Misha, adevărul despre relația cu Connect-R, la 6 ani de la divorț: "Ca să clarific toate aspectele și toate întrebările..." / A spus dacă mai locuiesc sau nu împreună

 Oana Pantazi
.

După ce fanii, dar și presa a făcut zeci de speculații cu privire la împăcarea lor, Misha a spus adevărul despre relația cu Connect-R, la 6 ani de la divorț. Artista a făcut lumină în toate aspectele, dezvăluind inclusiv faptul că ei nu mai locuiesc împreună de multă vreme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Despărțirea dintre Misha și Connect-R a fost, probabil, una dintre cele mai șocante, la vremea respectivă, cu atât mai mult cu cât s-a aflat târziu că nu mai formează un cuplu și nimic nu dădea de înțeles că s-ar fi despărțit. Cu toate că a recunoscut în cartea lui biografică faptul că și-a înșelat soția, artistul nu a contenit să-i declare dragostea lui, așadar fanii au fost convinși că împăcarea lor e doar o chestiune de timp…

conn7conn7

Misha, adevărul despre relația cu Connect-R, la 6 ani de la divorț

Au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton, iar după ce mariajul lor a fost binecuvântat și cu un ocpil, adorabila Maya, părea că nimeni și nimic nu o să-i despartă… Dar iată că, spre surprinderea tuturor, artistul a făcut tristul anunț pe contul său de socializare, la ceva timp după divorț.

Citește și: Mesajul lui Connect-R pentru fiica lui și a Mishei, care tocmai a împlinit 10 ani: „La mulți ani, iubirea mea. Te iubesc tati și mami'

Citește și: „Am trăit mult timp cu falsa impresie că o femeie adevărată dă viață unui copil. Obișnuiam să cred că femeia adevărată trebuie să știe să facă mâncare'. Cum și-a schimbat Connect-R părerea despre femei, după ce a devenit tată de fată

Misha și Connect-R au rămas însă în relații bune de dragul fiicei lor și au continuat să meargă împreună toți trei în vacanțe, iar asta le-a dat speranțe fanilor. Mai mult, se știa că cei doi locuiesc împreună, dar recent Misha a pus capăt speculațiilor chiar pe contul ei de socializare, unde a dezvăluit cum stau, de fapt, lucrurile între ea și Connect-R.

Eu nu știu de unde le scoateți, jur. Fraților, vă rog eu încetați! Suntem divorțați de 6 ani și NU ne-am împăcat, NU suntem împreună! Și ca să clarific toate aspectele și toate întrebările, NU locuim împreună! (de câțiva ani chiar) Vă rog să nu mai speculați!', a scris Misha într-un InstaStory.

Connect-R și-a recunoscut greșelile din căsnicia cu Misha

Connect-R se consideră vinovat în mare parte pentru divorțul de Misha. Artistul recunoaște că nu s-a putut adapta vieții de familie și nu a apreciat îndeajuns sacrificiile fostei soții, odată cu venirea pe lume a fiicei lor, Maya. La 6 ani de la separarea legală, Connect-R crede că o familie se întemeiază cu sacrificii din ambele părți.

„Eu nu m-am putut adapta! Însemna să înțelegi că în casă nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine. O femeie care la 21 de ani naște și face niște sacrificii, renunță la cariera ei, în afară de faptul că stă cu un copil și nu s-a născut părinte, a devenit atunci, tu vii și arunci tot. Când îți faci o familie trebuie să fii ori un super creier, să știi să împarți ambele lucruri, ori să mai renunți la ce înseamnă cariera ta. Ori eu…’, a povestit Connect-R, în podcastul „La Țocii’, găzduit de Romică Țociu și fiul său, Cătălin.

Connect-R speră să se împace cu Misha

Chiar dacă au trecut câțiva ani de la divorț, Connect-r a recunoscut, în cartea autobiografică, că și-ar dori să se împace cu Misha. Artistul a decis să nu-și refacă viață decât în momentul când fosta lui soție începe o altă relație. Crede că distanța dintre ei este o binecuvântare și nu și-a pierdut speranța că ea l-ar putea ierta cândva.  

„Toate vacanțele mele, de cinci ani, de când am divorțat, nu sunt decât cu ea și cu fata. Eu nu plec în vacanță cu femei, cu gașcă, nu există așa ceva.

Merg cu fosta mea soție și cu fata în vacanță. Suntem împreună dar fără nicio apropiere intimă, fără sex. Noi nu ne-am refăcut viața, suntem singuri. Eu aș vrea să îmi refac viața, cred că și ea ar vrea, doar că nu, deocamdată. Eu am trecut de purgatoriu, sunt stabil, știu cine sunt. Dar nu am nicio relație și nici nu îmi voi face. Spun hotărât: nu îmi voi face o altă relație până când ea nu își va face o altă relație. Eu voi ține ușa asta deschisă. Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept. Și ea cred că mai așteaptă. Și dacă reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. În momentul în care ea își va reface viața, am să închid și eu acest capitol. Distanța dintre noi cred că este o binecuvântare’, s-a confesat Connect-R în cartea lui, „Din livada cu nuci’.

Vezi pe Libertatea subiectele la româna la Bacalaureat 2024 şi rezolvarea subiectelor la limba română!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton