Modul inedit prin care mama Andreei Esca a pregătit-o pe vedetă pentru meseria de știristă, încă din copilărie: „Ar putea suna ca o amenințare pentru mulți...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce obicei neașteptat a păstrat Andreea Esca din copilărie. Nu mai este un secret pentru nimeni cine este Andreea Esca. De ani de zile este prezentă pe micile ecrane aproape în fiecare zi, la pupitrul știrilor de la Pro TV. Ce-i drept, se bucură de un real succes pe plan profesional, însă nici pe plan personal nu o duce deloc rău. Totuși, puțini sunt cei care știu detalii din intimitatea ei sau din anii copilăriei. Iată ce a povestit recent!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Andreea Esca a vorbit recent despre copilăria sa, dar și cum mama ei a pregătit-o pentru emisii fără să își dea seama, de fapt, doar prin sacrificiile pe care ea trebuia să le facă pe atunci pentru locul de muncă pe care-l avea. Așa cum a văzut în familia sa, și știrista se dedică foarte mult carierei, însă în urma unor informații menționate în jurnal și-a dat seama că a desprins aceste obiceiuri din copilărie.

locul-pe-care-aris-si-alexia-eram-au-terminat-america-express-2023.-copiii-andreei-esca-au-fost-foarte-aproape-sa-puna-mana-pe-marele-premiulocul-pe-care-aris-si-alexia-eram-au-terminat-america-express-2023.-copiii-andreei-esca-au-fost-foarte-aproape-sa-puna-mana-pe-marele-premiu

Citește și: Care este povestea sacoului roșu purtat de Andreea Esca în prima transmisiune Pro TV: „Mi-a purtat noroc. Știe toate poveștile mele…' / În fiecare an, pe 1 decembrie, poartă această piesă vestimentară

Citește și: Andreea Esca, poze în costum de baie, la 51 de ani, în vacanța din Grecia: „Nu mă suna! Te sun eu”

Citește și: Cum a reacționat soțul Roxanei Nemeș când a aflat că artista merge la Survivor All Stars: 'Trebuie să fii mândră că te-au…' Cei doi pleacă în vacanță după Paște / EXCLUSIV

Citește și: Marilu Dobrescu, dezvăluiri despre donatorul la care a apelat ca să rămână însărcinată: „Avea trăsături comune cu Iustin. Am comandat mostra de spermă și a venit!”

Ce obicei neașteptat a păstrat Andreea Esca din copilărie

Marţi, 30 aprilie, Parlamentul a decis că femeile gravide, lăuzele şi cele care alăptează, precum şi persoana singură din familia monoparentală nu pot fi obligate să presteze muncă de noapte, astfel că în acest context, vedeta și-a amintit de copilăria ei. În timp ce tatăl său lucra departe de casă, mama ei era cea responsabilă de creșterea ei, dar avea și job totodată.

Mai precis, mama ei era asistent medical, astfel cp nevoită să meargă la spital noaptea, pentru a salva viețile oamenilor. Nu refuza niciodată și ori de câte ori era solicitată, pleca de acasă la orice oră, cu tot cu fiica ei, indiferent de ora la care trebuia să o trezească. Deși pe atunci mulți o criticau, acum Andreea Esca îi mulțumește mamei sale.

„In timpul jurnalului de asta seara mi-am dat seama ca au dreptate si oamenii acestia care ne spun ca toate de prin viata noastra, au legatura cu felul in care ne-am trait copilaria. De la ce m-a apucat' gandul? De la legea prin care parintii din familiile monoparentale nu mai pot fi obligati sa munceasca noaptea. Si care, a plecat de la situatia angajatilor din spitale, care, daca sunt parinti singuri, nu au cu cine sa isi lase copiii in timpul turelor de noapte.

Chiar asa! Să vă povestesc cum era la mine. Tata era in Bucuresti, deci acasa, doar o zi pe saptamana ( ca sambata nu era libera) deoarece lucra la Cernavoda. Asadar, mama era singura cu mine, aproape tot timpul. Iar cand facea de garda' , fiind asistenta medicala de sala de operatii, la Institutul Oncologic Fundeni, pentru ca stateam aproape de spital, avea voie sa doarma acasa, si daca aparea o urgenta o sunau ( pe fix). Asta mi-am amintit. De mama, care venea si ma trezea, brusc, la orice ora din noapte : Andreea, e urgențǎ!' Că doar nu ma putea lasa singura in apartament, noaptea, la varsta aia. In doi timpi si trei miscari eram imbracata si in masina.„, a povestit Andreea Esca pe pagina ei de Facebook.

Andreea Esca reușește să se îmbrace în doar 5 min datorită mamei sale

Datorită locului de muncă pe care-l avea mama ei, dar și a sacrificiilor pe care trebuia să le facă, Andreea Esca a învățat încă din copilărie să se îmbrace foarte repede, chiar în mai puțin de 5 minute și să fie gata de plecare într-un timp scurt. Acest lucru a ajutat-o mult când a crescut, fiind nu este niciodată în întârziere, dar totodată a fost un plus și la locul de muncă pentru ea.

„Câteodată luam si catelul, ca sa nu ramana singur, să latre, si sa deranjeze vecinii:) Forja mama Dacia rosie ca focul, pe numele ei Muțica…si dadea si drumul casetofonului pe baterii, aflat pe scaunul din față, de unde ne trezea caseta cu Abba sau Iglesias, si odata eram in sala de operatii. Nu-mi amintesc sa ma fi deranjat aventura aceasta, dimpotriva, eram ca intr-un film de actiune. Si mi se parea si extraordinar de interesant sa vad operatii pe viu… nu la televizor. Atunci nu realizam ca poate era ciudat ce traiam, asa eram noi… Acum insa, inteleg de ce toata viata mi-a placut adrenalina. De ce ma imbrac in 5 minute, si de ce as pleca oricand, oriunde, cu entuziasm, fara sa clipesc. Dar, si de ce ma plictisesc lucrurile prea normale'…„, a continuat Andreea Esca.

Andreea Esca: „Sună ca o amenințare pentru mulți'

Trăim în era vitezei, unde în mare parte toți suntem mereu pe fugă și totodată ne simțim presați de timp, mai ales la locul de muncă. Nu vrem să întârziem și stăm mereu cu această teamă. Ei bine, datorită modului în care a crescut, Andreea Esca nu are astfel de griji, nici măcar atunci când regizorul de platou o anunță că trebuie să fie gata în câteva minute pentru a intra în direct. Deși pentru mulți este cel mai mare stres, pentru ea este o plăcere.

„Inainte sa intru in jurnal, in fiecare seara, ador in sinea mea, ceea ce ar putea suna ca o amenintare pentru multi! Regizorul de platou, care intra in cabina de machiaj, putin agitat, si zice : Andreea, 5 minute!' sau Andreea, 3!' Cum bine a zis, azi, Anita, editorul jurnalului: Tu ai fost de mica, pregatita de emisie! . Multumesc, Mama! „, a conchis Andreea Esca.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton