Mirela Vaida, traumatizată de operația la ochi a fiului ei: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea. Să vezi urletele, țipetele, loviturile lui, plânsul lui cu lacrimi de sânge”

.

Mirela Vaida și soțul ei au trecut prin momente de coșmar după ce băiețelul lor, Vladimir, a fost operat la ambii ochi. Prezentatoarea a aflat despre această intervenție din luna februarie și a încercat să se pregătească sufletește, dar realitatea a bătut orice film.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a mers cu fiul ei la mai mulți medici până să afle că are mai multe afecțiuni la nivelul ochilor, printre care și diplopie, adică vedere dublă. Intervenția chirurgicală era singura soluție în cazul lui.

mirela-vaida-210mirela-vaida-210

Mirela Vaida, marcată de operația fiului ei

Mirela Vaida și-a operat copilul și s-a împărțit cu greu între spital și filmările realizate pentru sărbători. „A fost o perioadă foarte grea, despre care nu am putut să vorbesc, pentru că am vrut să trec cu bine peste asta. A fost o perioadă cu foarte multe filmări pentru edițiile de Paște, pentru emisiunile în direct, pe care am gestionat-o foarte greu. Nu am vrut să mă las bătută, dar, în final, eu sunt un om și sunt mamă. Nimic nu este mai important decât copiii mei. Acum suntem bine, suntem acasă, dar a fost foarte greu, nu greu, a fost cumplit pentru noi, ca părinți, să ne vedem copilul așa, a fost prima experiență și sper să fie ultima', a spus Mirela Vaida, pe o rețea de socializare.

Cum s-a manifestat fiul Mirelei Vaida, Vladimir, după intervenție

Vedeta recunoaște că cel mai greu a fost să își vadă copilul pe un pat de spital, sub efectul anesteziei generale. „Am trăit cele mai grele zile din viața mea. Vladimir, băiețelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi. O operație despre care știam încă din luna februarie și în legătură cu care am crezut că sunt pregătită. N-am fost! A fost cumplit, traumatizant pentru mine ca și părinte, ca mamă. Este atât de dureros să-ți vezi copilul întins pe pat, sub efectul anesteziei generale, să te simți neputincioasă, slabă.

Să vezi agresivitatea lui când se trezește (efectul anesteziei, despre care îmi spusese medicul ATI), urletele, țipetele, loviturile lui, plânsul lui cu „lacrimi de sânge'. Ieșeam eu plângând de la el, ca să nu mă vadă, intra soțul meu, stătea el 5 minute, după care ieșea el plângând și făceam schimb… și tot așa! Am încercat să-l pregătesc, dar ce-i puteam spune unui copil de 7 ani?', a mai spus Mirela Vaida pe Instagram.

Citește și: Alexandru Ciucu, prima reacție după ce a fost surprins în compania Oanei Vlădescu, cu care s-a spus că ar fi avut o relație acum 11 ani: „Episodul…' / Alina Sorescu: „Adevărul iese întotdeauna la suprafață'

Citește și: Sofia Vicoveanca, mărturisiri dureroase despre copilărie. S-a refugiat cu mama ei în Ucraina, în al Doilea Război Mondial: „Tata a fost dus în lagăr la ruși, nici nu mai știam dacă mai trăiește. Am venit de la școală și am găsit un militar în casă…' / EXCLUSIV

Citește și: Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Ce spune despre presupusul amant de atunci: „Mă striga „nașule', venea la noi acasă, l-am văzut pe camere… Ibrahim trece prin ce am trecut eu'

Citește și: Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris Eram, a filmat obiectele atipice de decor: „Când putem vizita acest muzeu?'

Cu afecțiune a fost diagnosticat fiul Mirelei Vaida

Prezentatoarea a dat detalii și despre afecțiunea cu care s-a luptat fiul său.

„Pentru că m-ați întrebat ce afecțiune a avut copilul meu… aa avut diplopie, adică vedere dublă , deci el nu vedea un obiect, vedea două, deci vedea de două ori imaginea. Noi de multe ori îl certam că nu dă cu racheta în minge, că nu nimerește nu știu ce, că se împiedică, cădea de multe ori și nu înțelegeam. L-am dus la foarte multe spitale și nimeni nu ne-a spus că are vedere dublă. Am înțeles, într-un final, de la doamna doctor că are diplopie, astigmatism, strabism. El avea și pe orizontală, și pe verticală, nu se putea fără operație', a precizat Mirela Vaida.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton