Mirela Oprișor a fost vânzătoare până la 22 de ani: "Eram o fată simplă de la Brașov. Au fost şi perioade mai grele, a fost sărăcie, mâncam pe datorie. Am muncit, vindeam haine"

 Dumba Gabriela
.

Mirela Oprișor este una dintre cele mai populare actrițe din România, cucerind publicul cu celebrul rol Aspirina din serialul Las Fierbinți. Însă viața Mirelei Oprișor nu a fost mereu în lumina reflectoarelor și pe prima pagină a revistelor. Puțini știu că ea a fost vânzătoare până la vârsta de 22 de ani pentru că nu avea curaj să dea la Teatru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Într-o ediție specială a emisiunii 'Întrebarea Mesei Rotunde' cu Marius Manole, difuzată sâmbătă, de la 8.00 dimineața, la ACASĂ, Mirela Oprișor dezvăluie, cu farmec și mult umor care este secretul succesului ei, cum a început pasiunea pentru fotbal, ce a făcut înainte să devină actriță și care este personajul din 'Las Fierbinți' cu care ar face schimb pentru o zi.

mirela-oprisor-1mirela-oprisor-1

Mirela Oprișor, despre perioada în care era vânzătoare la chioșc

Mirela Oprișor dezvăluie, la 'Întrebarea Mesei Rotunde', că până să dea la facultate, la vârsta de 22 de ani, a lucrat ca vânzătoare:

'Nu am avut curaj să dau mai devreme la Teatru… eram o fată simplă de la Brașov, nici măcar nu aveam curaj să gândesc că vreau să dau. Am muncit, la magazine, vindeam haine. În București, am stat la o mătușă care avea o prietenă cu niște chioșcuri în Piața Romană. Așa că am vândut la chioșc. Acolo venea Caramitru să cumpere, venea George Alexandru… Mă vedeau seara că citeam Dostoievschi, Diderot și mă întrebau: ce citești tu noaptea? Și eu ziceam: păi, vreau să dau la Teatru!'.

Când și-a îndeplinit visul de a deveni studentă la Teatru, Mirela Oprișor din ‘Las Fierbinți’ a dat de greutăți greu de imaginat.

Au fost şi perioade mai grele, a fost sărăcie, mâncam pe datorie. Îmi amintesc când s-a deschis primul supermarket că m-am dus şi eu să văd ce înseamnă. Când vedeam fetele cum aruncau în coş de toate, mă gândeam: „Aoleu, chiar există aşa ceva pe lumea asta? Cum să te duci cu coşul şi să arunci în el tot ce vrei de pe rafuri? Era ca în filme. Iar ceea ce urmează e trist, dar e adevărat. Am luat cinci cartofi şi doi cârnaţi, am urcat în 104 şi mi-au furat cârnaţii. Nu ştii cât am plâns după cârnaţii ăia doi. Aveam 26-27 de ani. Nu-mi aduc aminte să fi plâns aşa cum am plâns pentru cârnaţii ăia. M-au distrus‘, a dezvăluit Mirela Oprișor într-un interviu mai vechi acordat Adevărul.

Citește și: Anisia Gafton, detalii despre relația cu Serghei și despre nunta lor: „Longevitatea cuplului nostru cred că se datorează mult și faptului că nu am pus presiune pentru căsătorie și copii'. Cum se înțelege cu viitorii socri / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Ciuhulescu e mândră de fiica ei. Ana a obținut permisul de conducere la 16 ani: ‘La categoria B1 și pot conduce mașini destinate vârstei lor…’ Cum se descurcă adolescenta, la volan/ EXCLUSIV

Cum își explică actrița simțul umorului și carisma cu care a cucerit publicul și a ajuns să fie considerată una dintre cele mai bune actrițe de comedie din România:

'Eram atât de chioară încât – deși am avut ambiție în copilărie – m-am dus la tenis, dădeam pe lângă, m-am dus la baschet, dădeam pe lângă, că eram chioară. Și probabil din cauza acestui handicap, eu mi-am dezvoltat această năuceală. M-au dat afară de la toate sporturile. Du-te fetiță, de aici! Eram comică când eram mică. Pentru că nu eram foarte frumușică, am depășit complexul cu umor. Cred că eu, cu umorul și făcând pe măscăriciul în spatele blocului, câștigam simpatia'.

Mirela Oprișor nu vrea să audă de operații estetice

Întrebată ce crede despre operațiile estetice, Mirela Oprișor mărturisește, la Întrebarea Mesei Rotunde, difuzată sâmbătă, la 8.00 dimineața, la ACASĂ:

'Eu sunt prea frumoasă la 50 de ani, vă rog frumos puneți-mi niște riduri, măcar să se vadă! Nu pot să joc în continuare numai fete de 30 de ani! M-am dus și mi-am făcut niște labe de gâște (râde). În realitate, nu mi-am făcut niciodată nimic, pentru că nu am fost genul de divă, adică să joc dive și să am eu grijă să fiu superbă. Cred că la 60 de ani nu mai e nicio problemă. Dar între 50 și 55 de ani, șocul e mare. Trec așa, pe la oglindă, și se uită una urât la mine, o bătrână! Și zic, cine e asta? Pleacă naibii de aici, că nu sunt eu!'. 

Mirela Oprișor își amintește și cum a început pasiunea ei pentru fotbal.

'A început cu pasiunea pentru fotbaliști. Eram studentă și găteam, ca de obicei, și chemam toată lumea la mine în cameră. Eram mai multe fete, băieții nu erau microbiști pe vremea noastră. Era Campionatul Mondial și ne-am pilit puțin toate gagicile și am făcut o listă cu cei mai sexy bărbați de la Campionat. Armăsarii mondiali. Din fiecare echipă, din fiecare seară. Și erau Figo, Zinedine Zidane, Caniggia, Batistuta șamd. Cum eram noi pilite, nu aveam pe ce să scriem și am luat o poză de-a mea și am scris pe spate: echipa de #$%^…  a campionatului . Când m-am mutat din cămin, mi-am luat toate lucrurile și le-am dus la mama acasă. Și mămica mea mi-a făcut curățenie și a găsit poza!'

Urmăriți, în cadrul emisiunii 'Întrebarea Mesei Rotunde' cu Marius Manole, difuzată sâmbătă, de la 8.00 dimineața, ACASĂ, ce povestea inspirațională are Mirela Oprișor despre momentul când rămăsese fără bani, care este cel mai romantic gest pe care l-a văzut la părinții ei, cine este personajul din Las Fierbinți cu care ar schimba-o pe Aspirina pentru o zi sau de ce a refuzat să răspundă la ultima întrebare pusă de Marius Manole!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton