Mirela Vaida prezintă o nouă emisiune la Antena Stars: "Sunt convinsă că..."

 Raiciu Adriana
.

Mirela Vaida prezintă o nouă emisiune la Antena Stars. Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare din țara noastră. Recent, s-a aflat că este implicată într-un nou proiect de televiziune. Aceasta va prezenta o emisiune la Antena Stars, care va debuta pe micile ecrane, duminică, de la ora 20.00.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din țara noastră. De ani buni, aceasta este la cârma emisiunii Acces direct. Totuși, se pare că acum a dat lovitura cu un nou proiect, la Antena Stars. Pe contul său de socializare, Mirela Vaida a scris că va avea o nouă emisiune, care va premiera, duminică, de la ora 20.00.

mirela-vaidamirela-vaida

Citește și: Unde a plecat Mirela Vaida în concediu. A ales o destinație unde au avut loc mai multe tragedii:„Zilele petrecute împreună…’

Citește și: De ce nu merge Mirela Vaida în stațiunile de pe litoralul românesc:„Nu cred că o să mai ajung vreodată’

Citește și: Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează după 25 de ani de căsnicie:„Aceste probleme personale…’

Mirela Vaida prezintă o nouă emisiune la Antena Stars

Mirela Vaida prezintă o nouă emisiune la Antena Stars. Noua emisiune de la Antena Stars va fi prezentată de Mirela Vaida și va debuta pe micile ecrane, duminică, de la ora 20.00.

Pregătim o noua emisiune la Antena Stars TV ‼️ Ceea ce era numele Revelioanelor prezentate de mine, acum devine emisiune săptămânală, in fiecare duminica, de la ora 20! „Petrecem românește cu Mirela'! Începe de duminica asta! Sunt convinsă că vă va plăcea!', a scris Mirela Vaida pe contul său de socializare.

În ceea ce privește formatul emisiunii, Mirela Vaida le-a mai spus fanilor că vor avea parte de surprize inedite.

„Cei mai mari artiști, cea mai buna muzica românească! Duminica, ora 20, pe Antena Stars! Doar câteva nume: Taraful de la Varbilau, Surorile Osoianu, Azur, Dan Ciotoi, Georgiana Lobonț, Diana Matei, Gelu Voicu, Mioara Velicu, Marcela Fota, Adriana Ochisanu, Cristian Pomohaci, Cornel Borza, Codruta și Valentin Sanfira, Andreea Haisan, Alexandru Pop și muulti alții, plus vocile de aur ale muzicii ușoare romanești! Nu-i așa că suna bine?', și-a întrebat vedeta fanii, pe Facebook.

Ce salariu are Mirela Vaida ca prezentatoare la Acces Direct

Cu siguranță, mulți s-au întrebat cu timpul, cât de mult se câștigă în acest domeniu, mai ales ca moderator al unei emisiuni apreciate și foarte vizionate. Publicul este curios cât de mult câștigă Mirela Vaida, de exemplu, moderatoarea de la Acces Direct.

Eu sunt plătită pe ediţie. Aşa sunt salariile în televiziune, în general. Eu am o sumă negociată pe ediţie, care nu e fabuloasă. Se înmulţeşte cu câte zile am lucrat.', a dezvăluit Mirela Vaida, acum ceva timp, la TV.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton