Mircea Radu, detalii intime din căsnicia cu soția lui, Raluca. Ce surpriză romantică i-a făcut prezentatorul TV, recent: „A exclamat când...”

 Tudorache Simona
.

Mircea Radu, detalii intime din căsnicia cu soția lui, Raluca. Mircea Radu recunoaște că nu își surprinde soția cu petale de trandafiri pe pat, ci cu ceea ce pregătește în bucătărie. Prezentatorul și Raluca Olaru s-au căsătorit în 2013 și au o căsnicie frumoasă. Cei doi au dat, alături de copiii lor, agitația din Capitală pe liniștea din Piatra Neamț și nu au regretat niciodată alegerea făcută.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mircea Radu prezintă la Metropola TV show-ul Noi, românii', care în această lună a debutat cu un nou sezon, iar acum se pregătește să plece printr-un alt turneu prin partea de Vest a țării, așa că surprizele abia urmează.

mircea-radu-3mircea-radu-3

Mircea Radu, detalii intime din căsnicia cu soția lui, Raluca

Mircea Radu și Raluca Olaru trăiesc o dragoste puțin altfel, care de cele mai multe ori trece și prin bucătărie, pentru că acolo face prezentatorul de multe ori dovada talentului său. Mircea Radu își surprinde jumătatea cu preparate alese, pe care le pregătește chiar el.

„Dacă te aștepți să spun că am îmbrăcat patul cu petale de trandafiri din soiul Big Purple (128,80 lei butașul) sau că am închiriat roata dintr-un parc de distracții în care ne-am dat de câteva ori, înainte de a sta o oră în mașinuțele alea colorate care se bușesc, ei bine, nu. În schimb, îți pot spune că soția mea a exclamat recent 'O! Ce surpriză!' când i-am dat să guste dintr-un humus făcut de mine, cu mânuțele mele', spune Mircea Radu, conform Unica.ro.

Citește și: Actrița Mirela Zeța s-a căsătorit în secret, acum doi ani: „Mi-am întâlnit iubirea salvatoare. Nu credeam că o să fac acest pas!”. Ce spune despre soțul ei

Citește și: Radu Siffredi, declarație de dragoste pentru Oana Matache, după finala Power Couple: „Orice s-ar întâmpla între noi, o să te iubesc toată viața și…'

Citește și: Carmen Grebenișan a refuzat să participe, inițial, la o emisiune, din cauza geloziei soțului ei, Alex Militaru: „S-ar putea să apelăm la un terapeut'

Citește și: Cum arată Liza Minnelli la 78 de ani: „Mi-aș dori să știu cum să mă comport la vârsta mea, dar, copii, ghiciți ce? Nu am fost niciodată atât de bătrână!”

Cum își impresionează Mircea Radu soția

Prezentatorul admite că, de multe ori, nu își impresionează soția cu mâncarea pe care o gătește, ci cu povestea unei rețete, cum ar fi înghețata de ciocolată topită în unt.

„Nu am impresionat-o gătind, ci povestindu-i despre mâncare. I-am spus rețeta unei înghețate de ciocolată topită în unt, care se lasă peste noapte la congelator. Se mănâncă în pat, dimineața, când soarele mângâie iar vântul călduț umflă perdeaua de la fereastra deschisă care dă spre vară…. Nu știu cum se face preparatul ăsta. Sincer, nici nu știu dacă există că nu am mâncat niciodată', adaugă el.

Cum e Mircea Radu ca tată

Mircea Radu obișnuiește să își privească viața prin ochii celor doi copii. Ei îi sunt reper, iar vorbele și trăirile lor îl lasă, uneori, fără cuvinte. „Acum vreo lună, fiicei mele (clasa zero) i s-a dat de făcut un desen – să aleagă ea pe cineva, pe oricine, și să-l deseneze. A făcut un cap cu ochi verzi și a scris sub el 'Tatăl meu este un om bun'. Dacă este vreun lucru care să mă fi impresionat cu-adevărat în ultima vreme, acesta a fost. Și mai știu că și fiul meu crede asta despre mine. E tot ce contează', mai spune Mircea Radu.

Foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton