Mirela Vaida a declarat că îi expiră contractul cu Antena Stars la finalul anului: "Am avut discuții cu noua șefă și..."/ Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct

 Dumba Gabriela
.

Mirela Vaida își încheie contractul cu Antena Stars la finalul anului, astfel că fanii emisiunii Acces Direct au emoții. Emisiunea Acces Direct, moderată de Mirela Vaida și Adrian Velea, a fost mutată de la Antena 1 la Antena Stars în urmă cu un an și decizia a fost una bună, care a crescut de cinci ori audiența postului. Rămâne de văzut ce se întâmplă cu Acces Direct, odată cu expirarea contractului Mirelei Vaida, la finalul anului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Acces Direct a fost dintotdeauna o emisiune care se bucură de audiențe uriașe, iar Mirela Vaida o prezentatoare iubită de telespectatori. La finalul anului, pe 31 decembrie, contractul Mirelei Vaida cu Antena Stars expiră și prezentatoarea a făcut primele declarații referitoare la această situație.

3433434334

Contractul Mirelei Vaida cu Antena Stars expiră la finalul anului. Ce se întâmplă cu Acces Direct?

Potrivit Mirelei Vaida, între ea și Elena Savu Răchițeanu, cea care a preluat frâiele la Antena Stars după plecarea lui Cristian Ionescu, ar fi avut loc, deja, o întrevedere în care s-a discutat viitorul emisiunii Acces Direct.

„Am avut discuții preliminare cu noua șefă a stației (n.r. Elena Savu Răchițeanu), un fel de ‘ladies agreement, prin care ne-am arătat interesul de a colabora și în următorii doi ani, având în vedere că ‘Acces Direct e un brand puternic, în continuare, care, la nivel național, pe intervalul de difuzare, clasează Antena Stars pe locul 4, după primele trei televiziuni generaliste.

Este o performanță pentru un post de nișă, care, în principiu, s-a axat mai mult pe entertainment. Important este că Acces Direct este, încă, o sursă credibilă de informații, subiecte sociale și anchete jurnalistice pentru sute de mii de oameni. Acum urmează ca, în perioada următoare, să se semneze și contractele. Dar știi cum e… până nu e semnat… Așa e în business', a declarat Mirela Vaida pentru cancan.ro.

Citește și: Cum a reacționat Andra, după ce a fost acuzată că ar fi stâlcit imnul național, la meciul România – Elveția: „Am cântat varianta oficială. Poți reveni cu scuze…'

Citește și: Cine este jandarmerița prinsă cu droguri în geantă, în urma unui control de rutină în trafic: „Nu am absolut nicio vină'. Prima reacție a Jandarmeriei și a ministrului de Interne

Audienţele Antena Stars au explodat după mutarea „Acces Direct'

Mutarea emisiunii de la postul Antena 1 la Antena Stars a fost una de bun augur pentru cel din urmă. Audienţele Antena Stars au crescut de 5 ori pe segmentul în care este difuzată emisiunea Mirelei Vaida.

Totul s-a întâmplat la numai o lună după mutare, semn că românii au ales totuşi să-şi urmărească emisiunea preferată, în ciuda schimbării neaşteptate.

„Pe intervalul în care emisiunea a fost difuzată pe Antena Stars, audienţa staţiei a crescut de cinci ori, ceea ce a poziţionat staţia pe locul patru, imediat după cele trei mari posturi generaliste', declara, în septembrie, Cristian Ionescu, la momentul respectiv director la Antena Stars.

Copiii Mirelei Vaida nu îi urmăresc emisiunea Acces Direct

Carla, Vladimir și Tudor nu se uită la Acces Direct. Mirela Vaida a explicat că nu le-a interzis să urmărească emisiunea la televizor.

„Nu le-am interzis asta, pur și simplu le-am spus că nu este o emisiune pentru copii. Ei de multe ori cer să vină cu mine la emisiune. I-am mai luat într-o vară, cred că de 1 iunie.

Sigur că s-au plictisit, pentru că nu e joacă de copii acolo și atunci le-am spus că nu au ce să vadă acolo, mai bine să stea acasă și să se uite la un desen care le place, dar nu le-am interzis sau le-am impus.

Astăzi, copiii știu și ei să aprindă televizorul, dar au înțeles că e mami acolo și gata, și-au dat seama că nu au ce să înțeleagă din emisiunea mea, nu e pentru ei', a explicat Mirela Vaida în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton