Actrița Mirela Zeța s-a căsătorit în secret, acum doi ani: "Mi-am întâlnit iubirea salvatoare. Nu credeam că o să fac acest pas!". Ce spune despre soțul ei

 Dumba Gabriela
.

Mirela Zeța s-a căsătorit în secret, acum doi ani, și spune că nu se aștepta să facă acest pas, dar se bucură că a avut curajul să experiementeze viața în doi cu acte. Chiar dacă îi este greu atunci când trebuie să semneze ceva cu noul său nume, Mirela Zeța este fericită că a întâlnit „iubirea salvatoare”, fără a dezvălui însă cine este bărbatul care i-a furat inima.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Zeța a vorbit despre căsătorie și cum a schimbat-o pe ea decizia de a deveni soția bărbatului iubit, precizând că și-a dorit să vadă cum este și pentru ea căsnicia, dincolo de prejudecățile celor din jur. Acum câteva luni, însă, actrița mărturisea că, pentru ea, bărbatul ideal nu există decât în vise, iar ea a încetat să mai creadă în „cai verzi pe pereți”.

index-14index-14

Mirela Zeța s-a măritat în secret, acum doi ani

Mirela Zeța a jucat în piesele de teatru „Căsătoria' și „Spirit de familie' și, întrebată într-un interviu pentru Unica.ro, cum privește ea instituția căsătoriei, actrița a recunoscut că a făcut și ea acest pas.

„O privesc cu ochi buni. Mă bucur că am făcut acest pas. Nu credeam că o să fac acest pas. A fost un proces de cunoaștere și de întrebări până să spun „da” foarte interesant și unic. E minunat. Căsătoria e o consecință a unei relații pe care o ai cu partenerul.

Dacă acea relație e faină, atunci e faină și căsătoria. E o experiență. Voiam să știu cum e. Eram curioasă. Dincolo de prejudecățile celor din jur, că e o închisoare, tot felul de etichete, voiam să știu cum e pentru mine', a spus Mirela Zeța la Fresh by Unica.

Mirela Zeța pune mai mult preț pe ceea ce poate oferi, decât pe ceea ce ar putea sau nu primi. Iar experiențele de viață au învățat-o pe actriță că este în regulă să ai nevoie de ajutor și să îl ceri atunci când simți să o faci.

„Am învățat să cer ajutor. A fost un lucru nou și complicat, pentru că am trăit într-o perioadă în care să ceri ajutor era un semn de slăbiciune', a mai spus Mirela Zeța.

Citește și: Cum se simte Gabriel Dorobanțu la 9 luni de la operația de protezare de șold: „Nu am crezut că mi se poate întâmpla așa ceva. Îmi e mai greu cu…'

Citește și: Irina Columbeanu s-a tuns scurt și e total schimbată. Cum arată acum fiica de 17 ani a Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Mirela Zeța și-a întâlnit „iubirea salvatoare'

În vara anului trecut, Mirela Zeța spunea că ea crede că iubirea este salvarea sufletului ei, dar nu credea în conceptul de „bărbat ideal”.

„Cred că orice suflet este pus la încercare de partea întunecată. A noastră, a celor din jur, a mediului înconjurător. Pentru acele momente în care întunericul îți umbrește inima cred că trebuie salvat ceva', spune actrița pentru Unica.ro.

Problema cu perfecțiunea este complicată. Este, să zicem, călcâiul lui Ahile astăzi. E destul de periculos să te supui acestei iluzii. Vine la pachet cu imprefecțiunea, altfel ea nu există. Până și inteligența artificială are limitările ei. Bărbatul ideal este cel din vise. Am încetat de mult să visez la cai verzi pe pereți. Asta o pot face doar pe scenă„, spunea Mirela Zeța în vara trecută, dar acum este fericită că în viața ei se află un bărbat care o face fericită.

„Mi-am întâlnit iubirea salvatoare', a mai spus Mirela Zeța. Actrița dezvăluie că singurul lucru care s-a schimbat după căsătorie a fost numele ei. „Îmi este foarte greu când semnez, trebuie să mă gândesc de două ori ce semnez pe acte', a glumit.

Într-un interviu mai vechi, Mirela Zeța își exprima părerea despre căsătorie și ideea potrivit căreia dragostea dintre doi oameni moare atunci când semnează un act: „Casatoria nu ucide, cum nici actele nu ucid. Oamenii sau armele au aceasta putere de a distruge tot ce e viu. Casatoria poate fi frumoasa atunci cand doi oameni o privesc la fel„.

Mirela Zeța joacă în musicalul „Chicago”

Mirela Zeța (41 de ani) este una dintre protagonistele musicalului „Chicago', care revine în România după 17 ani, pe 6 și 7 aprilie, la Circul Metropolitan București.

Plasată în mijlocul efervescenței anilor ‘20, acțiunea se concentrează pe Roxie Hart, jucată de Ana Crețu și Cristina Danu, și Velma Kelly, jucată de Mirela Zeța și Irina Bucescu, două criminale care încearcă să manipuleze mass-media pentru a scăpa de închisoare.

Deosebit de interesante sunt tușele unui astfel de personaj centrat doar pe sine, fără scrupule care ar face orice să rămână în centrul atenției. Este impresionant încă de la început îndemnul lui Velma de a ne face praf' împreună într-un loc plin de lume și agitat. Musicalul, ca gen, este o uriașă provocare pentru orice actor care nu a gustat din bucuria de a cânta și a dansa și a juca un astfel de spectacol complex.

Matematica unui moment, rigoarea și măsura lui trebuie gândită și adaptată spațiului, astfel încât toate ingredientele să se amestece echilibrat și să bucure spectatorul. Cred că publicul spectator este curios cu privire la acest gen de expresie scenică, iar numele spectacolului CHICAGO este intrat deja în istoria musicalului. Noi facem o variantă originală a acestui spectacol în care ne punem toată imaginația, știința, credința la încercare pentru a bine dispune un număr cât mai mare de spectatori'a declarat actrița Mirela Zeța.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton