Mirela Retegan anunță un nou personaj pentru Gașca Zurli, după ce Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli au demisionat: "O să apară la toamnă și se va numi..."

 Dumba Gabriela
.

Mirela Retegan anunță un nou personaj pentru Gașca Zurli, după ce Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli au demisionat. Mirela Retegan nu se dă bătută după demisiile personajelor principale din Gașca Zurli și dă asigurări că proiectul va continua și fără Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli, iar din toamnă va crea un nou personaj. Mirela Retegan spune că Doctorița Inimioară îi va împrieteni pe copii cu doctorul și este convinsă că va fi foarte plăcută de fanii Zurli.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mirela Retegan spune că plecarea fetiței Zurli, a lui Lulu și Truli din Gașca Zurli a fost un pas firesc în evoluția celor trei. Fondatoarea proiectului înțelege deciziile celor trei actori, fiind de părere că e o etapă firească, dar ea nu va renunța la Gașca Zurli, așa cum au crezut unii dintre fani.

725x0_156809325753cf3308-1725x0_156809325753cf3308-1

Mirela Retegan anunță un nou personaj pentru Gașca Zurli, după ce Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli au demisionat

Mirela Retegan îi liniștește pe toți cei care se temeau că va lua sfârșit proiectul Gașca Zurli, odată cu demisiile celor trei actori, și anunță că un nou personaj va face parte din proiect în această toamnă.

„Zurli are 25 de personaje create în 17 ani, în acest timp, unele personaje au ieșit mai în față, altele au rămas în back up. Următorul personaj pe care o să îl creez o să apară la toamnă și se va numi Doctorița Inimioară!(…)

Va fi un personaj care îi va împrieteni pe copii cu doctorul și cu toată procedura pe care ei trebuie să o accepte atunci când se îmbolnăvesc. O să fie un spectacol nou, dar asta abia la toamnă. Zurli nu s-a oprit nicio secundă, iar de mulți ani este într-o transformare continuă. Singurul meu gând este să îmi țin promisiunea față de ceea ce cred eu că este misiunea mea pe lumea aceasta, să fac copiii fericiți', a declarat Mirela Retegan, conform Click.ro.

Mirela Retegan dă asigurări că nu o mai sperie nici o provocare pe lumea asta pentru că a trecut prin multe, la viața ei, și consideră că orice hop este menit a o face și mai puternică. Gașca Zurli nu i-a sfârșit și atâta timp cât proiectul va fi îndrăgit de copii, Mirela Retegan este decisă să meargă mai departe.

„Eu nu mai am frici, temeri și nesiguranțe de când aveam 20 de ani. Între timp mi s-au întâmplat atât de multe lucruri în viață, încât dacă mâine vine Doamne Doamne și zice: Mireluțo, până aici a fost povestea, eu zic: Doamne, îți mulțumesc că am avut cea mai frumoasă viață posibilă. Sunt foarte încrezătoare și bucuroasă că oamenii ne primesc cu brațele deschise în toată țara, sunt entuziasmată.

După Paște plecăm pe toată Valea Jiului, imaginează-ți microbuze colorate, cu muzica Gașca Zurli care răsună prin toate geamurile colindând toată zona… Mi se pare absolut fantastic, sunt binecuvântată, norocoasă și recunoascătoare până la capătul Pământului pentru ce mi-a dat mie Dumnezeu și pentru oamenii pe care i-a scos în calea mea', a mai spus Mirela Retegan.

Citește și: Smiley, replică pentru Dinu Maxer după ce el și Damian Drăghici au fost acuzați că s-au inspirat de la el: „Acum vreo 8 ani am avut ideea de a face piesa «S-a furat mireasa»'

Citește și: Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, dezvăluie cât de grea a fost plecarea din Gașca Zurli: „Mă transformam într-un monstru. Am ajuns la capătul puterilor când…' / Avea 15 ani când s-a angajat

Ce spune Mirela Retegan despre demisiile fetiței Zurli, a lui Lulu și Truli, din Gașca Zurli, după 14 ani

Fondatoarea proiectului Gașca Zurli, Mirela Retegan, a bucurat ani la rând sufletele copiilor cu reprezentațiile pline de culoare și energie. Mare a fost mirarea fanilor când trei dintre cei mai emblematici membri ai proiectului, fetița Zurli, Lulu și Truli, au decis să părăsească grupul, după 14 ani de colaborare.

„Ei și-au ales momentul așa cum au considerat ei. Noi am avut aceste discuții, știam că o să se întâmple în felul ăsta, firma este pregătită să meargă mai departe. Nu ne-am certat, dar toate despărțirile sunt grele, e foarte greu și pentru ei, e foarte greu după 14 ani să faci altceva în viață. Eu îi înțeleg și îi susțin din tot sufletul pe ce au de făcut.

Nu e un moment ușor, dar cu siguranță că o să ne întâlnim în alte proiecte mari, când o să facem evenimente mari. A fost foarte greu weekend de weekend să pleci joia de acasă și să te întorci lunea. E normal să vrei să ai și tu o familie, să faci copii, să te căsătorești.

Lucrurile sunt într-o transformare în viețile noastre. Eu sunt foarte recunoscătoare că au stat până acum.’, a spus Mirela Retegan în cadrul unui interviu acordat Europa FM.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton