Mirela Zeța, declarații neașteptate despre revenirea în televiziune: "Am devenit un pic mai pretențioasă în ceea ce privește meseria". Ce sacrificii a făcut pentru carieră

 Dumba Gabriela
.

Mirela Zeța a devenit cunoscută datorită rolului din serialul TV Mondenii, acolo unde o imita pe Andreea Marin, dar și pe Elena Udrea, Dida Draga și alte vedete din showbiz. Mirela Zeța a mai făcut parte și din echipa serialului „Atletico Textila”, însă din 2016 până în prezent, actrița s-a dedicat teatrului și, în curând, va urca pe scenă în distribuția musicalului Chicago.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mirela Zeța este una dintre actrițele principale ale musical-ului 'Chicago', una dintre cele mai longevive producții de pe Broadway, care ajunge la București pe 6 și 7 aprilie. Pentru acest rol, îndrăgita actriță a pus pe pauză alte proiecte, tocmai din dorința de a intra și mai bine în pielea personajului Velma Kelly.

1118full-mirela-zeta-683×1024-11118full-mirela-zeta-683×1024-1

Mirela Zeța, despre teatru și revenirea la TV

Mirela Zeța nu este nerăbdătoare să se întoarcă pe micul ecran și își dedică întreaga atenție teatrului, marea ei iubire. Însă, dacă primește un proiect interesant, Mirela Zeța spune că nu ar refuza și recunoaște că a devenit mult mai selectivă în meseria ei.

'Mie îmi place teatrul și eu m-am format pentru teatru. Asta am visat să fac. Nu s-a ivit încă un proiect atât de mare sau nu s-a ivit un proiect în care să cred, să-mi placă. Nu mi s-a oferit un proiect de genul ăsta.

După mult timp în televiziune devii un pic mai pretențios, poate, uneori poți deveni și nerealist, vreau să cred că am devenit un pic mai pretențioasă în ceea ce privește meseria și aștept să vină acel proiect de televiziune seducător. Nu zic NU în principiu, zic nu dacă nu îmi place', a declarat Mirela Zeța pentru EGO.ro.

Citește și: George Nicolescu este plâns de colegii de breaslă. Artiștii au transmis mesaje de condoleanțe după ce au aflat că a murit: „Prefă-te, inimă, în stea!'

Citește și: Povestea de viață sfâșietoare a lui George Nicolescu. S-a născut orb, iar soția l-a îngrijit până în ultima clipă, după pensionare: „Îmi este foarte greu să mă duc la baie, o aștept pe ea să mă ajute’

Mirela Zeța s-a apucat de sport pentru a face față personajului din musicalul Chicago

Mirela Zeța este una dintre actrițele principale ale musical-ului 'Chicago', una dintre cele mai longevive producții de pe Broadway, care a ajuns la București pe 6 și 7 aprilie. Pentru acest rol, îndrăgita actriță a pus pe pauză alte proiecte, tocmai din dorința de a intra și mai bine în pielea personajului Velma Kelly.

'Eu sunt Velma Kelly, dar nu prea este de treabă, din păcate, în schimb are o latură foarte frumoasă, are o determinare de-a lungul întregii piese, o determinare feroce, pe care, într-o mică măsură, o admir. Să vină lumea să ne vadă, să ne susțină.

Cred că avem nevoie de susținere din partea comunității, din partea tuturor pentru că genul acesta merită un loc în România, un loc de cinste și deocamdată am putea spune că noi și alți regizori suntem un pic cei care se sacrifică puțin pe altarul artei ca să aducă acest gen în prim plan și să ne obișnuim și noi să mergem la musical-uri', a mai declarat actrița despre rolul ei în 'Chicago'.

Dacă din punct de vedere actoricesc nu a fost nici cea mai mică problemă să intre în pielea personajului, atunci când vine vorba de energia Velmei Kelly, Mirela Zeța recunoaște că a trebuit să se pregătească intens pentru a-i face față.

'Nu sunt sportivă. Sunt o leneșă în general, dar pentru acest proiect a trebuit să mă pregătesc un pic mai bine. Așa că merg la sală, fac exerciții speciale pentru efortul pe care trebuie să îl depun aici. Un efort considerabil și susținut. Am vrut să nu clachez. Deci mă duc și fac mișcare', a mai povestit actrița pentru EGO.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton