Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct. De ce lipsește azi de la emisiune

 Lupescu Anca
.

Mirela Vaida a fost înlocuită la Acces Direct. Vedeta este una dintre cele mai iubite prezentatoare de la Antena 1, iar emisiunea Acces Direct se bucură de un succes răsunător. Postul tv a făcut câteva schimbări, iar Mirela Vaida va fi înlocuită de la celebra emisiune, spre surprinderea fanilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a ținut să își informeze fanii că începând de luni, nu o vor mai vedea. Se pare că prezentatoarea TV urmează să aibă filmări în cadrul emisiunii Te cunosct de undeva, tot de la Antena 1. În același timp aceasta a explicat faptul că nu va lipsi mult, spunând că se va întoarce marți: 

images-8images-8

 „Luni eu nu voi fi prezentă la emisiune, pentru că am filmări la „Te cunosc de undeva', dar marți mă întorc în direct și Acces Direct oricum va fi în direct și luni', a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii

Mirela Vaida este mamă a trei copii, însă înainte de rămâne însărcinată pentru prima dată a pierdut alte două sarcini. Prezentatoarea de la Acces Direct ne-a vorbit deschis despre cum a depășit momentul și a oferit câteva sfaturi prețioase femeilor care se regăsesc în aceeași situație.

În momentul în care tu rămâi însărcinată, dar pierzi sarcina, din varii motive, înseamnă că un prim pas a fost făcut, înseamnă că tu poți să rămâi însărcinată, şi ăsta e cel mai important lucru. Sunt sarcini toxice, pentru corp, pe care el le respinge, sunt sarcini extrauterine, aşa cum am avut şi eu una, şi era foarte periculoasă. Dumnezeu ştie foarte bine ce să ne dea şi poate că acele două pierderi de sarcină pentru mine au fost nişte pregătiri', a spus vedeta.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-VIVA-ianuarie-2021-small1-80-763x1024.jpg

„Pentru că mi-am dat seama cât de mult îmi doresc copii şi că, după ce i-am avut pe primul şi pe al doilea, nu m-am gândit o secundă că nu mi l-aş dori pe al treilea. Devin şi mai mari dragostea pentru copii şi dorința de a avea o casă plină după ce tu nu poți să duci două sarcini. Corpul selectează natural ce e sănătos  pentru  tine şi ce  nu.  Dacă trupul meu a respins două sarcini, înseamnă că ele nu erau bune.

Şi atunci am primit acest lucru aşa, am fost şi mi-am făcut nişte controale mai amănunțite, mi-am dat seama că nu e nicio problemă la mine şi că a fost doar destinul. M-am dus cu credință înainte, am trecut peste asta şi iată dovada, am născut 3 copii în 4 ani, toți pe cale naturală, alăptați exclusiv până la 6 luni. Nu a fost uşor, dar este ceea ce eu mi-am dorit foarte mult şi, dacă ar fi să o iau de la capăt, aş face la fel', a mai spus prezentatoarea tv, într-un interviu pentru Revista VIVA!

Cine este soțul Mirelei Vaida

Alexandru, soțul Mirelei Vaida, este retras, evitând să apară în lumina reflectoarelor. Nu are nicio legătură cu televiziunea, fiind directorul comercial al unei firme din Sibiu.

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare:'Niciodată să nu spui niciodată'/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea, scandal de proporții cu Andreea Antonescu, după Ferma:„O frustrare, pe motive de 2 lei’

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea au ajuns din nou în fața judecătorilor.Ce se întâmplă între cei doi

Citește și: Cât de mult a măcinat-o divorțul pe Anca Țurcașiu. Artista a slăbit mult:„Trebuie să treacă timp’

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui’, spunea Mirela Vaida cu ceva timp în urmă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton