Mirela Vaida a pierdut o sarcină, în timp ce era pe scenă: "O hemoragie puternică, nu știam că eram însărcinată..."

 Radulescu Ruxandra
.

Mirela Vaida a pierdut o sarcină, în timp ce era pe scenă. Mirela Vaida, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, a trecut printr-o adevărată dramă, în urmă cu mai mulți ani, atunci când a pierdut o sarcină, în timp ce se afla pe scenă. Vedeta a dezvăluit prin ce a trecut în acele momente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida, 41 de ani, și-a construit o carieră de succes, dar și o familie superbă alături de soțul ei și cei trei copii, Carla, Vladimir şi Tudor Ştefan. Deși acum este o mămică fericită și se bucură, cu fiecare ocazie, împreună cu micuții ei, prezentatoarea a trecut printr-un moment extrem de trist, în trecut. Vedeta a pierdut o sarcină extrauterină, chiar în timp ce se afla pe scenă. Prezentatoarea mărturisește că habar nu avea că este gravidă, întrucât sarcina era în stadiu foarte incipient.

mirela-vaida-1mirela-vaida-1

Mirela Vaida a pierdut o sarcină, în timp ce era pe scenă

Mirela Vauda a trăit o adevărată dramă, atunci când a pierdut o sarcină în timp ce se afla pe scenă. Vedeta a avut o hemoragie puternică, iar în urma unor analize, a aflat că de fapt suferise un avort.

Citește și: Mirela Vaida, dezvăluire neașteptată despre al patrulea copil: „Liniștită îl fac. Ba chiar îmi doresc gemene’

Citește și: Cum slăbește Mirela Vaida după Sărbători: „Cred că poți să mănânci orice, dar nu…’

Citește și: Florin Călinescu își cere drepturile pentru două mari producții difuzate de PRO TV: „Sunt create de mine”

Citește și: Câți bani câștigă Irina Loghin la o nuntă sau un concert, în 2024: „La 84 de ani, are un succes imens! De banii ăștia spune și bancuri’

„Eu am avut o sarcină extrauterină, dar a fost eliminată printr-o hemoragie foarte puternică. Eu am mai povestit asta. În timp ce cântam, probabil că și din cauza stresului, a oboselii și a zbuciumului și am cântat o noapte întreagă', spune ea.

Deci s-a eliminat natural pentru că altfel trebuia să ajung ca și tine. Nici nu știam că eram însărcinată, mi-a ieșit după aceea în analizele de sânge, altfel ca și tine, aș fi aflat că sunt însărcinată și m-aș fi dus la ecografie.„, a mai adăugat Vaida.

Mirela Vaida și soțul ei au împlinit 14 ani de la nuntă

La 41 de ani, Mirela Vaida are o carieră de invidiat în televiziune, 14 ani de căsnicie și trei copii minunați. Spune că rolul de mamă este cel mai frumos de până acum și chiar dacă nu este ușor să ai grijă de trei copii, Mirela Vaida spune că bucuria pe care ți-o aduc ei este superioară oricăror griji. Cu ocazia împlinirii a 14 ani de căsnicie, prezentatoarea a primit un cadou special din partea copiilor ei.

„Azi am împlinit 14 ani de căsătorie și copiii ne-au pregătit un tort aniversar făcut în casă!’, a scris cu mândrie Mirela Vaida într-un story pe Instagram.

Într-o altă postare, Mirela Vaida le mulțumește copiilor pentru că s-au gândit la ea și la tatăl lor, dar momentul cu totul special abia mai apoi a urmat, asta pentru că au suflat împreună în lumânări. „Mulțumesc din toată inima, copiii mei minunați’, a mai scris prezentatoarea în mediul online.

„Abia am ajuns de la serviciu! Ce surpriză minunată! Ne-au așteptat cu tort și lumânări aprinse. 14 ani de la nuntă’, a mai scris prezentatoarea de la Acces Direct pe aceeași platformă de socializare.

FOTO: Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton