De ce Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, nu a vrut să se căsătorească: "Dacă nu te măritai era dezastru, erai oaia neagră a familiei"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinți, nu a vrut să se căsătorească. Mirela Oprișor, una dintre cele mai iubite actrițe din România, a devenit cunoscută datorită serialului Las Fierbinți, unde o interpretează pe Aspirina. Deși este căsătorită de ani de zile cu actorul Mimi Brănescu, vedeta mărturisește că, în adolescență, se opunea vehement ideii de mariaj.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mirela Oprișor, Aspirina, este o actriță îndrăgită de public, care a cunoscut celebritatea, odată cu rolul „Aspirina”, din serialul de succes „Las Fierbinți”. Vedeta este împlinită și în viața personală, fiind căsătorită cu actorul și scriitorul Mimi Brănescu, iar împreună au o fiică minunată. Mirela Oprișor a mărturisit, însă, că, pe vremea când era foarte tânără, nu avea de gând să se căsătorească. Mai mult, vedeta a avut numeroase discuții în contracdictoriu, din această cauză.

aspirina-poveste-de-viata-emotionanta-1aspirina-poveste-de-viata-emotionanta-1

nu fac nuntă, eu vreau altceva

Mirela Oprior a dezvăluit că, atunci când era tânără, era văzută ca „oaia neagră' a familiei pentru că voia să se mărite. Și-a adus aminte că mama ei i-a adunat zestre și i-a pus-o într-un dulap, așteptând momentul cel mare.

„În cartierul meu muncitoresc, dacă nu te măritai la 17-18 ani era dezastru pentru părinţi, erai considerat oaia neagră a familiei. Ăsta era cursul firesc atunci. Mai era facultatea, dar nu era pentru toate familiile. Ai mei au înțeles asta. Exista sufrageria Doina, o avea tot blocul, iar jos, sub vitrină, era un dulap în care mamele adunau zestrea pentru fete, lenjerii, seturi de tacâmuri şi farfurii. În toate casele vecinilor vedeam asta', spunea actrița pentru Adevărul.

Citește și: Ce lecție de viață a primit Mădălina Craiu, după momentele dificile întâmpinate de-a lungul carierei: „Am zile în care sunt epuizată. Sportul mă ajută să previn burnout-ul' / EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu, revoltată după criticile primite de Eva Măruță, după debutul în filmul Tati part-time: „Am trecut printr-o poveste similară. Știu ce înseamnă presiunea…’

Citește și: Văduva lui Nelu Ploieșteanu suferă teribil la aproape trei ani de la moartea artistului: „Cimitirul a devenit a doua mea casă. În noaptea dintre ani am fost și am stat de vorbă cu amândoi și am dat de pomană'

Citește și: Anca Țurcașiu, pictorial sexy în revista VIVA! Artista arată senzațional la 53 de ani / EXCLUSIV

Mimi Brănescu: „Nu fac nuntă, eu vreau altceva”

Mirela Oprișor își amintește și acum maniera catogorică în care a anunțat-o pe mama ei că nu vrea să se căsătorească. Vedeta simțea că îi este menit să facă altceva la acea vârstă. Mirela Oprișor și-a urmat visul de a devenit actriță și, astfel, și-a întâlnit și alesul, actorul Mimi Brănescu.

„Mama mea a primit din Germania un set de şase piese de servit tortul, ceea ce nu găseai pe vremea aia, şi l-a pus acolo în dulap. Ţin minte că i-am spus: «În viaţa ta să nu mai pui în dulapul ăla nimic, că eu nu mă mărit, nu fac nuntă, eu vreau altceva»', a continuat aceasta.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton