Mircea Solcanu, mărturisiri cutremurătoare după ce i-a apărut iar o tumoră pe creier: „Nu mă tem de moarte”

 Miniosu Alexandra
.

Mircea Solcanu a făcut unele mărturisiri cutremurătoare după ce tumora pe creier i-a apărut iar. În ciuda problemelor sale de sănătate, fostul prezentator de la Acasă TV luptă ca un adevărat erou, atât pentru el, cât și pentru mama lui, și ea bolnavă. Fostul om de televiziune nu se teme de moarte, credința fiindu-i mare sprijin, însă, uneori, îi este frică de gândurile lui. Iată confesiunea emoționantă a vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mircea Solcanu a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare după ce tumora pe creier i-a crescut iar. Fostul prezentator în vârstă de 45 de ani are grave probleme de sănătate. La 10 ani de la operația suferită pe creier, acesta se confruntă din nou cu dureri mari de cap, după ce, din păcate, tumora i-a crescut iar.

mircea-solcanu-8-1mircea-solcanu-8-1

În urmă cu 10 ani, Mircea Solcanu a suferit o intervenție chirurgicală complicată. Medicii i-au extirpat atunci o tumoră de pe creier, însă l-au avertizat că aceasta va crește iar și că va avea din nou dureri mari de cap. Din păcate, acest lucru s-a adeverit, iar acum, fostul coleg al lui Cabral se gândește să apeleze la o nouă operație.

Citește și: Drama lui Mircea Solcanu. I s-a refăcut tumora la cap, iar mama lui e imobilizată la pat:„Am dureri cumplite, uneori'

Citește și: Viața lui Mircea Solcanu, un lung șir de drame:”Tumoarea de la creier mi-a spart timpanul și…”

Citește și: Cu ce se ocupă băiatul Cristinei Bâtlan, jurata de la Imperiul Leilor.Adi câștigă bani frumoși la nici 18 ani

Citește și: Cine e Florian Munteanu, românul care va juca în serialul Vikingii:”Sunt foarte mândru”

Mircea Solcanu, mărturisiri cutremurătoare după ce tumora pe creier i-a apărut iar

Tumora de la creier îi provoacă dureri mai de cap lui Mircea Solcanu și îi stârnește unele stări nervoase, uneori de furie. Vedeta nu a avut timp să ajungă până acum la neurolog, fiind ocupată cu mama sa, care e imobilizată la pat, dar și cu licența la Actorie.

„Se mărește din nou tumora de la creier. Am dureri mai mari, mai mici. Nu trec repede, îmi provoacă stări nervoase, uneori furie, mai iau câte un paracetamol…Nu am avut timp să merg la neurolog, ar trebui să ajung la București, sunt foarte ocupat acum cu mama, cu licența la Actorie. La licență am un repertoriu cu care sunt însă în urmă rău de tot….Am prins rolul unui editor de presă, nu scap…', a declarat Mircea Solcanu pentru ego.ro.

Conform spuselor lui, o să meargă iar la medic, pentru a vedea dacă e necesară o nouă operație: „Tumora a crescut iar, o să merg la medic, ca să văd dacă e necesară o nouă operație!'.

Mircea Solcanu: „Nu mă tem de moarte'

Cea care-l ajută pe Mircea Solcanu să treacă mai ușor peste aceste greutăți este credința. Se declară o fire foarte credincioasă și din acest motiv nu-i e frică nici de boală și nici de moarte. Recunoaște însă, în schimb, că se teme uneori de gândurile lui.

„În ultimii zece ani am ținut toate posturile, merg mereu la biserică să mă împărtășesc. Sunt foarte credincios. Tocmai de aceea nu mă tem de boală, de medici. Deloc…De gândurile mele mă tem uneori. Și, nu, nu mă tem de moarte!', a continuat el.

Deși și el se confruntă cu probleme de sănătate, Mircea Solcanu dă dovadă de multă putere, îngrijindu-și mama. Femeia e grav bolnavă și e imobilizată la pat, motiv pentru care fostul prezentator de la Acasă TV o spală și o hrănește.

„Mama nu este deloc bine, sunt zile în care nici nu mă recunoaște. Dar, cel puțin, îmi spune că semăn cu băiatul ei!', a adăugat vedeta.

Cu ce sechele a rămas după prima operație la creier

Într-un alt interviu, Mircea Solcanu povestea cu ce sechele a rămas după prima operație la creier, de înlăturare a tumorii. Fostul prezentator e pensionat pe caz de boală și își drămuiește banii cu atenție, în funcție de cele necesare.

„Am suferit de pierderea auzului total la o ureche și de 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd. Eu am o pensie de 760 de lei, din care trebuie să mă descurc cum pot', a mărturisit fostul coleg al lui Cabral.

De ce s-a înscris la Actorie

Mircea Solcanu e student Actorie, în Constanța. E nerăbdător să termine facultatea și să vadă ce surprize îi mai pregătește viața.

„Sincer, abia aștept să termin facultatea. Nu neapărat ca să joc pe scenă sau în filme, ci doar ca să văd ce alte surprize mai are viața pentru mine. Facultatea asta a fost și un fel de penitență, în care am învățat nespus de multe lucruri.

Până acum am trecut prin 'Moromeții', 'Livada cu vișini', Cehov, Caragiale sau Gorki. Nu mă văd în niciun rol. Cred că niște regizori sau directori de casting ar trebui să vadă asta. Sunt foarte sever în ceea ce mă privește și, sincer, nu mă văd, uneori, doar mă mai ascult', a conchis el.

Sursă foto: Facebook, Arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton