Misty și Keo se căsătoresc, în sfârșit: “Se va întâmpla curând, pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă” / EXCLUSIV

.

Keo și Misty sunt împreună de 8 ani, iar de 4 ani și jumătate experimentează rolul de părinți pentru fiica lor, Aria. Cei doi își doresc să se căsătorească, cererea fiind făcută în urmă cu 6 ani. Îndrăgostiții își doresc un eveniment restrâns, la care să participe oamenii dragi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deși nu este căsătorită cu Keo, Misty nu a făcut niciodată presiuni în acest sens. Artista a primit inelul de logodnă în urmă cu 5 ani, când iubitul ei a cerut-o în căsătorie.

Ulterior, în viața celor doi îndrăgostiți au apărut alte priorități, care i-au determinat să amâne marele eveniment.'Nu ne-am căsătorit în secret, dar avem de gând să facem pasul acesta. Nu a fost să fie! A fost pandemia. Cererea în căsătorie a fost într-un an, de ziua mea, atunci când am făcut 25 -26 de ani, acum având 32. Mi-a făcut petrecere surpriză, am ajuns acasă și când am crezut că s-au terminat toate surprizele, a urmat cererea în căsătorie. Nu știu dacă anul acesta ne căsătorim, am avut multe lucruri de finalizat prin casă, curte, am avut alte priorități. Se va întâmpla curând pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă',a declarat, pentru VIVA, iubita lui Keo. Ea își dorește ca evenimentul să fie unul restrâns și să aibă alături persoanele apropiate.

keo-si-misty-1keo-si-misty-1

Citește și: Misty, vizită la medicul estetician, de ziua ei! Ce schimbări și-a făcut iubita lui Keo, la 31 de ani

Citește și: Prietenie neașteptată între George Burcea, Viviana Sposub și Misty, iubita lui Keo. Cum s-au pozat cei trei

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Reghe a vorbit despre căsnicia lor la emisiunea lui Denise Rifai: Se cațără pe spatele și pe numele meu' / EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Magda Pălimariu însărcinată în 7 luni, în VIVA! de iunie! Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului / EXCLUSIV

Soacra i-a dăruit un inel primit din generație în generație

Misty a fost încă de la început pe placul părinților lui Keo, care sunt stabiliți în Elveția. Dovadă că are o legătura strânsă cu viitoarea ei soacră este inelul din aur galben pe care tânăra îl poartă cu drag. „Acesta este un inel oferit de mama lui Keo, inelul de la el este din aur alb și, în ultimul timp, îmi place foarte mult aurul galben și le mai schimb. E un inel din familie, am înțeles că a fost al bunicii lui Keo și mama lui și-a dorit ca viitoarea lui soție să îl poarte. Și bunica lui tot așa l-a primit, din generație în generație', a declarat, pentru VIVA!, Misty.

Se surprind reciproc cu daruri

Chiar dacă părinții lui Keo locuiesc în Elveția, artistul și iubita compensează distanța prin convorbiri telefonice. În plus, se vad cu bucurie ori de câte ori aceștia reușesc să vină în România. Țin foarte mult la mine și eu țin foarte mult la ei, e și distanța aceasta care ne face să ne fie dor unii de ceilalți. Sunt înnebuniți după Arya, singura nepoată, nu știu ce pofte să îi mai facă', ne-a povestit Misty. Este deja un ritual ca atunci când sunt în țară părinții lui Keo să se întâlnească și să ia masa împreună, fie acasă, fie la restaurant. Cu ocazia revederii, cele două femei se surprind reciproc cu daruri. Obișnuiește să îmi facă cadouri des. Nu de foarte mult timp am început să-i cunosc mai bine gusturile și să o nimeresc cu cadourile ca să zic așa.  Dar s-a întâmplat în primii ani să nu o nimeresc și să mi le dăruiască înapoi. De obicei îi iau parfumuri, sunt anumite rujuri care am observat că îi plac și bijuterii. Îi plac foarte mult florile', a declarat, pentru VIVA!, Misty. În semn de prețuire pentru mama lui, Keo a ales ca fiica lui, Aria, să poarte același prenume pe care îl are și mama lui, respectiv Violeta.

Foto: Eli Driu / Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton