Mirela Vaida, prima reacție după ce s-a spus că a murit: "Ajungi să mori în fiecare zi"

 Dumitrache Laura
.

Mirela Vaida a avut parte de un șoc când a aflat că a fost declarată moartă într-un clip video postat pe TiktTok. În ultima perioadă, tot mai multe persoanele publice sunt declarate decedate pe această aplicație. Se pare că de acest lucru nu a scăpat nici Mirela, care a avut o reacție chiar în timpul emisiunii Acces Direct.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a devenit și ea victima unei escrocherii, după ce câțiva tineri i-au înscenat moartea pe internet. Vedeta a reacționat, mai ales că apropiații săi s-au panicat, dar și fanii săi. Prezentatoarea tv a lămurit situația în emisiunea sa și le-a spus spus internauților cum a reacționat când a aflat că a „murit’ pe TikTok.

Mirela VaidaMirela Vaida

Printre vedete cărora li s-au înscenat moartea pe rețelele de socializare se numără Vlăduța Lupău Bogdan Mocanu și Dani Mocanu. Interpreta de muzică populară a avut o reacție fermă și nu a privit cu ochi buni ce s-a întâmplat, mai ales că oamenii dragi s-au panicat. Trecută prin aceeași situație, Mirela Vaida a avut un mesaj pentru cei care au recurs la acest gest.

Citește și: Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi'

Citește și: De ce lipsește Mirela Vaida azi de la Acces Direct

Citește și: Rihanna este însărcinată cu A$AP Rocky.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Cum a reacționat iubitul Laurei Giurcanu când a văzut imaginile cu ea și TJ Miles, la Survivor:„Știe cum e ea!'

Mirela Vaida, declarată moartă pe TikTok

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta prezintă emisiunea Acces Direct, difuzată pe Antena 1, unde aduce în fața telespectatorilor cazuri sociale, dar și dramatice. În ultima perioadă, tot mai multe celebrități din România au fost declarate moarte pe aplicația TikTok, iar pe această listă se înscrie și Mirela Vaida.

Pe TikTok a apărut un clip video în care apare un sicriu la capătătul căruia stău două femei. Pe fundalul videoclipului este scris și un mesaj în care se anunța că acolo se odihnește trupul neînsuflețit al prezentatoarei tv. ‘Se află trupul neînsuflețit al Mirelei Vaida. Puneți o floare pentru„, este mesajul postat pe TikTok.

Mirela Vaida: „Ajungi să mori în fiecare zi”

Prezentatoarea TV de la Acces Direct a declarat în timpul ediției de luni a emisunii că a aflat de la colegii ei despre apariția acelui clip. Mirela Vaida a transmis un mesaj în timpul reality show-ului despre imaginile care au circulat pe Interner. Aceasta s-a declarat șocată, mărturisind că această postare îi putea speria familia.

Important este să dea Dumnezeu să mor numai pe TikTok. Și în viața reală să fiu cât se poate de fericită. Pentru că dacă te pui cu toți nebunii, ca să nu zic altfel, ajungi să mori în fiecare zi', a spus Mirela la Acces Direct.

Vedete din România declarate moarte pe Internet

În timpul emisiunii sale, Mirela Vaida a mărturisit că cel mai probabil aceste clipuri video de TikTok sunt făcute de adolescenți în scopul strângerii de vizualizări. Acest gen de știri au mereu un impact puternic și ar putea ajunge virale într-un timp foarte scurt. Prezentatoarea TV a mărturisit ca internuații să o urmărească pe paginile de socializare cu bifă.

Prin aceeași situație a trecut și Vlăduța Lupău, care s-a declarat oripilată de acest gest. Postările în care se anunța că artista a murit au devenit virale în mediul online. Cântăreața nu a fost încântată de acele imagini.

Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate. Și acolo orice proist cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil. Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție. Care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir.  Îmi e scârbă', a scris Vlăduța Lupău în mediul online.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton