Mirela Vaida prezintă Revelionul la Antena Stars alături de Vali Vijelie. Ce artiști vor cânta

.

Mirela Vaida prezintă revelionul la Antena Stars alături de Vali Vijelie. De la ce oră începe programul special pe data de 31 decembrie. Mai sunt doar câteva zile până la noaptea dintre ani, când distracția este la cote maxime pentru toată lumea. Mulți sunt cei care vor pleca de acasă și se vor distra până în zorii dimineții, însă pentru cei care rămân în fața micilor ecrane, sunt pregătite show-uri speciale cu muzică bună și programe pe cinste!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta, Mirela Vaida și Vali Vijelie prezintă împreună revelionul de pe Antena Stars. Au pregătit numeroase melodii împreună, cât și activități cu multe nume cunoscute din lumea mondenă. Asta nu este tot! Nu doar că muzica o să răsune, ci totodată se vor face numeroase activități amuzante, menite să bucure pe toată lumea.

revelion-antena-stars_1revelion-antena-stars_1

Citește și: Unde pleacă Sore de Revelion și ce i s-a întâmplat de Anul Nou, în trecut: „Ne-a prins într-o benzinărie, undeva departe, într-un câmp, și…' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce să te îmbraci de Revelion în funcție de locațiile în care mergi. Ținute pe toate gusturile

Citește și: Cum arată tatăl Deliei la 5 ani după ce a renunțat la călugărie și unde și-a dus artista părinții în vacanță. Ion Matache este extrem de schimbat

Citește și: Cum a reacționat Andreea Esca după ce copiii ei, Alexia și Aris, au pierdut finala America Express. A postat o fotografie care spune tot

Mirela Vaida prezintă Revelionul la Antena Stars alături de Vali Vijelie

Antena Stars a pregătit telespectatorilor un program special de sărbătoare, din care nu vor lipsi muzica live, duetele inedite, interpretate în premieră în platoul Antena Stars, dar şi momentele de umor. Numeroase vedete au acceptat invitația și au decis să ia parte la acest show spectaculos, astfel că printre artiştii care le vor fi alături Mirelei Vaida şi lui Vali Vijelie la marea petrecere autentic românească dintre ani, de la Antena Stars – Revelion de România, se numără inclusiv: Irina Loghin, Marcel Pavel, Constantin Enceanu, Armin Nicoară şi Claudia Puican, Emilia Ghinescu, Maria Cârneci, Georgiana Lobonţ, Jean de la Craiova, Andreea Bănică, Raoul, Daniela Condurache, Adriana Antoni, Marcela Fota, Gelu Voicu, Cornelia şi Lupu Rednic, Maria Constantin, Dan Ciotoi, Nelu Vlad, Steliana Sima și Mariana Ionescu Căpitănescu.

De la ce oră începe programul special pe data de 31 decembrie

Pe data de 31 decembrie, încă de la ora 18:30 se dă startul la distracție pe Antena Stars! Mirela Vaida şi Vali Vijelie, gazdele Revelionului de România, sunt gata să petreacă în platoul Antena Stars noaptea dintre ani cu numeroase momente extrem de speciale, amuzante și de neretat. Marea petrecere se va lăsa cu duete inedite între artişti, dar şi cu întrebări incomode şi haioase şi multe provocări amuzante.

Asta nu este tot fiindcă gazdele matinalului, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofin, se vor alătura şi ei cu un moment special de dans programului de Revelion, în timp ce Natalia Mateuţ şi Cătălin Cazacu le vor aduce telespectatorilor o scenetă în noaptea specială dintre ani.

Fiți cu ochii pe micile ecrane și nu ratați momentele speciale pregătite de către vedetele showbiz-ului românesc, artiștii de mare renume și toți cei pe care-i îndrăgiți. E clar că distracția este în toi în noaptea dintre ani, care nu poate trece fără o porție zdravănă de amuzament.

Sursă foto: Comunicat / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton