199562036_8943204399279603440_n

Mircea Radu a scris cea de-a doua sa carte și prezintă o emisiune de succes

Sezonul 2 al emisiunii „Noi, românii' este deja pe post de ceva vreme, iar între timp Mircea Radu (55) a definitivat cea dea doua sa carte, după „Povești cu gust', de data aceasta un roman ce spune povestea unui prezentator de televiziune. Cât despre emisiunea pe care o prezintă la Metropola TV, Mircea Radu a dezvăluit că feedback-urile sunt bune.

„Reacțiile sunt cele obișnuite. Oamenii se bucură de o emisiune în care se arată lucrurile bune, de calitate, făcute de noi, românii. Cineva mi-a spus de curând că aștepta – chiar așa a zis „aștepta' – un program de televiziune ca „Noi, românii', a spue Mircea Radu pentru TV Mania.

Citește și: Ce a spus Mircea Radu când a fost întrebat dacă revine emisiunea Din dragoste la TV: „Cu mine? Niciodată să…’

Citește și: Cum arată soția lui Mircea Radu. Fostul prezentator TV și Raluca s-au fotografiat în vacanța din Creta: „Mă bucur că o cunoaștem și pe frumoasa ta doamnă

Cât despre romanul său, care este deja în faza finală, Mircea Radu insistă că nu este o autobiografie, chiar dacă spune povestea unui prezentator de televiziune.

„Am terminat cartea. Manuscrisul este acum pe mâini bune, la o editură prestigioasă. Încă nu am primit niciun răspuns. Este un roman despre un prezentator de televiziune de azi – din motivul ăsta ar putea exista bănuiala că e o autobiografie; ei bine, nu e, orice asemănare cu persoane sau situații e pur și simplu întâmplătoare (cred că ar trebui să scriu asta la început…). Cuprinsul e o parte din copilăria lui, deci acțiunea are loc la începutul anilor ´80 cu tot ce presupune asta – de la lipsuri, la cum arăta cartierul în care protagonistul a crescut”, a mai spus el pentru sursa citată.

În ce țară i-ar plăcea lui Mircea Radu să locuiască

Acum locuiește în Piatra Neamț alături de soție și cei doi copii adorabili, dar prin natura profesiei și nu numai, Mircea Radu s-a plimbat prin multe locuri din lume. Întrebat în ce țară i-ar plăcea să locuiască dacă ar avea ocazia, omul de televiziune a dat un răspuns deloc surprinzător.

„În Italia. Pentru că de-acolo se dă ora exactă în materie de îmbrăcăminte și încălțăminte bărbătească. Pentru că e patria unde au fost inventate pizza și pastele, iar eu la capitolul ăsta stau mai bine decât Pavarotti&Friends. Pentru că fiecare colț al centrului vechi al fiecărui oraș spune multe și mai ales aduce aminte oricui că ei au fost un Imperiu, chestiune ce rămâne în sângele oricărui italian, este o treabă care nu se uită niciodată chiar dacă s-a întâmplat acum mii de ani”, a mai spus omul de televiziune pentru sursa citată.

Mircea Radu, asaltat în străinătate de fanii emisiunii „Din dragoste'

Pe 14 septembrie 2000 avea loc primul episod al emisiunii „Din dragoste', la cârma căreia Mircea Radu s-a aflat timp de 9 ani. Acest show i-a adus omului de televiziune un capital de popularitate imens. 15 ani mai tîrziu, Mircea Radu a plecat din nou cu caravana, de data asta pentru Metropola TV.

„Se pare că imaginea mea este definitiv legată de o caravană. „Din dragoste’ a fost o emisie atât de puternică, încât hrănește și acum amintiri si nostalgii, deși au trecut aproape 15 ani de când nu se mai face', a spus Mircea Radu pentru TV Mania, în urmă cu ceva timp.

Omul de televiziune a mărturisit că a fost impresionat de reacțiile oamenilor din străinătate la întâlnirea cu el, dintre care mulți își aminteau cu nostalgie de „Din dragoste'.

„Surprinzătoare și puternice. M-a impresionat asta. Cei care erau plecați demult își aminteau de emisiile pe care le-am prezentat și asociau cumva cu vremurile în care erau în țară sau cu persoane de care le e încă dor, dar pe care nu le mai pot întâlni atât de des pe cât ar vrea. Mai erau cei care-mi cereau să facem fotografii și își băgau și copiii în poză, deși aceștia erau atât de mici, încât habar n-aveau cine sunt pentru că „nu mă prinseseră’. În momentele alea îmi era ușor să-i înțeleg pe cei de la Rolling Stones…', a mai spus Mircea Radu pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton