Mircea Radu revine la TV: „E un show de televiziune cum nu s-a mai făcut. 'Întoarcerea la sat' se numește noul sezon al emisiunii..."

 Tudorache Simona
.

Mircea Radu revine la Metropola TV cu „Noi, românii', emisiunea care aduce în fața oamenilor poveștile senzaționale ale românilor care au ales să-și construiască viața altfel. Acum, celebrul prezentator le propune telespectatorilor să îi cunoască pe acei români care au decis să părăsească orașele și să-și continue existența la sat, acolo de unde a pornit esența.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În primul sezon, vedeta TV a călătorit prin Europa în căutarea celor care au reușit să facă performanță în orașe importante, departe de țara natală. Sezonul doi a scos la suprafață poveștile românilor excepționali, care au ales să facă performanță acolo unde a decis Universul să-i localizeze. De această dată, Mircea Radu se aventurează prin satele românilor.

mircea radu 9mircea radu 9

Mircea Radu revine la Metropola TV

Mircea Radu pleacă din nou la drum. De această dată, cunoscutul prezentator colindă satele românilor în căutare de povești.

„Întoarcerea la sat' se numește noul sezon al emisiunii „Noi, românii' și este viața celor care au lăsat orașul și s-au mutat la țară. E un show de televiziune cum nu s-a mai făcut, arată foarte bine, e proaspăt, cred eu că este ce trebuie. Producția vine cu un plus de dinamism față de sezonul trecut. Noi, românii' este o emisie vie, cu cadre frumoase, montate măiestrit, în care punem accent pe discuții cu cei întorși la sat (dar nu gen Viața Satului', acele dialoguri pe malul râului până îi uită Dumnezeu) dar și pe senzații, mirosuri, gusturi și liniști pe care numai la sat le poți afla', declară Mircea Radu.

Emisiunea „Noi, românii. Întoarcerea la sat' va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00,pe Metropola TV.

Citește și: Alexandru Ciucu o contrazice pe Alina Sorescu, după ce l-a acuzat că nu le lasă pe fete să vină la concertele ei: „Nu mai pot accepta minciunile, doar de dragul falsei victimizări…”

Citește și: Romina Gingaşu a cumpărat blana de vulpe a Elenei Ceauşescu: „Sunt foarte fericită, este o piesă cu istorie”. Cât a plătit soția lui Piero Ferrari pentru această haină

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Gheorghe Gheorghiu la 70 de ani. Deși locuiește în SUA din 2015, în fiecare vară cântă pe litoralul românesc

Citește și: Daria, fiica lui Cătălin Crișan, susține că a muncit de două ori mai mult din cauza numelui pe care îl poartă: „Îmi doresc ca, pentru generația mea, să ajung cel puțin la fel de sus ca tata” / EXCLUSIV

Citește și: Aida Parascan, devastată de moartea fulgerătoare a tatălui celor trei copii ai săi: „Nu știam absolut nimic de problemele lui. Făcea sport, mergea cu bicicleta la muncă, nu se aștepta nimeni. A fost tragic!”

Cum și-a cunoscut Mircea Radu soția

Mircea Radu este căsătorit cu medicul Raluca Olaru care i-a dăruit doi copii, pe Tudor și pe Clara Elena. Prezentatorul și-a cunoscut jumătatea într-o librărie din Iași. Povestea lor a început pe neașteptate, dar durează de mai bine de 15 ani.

„Eram într-o librărie în Iași, îmi căutam Viețile Sfinților, volumul 4. Și cum stăteam eu așa, aplecat pe titluri, mi-a atras atenția un miros de parfum oriental. Vanilie, scorțișoară, coajă de portocală, ceva în zona asta. M-am întors și mă așteptam să dau peste o femeie, sau peste mai multe, purtând hijab.

Dar nu, nu chiar.  În sensul că am dat de o fată cu părul și ochii negri, cu buze frumos conturate care părea arăboaică și care zăbovea în dreptul raftului plin cu cărți științifice. Am aflat ulterior că absolvise medicina la prestigioasa universitate Gr. T. Popa, din Iași.

I-am zâmbit, am întrebat-o dacă o pot ajuta, mi-a răspuns că nu (eram sigur, mă așteptam la asta). I-am zis zis că mă poate pune la încercare, mi-a zis că nu a intrat în librărie să pună la încercare pe nimeni ci să caute o carte. Aici m-am bosumflat. Nu în sensul că am pus o moacă lungă și mi-au căzut umerii, ci am făcut o pauză în care am tăcut și fixat-o cu privirea, apoi i-am zis că bine, fie după cum ziceți.

M-am depărtat, m-am dus la un raionul aflat în celălalt capăt al încăperii de unde am luat o carte pe care i-am adus-o. A pufnit-o râsul și gata, am știut că partida e câștigată. Restul e istorie. Volumul era The Lebanese Cookbook, o carte de bucate inspirată din celebra și foarte gustoasa bucătărie a Orientului Mijlociu”, declara Mircea Radu pentru Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton