Mircea Radu, mesaj acid de Paște. Ce l-a scos din sărite: "Mi se pare aiurea tot bâlciul ăsta al urărilor"

 Dumba Gabriela
.

Mircea Radu s-a enervat de Paște și spune că nu poate înțelege urările și felicitările lungi, când românii ar putea spune doar un sincer „Hristos a Înviat'. De asemenea, fostul prezentator TV a mai spus că nu vede rostul mesajelor sau pozelor cu iepurași și că totul este un clișeu trist, de Paște.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mircea Radu s-a retras din televiziune și locuiește la Piatra Neamț, împreună cu soția lui, fiind preocupat mai degrabă de viața simplă, la curte, decât de agitația orașului și a vieții mondene de altădată. Cu toate astea, este o prezență activă pe Facebook, iar cu ocazia Paștelui le-a atras atenția celor care îi trimit urări și felicitări de tip poezie sau chiar roman.

mircea-radu-creta-5-831×1024-1mircea-radu-creta-5-831×1024-1

De ce s-a enervat Mircea Radu de Paște

„Din ecrane, megafoane și broșuri mi se urează în buclă „Sărbători Fericite!', apoi, scrise mai mic, prețurile la miel, vin și cozonac. E cam ca la cârciumă doar că acolo nu e cu ouă multicolore și iepuraș (oare n-ar trebui scris cu i mare, ca Iisus?)', a spus Mircea Radu, pe pagina sa de Facebook. Prezentatorul a făcut referire și la expresia „alături de cei dragi'.

„Oriunde întorc capul dau de trâmbițe ce vestesc bucuria și speranța, toate-s la liber zilele astea și poți lua câte vrei, deci și tu!, și tu!, chiar și tu!, toate curg în valuri și sunt așa de multe încât n-o să le poți duce singur; de aceea condiția e să fii alături de cei dragi'(ce clișeu vag și trist, cunosc atâția singuri care ar merita să se bucure).

Mie mi se pare aiurea tot bâlciul ăsta al urărilor, chiar comic, dar, na, eu râd la tot felul de situații pe care alții le iau în serios. Că dacă ar fi după mine, într-o lume atât de șuchie n-ar fi de spus decât Hristos a înviat!' – nu e nimic mai liniștitor', a concluzionat Mircea Radu pe Facebook.

Citește și: Cine este Sorina Badea de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. Deține un atelier de creație și se ocupă de firma tatălui ei

Citește și: Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Oana Roman: „Mama nu e bine. Nu am puterea să…

Citește și: Carmen Brumă a dezvăluit singurul motiv care i-ar convinge pe ea și Mircea Badea să se căsătorească: „Dacă…’/ EXCLUSIV

Citește și: Mircea Radu, reacție dură după ce Nicu Covaci a rămas fără pensie, la 75 de ani: „Umilința la care a fost supus o simt și eu…'

Cu ce se ocupă Mircea Radu de când s-a retras din televiziune

Mircea Radu locuiește acum la Piatra Neamț, acolo unde şi-a construit un colţ de Rai. Deşi nimeni nu se aştepta, fostul prezentator a lăsat în spate agitaţia din Capitală şi s-a mutat într-un loc liniştit la casă, se ocupă de livadă, dar mai are și alte preocupări.

Mircea Radu oferă consultanță juridică unor firme, în prezent, însă aceasta nu este singura activitate pe care o practică în județul din zona Moldovei. Mircea Radu a mai dezvăluit că se ocupă, îndeaproape, de livada sa, fiind extrem de preocupat cu grădinăritul, cu toate că mai are multe de învățat.

E prea mult spus grădinar priceput. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu’, spunea Mircea Radu pentru Impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton