Mirela de la Insula Iubirii se căsătorește religios cu alesul inimii. Când va avea loc nunta

 Pirvu Cristina
.

Mirela de la Insula Iubirii și-a găsit de câteva luni de zile alesul inimii. S-au căsătorit civil, iar acum urmează să pășească în fața altarului. Ea a dezvăluit cțnd va avea loc nunta, dar și ce accesorii inedite a ales pentru eveniment!

La scurt timp după ce a participat la Insula Iubirii, Mirela și-a găsit jumătatea. Florin o face fericită de câteva luni de zile și tot el îi va dărui primul copil, căci este însărcinată. Timpul trece foarte repede pentru ei, s-au căsătorit și civil, iar acum organizează cununia religioasă.

Au decis ca marele eveniment să îl facă la început de toamnă, în luna septembrie. Mirela a publicat o imagine în mediul online în care arată accesoriile pe care le-a ales, dar și data petrecerii.

„Septembrie 2019
Party”, a scris ea pe Instagram.

Se pare că abia așteaptă să îmbrace rochia albă, de mireasă. Nu mai e mult până atunci, iar emoțiile sunt mari.

Mirela de la Insula iubirii se căsătoreșteMirela de la Insula iubirii se căsătorește

Mirela de la Insula iubirii, prima poză cu burtica de gravidă. La ce nume s-a gândit pentru copil

Mirela Baniaș nu-și mai ascunde burtica de gravidă și a recunoscut că este însărcinată. Fosta concurentă de la Insula iubirii se bucură acum de cele mai frumoase clipe din viața ei. Mirela de la Insula iubirii va deveni mamă pentru prima dată în câteva luni.

Deși se înțeleg de minune, când vine vorba de numele viitorului copil, Mirela Baniaș și Florin Tecar nu sunt pe aceeași lungime de undă. „Îmi place la fetiţe: Eva, dar soţului nu. Iar la băieţi: Isaac. Mie îmi plac nume din Biblie. Lui nu', a scris Mirela Banias.

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton