Modelul Andre Bîrleanu, arestat pentru 30 de zile. A obligat o tânără să meargă la el în casă, a bătut-o şi a violat-o

 Dumba Gabriela
.

Andre Bîrleanu, un celebru model român, a fost arestat în Bucureşti, pentru 30 de zile, după ce a obligat o tânără să meargă la el acasă, a sechestrat-o, a bătut-o şi a violat-o. El este acuzat de lipsire de libertate şi viol, însă Andre Bîrleanu nu este la prima situație de acest gen. Modelul a mai fost acuzat și de alte femei de violență.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andre Bîrleanu, pe numele său adevărat Vivien Adrian Bîrleanu, a fost arestat, ieri, de Judecătoria Sectorului 5 din Bucureşti. Magistraţii au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

1930200_22835571978_7341_n1930200_22835571978_7341_n

Modelul Andre Bîrleanu a fost arestat pentru 30 de zile

Modelul Andre Bîrleanu este acuzat de lipsire de libertate şi viol. Potrivit unor surse din anchetă, în noaptea de 27 septembrie, tânărul era împreună cu o femeie, iar în momentul în care au ajuns în faţa casei sale, Bîrleanu a rugat-o să urce, însă aceasta l-a respins.

Ulterior, el a luat-o la bătaie şi a urcat-o cu forţa în apartament, unde a continuat să o lovească. Mai mult, el a violat-o pe tânără. A doua zi, după ce a scăpat din apartament, femeia a mers direct la Poliţie şi a depus o plângere împotriva lui Andre Bîrleanu, relatează Antena 3.

Ea a mers la Medicina Legală, unde şi-a scos un certificat medico-legal în care medicii legişti au concluzionat că rănile suferite necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Citește și:Oana Zăvoranu a fost cu Alex Ashraf acasă la amanta lui: „Aflase că îl înșelase și a vrut să se întoarcă acasă’

Citește și: Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a fost internată în spital din cauza depresiei. Tatăl ei: ‘Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă’

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu în ziua nunții cu Alex Ashraf: „Demon sau înger?’. Rochia de mireasă roșie și decoltată a vedetei a creat controverse

Pe baza plângerii victimei şi cu certificatul medico-legal, Andre Bîrleanu a fost reţinut, iar procurorii l-au prezentat instanţei cu propunere de arestare, propunere ce a fost admisă de judecători.

Andre Bîrleanu are istoric de violențe asupra femeilor

Andre Bîrleanu nu este la prima abatere de acest gen. Anul trecut, au existat mai multe dispute cu fosta sa iubită, o tânără din Republica Moldova, la rândul ei model de talie mondială. Ea a cerut atunci şi a obţinut un ordin de protecţie împotriva românului.

Acum 4 ani, Andre Bîrleanu era acuzat de fotomodelul de origine braziliană Eloise Fonte, fosta lui soție, că ar fi fost extrem de agresiv cu ea și că i-ar fi răpit fetița pe care o aveau împreună.

La acea vreme, imaginile pe care Eloise Fontes le-a publicat erau de-a dreptul înspăimântătoare, iar acuzațiile pe care i le aducea lui Andre Bîrleanu erau de natură să ridice mari semne de întrebare cu privire la felul de a fi al fotomodelului.

'Suntem despărțiți de 7 sau opt luni, iar relația noastră s-a sfârșit foarte urât pentru că el era foarte violent și m-a bătut foarte tare de câteva ori încât a trebuit să fug pentru că îmi era frică pentru viața mea', povestea, acum patru ani, modelul brazilian Eloise Fontes.

Căsătoriți la acea vreme, pe lângă acuzațiile că ar fi fost bătută cu sălbăticie de soțul ei, Eloise Fontes a făcut publice și câteva fotografii cu ea nvinețită, ba chiar l-a acuzat de fotomodelul de origine română că i-ar fi luat fetița, pe Azzura, copilul având, la acea vreme 3 ani.

'De când am plecat, mi-a luat fetița și nu mă lasă să intru în contact cu ea. Am încercat să vorbesc cu fetița prin toate mijloacele, dar nimic nu a funcționat. Singurul lucru pe care l-a făcut (Andre Bîrleanu, n. red.) a fost să ceară bani agenției din Munchen', mai spunea Eloise Fontes, model celebru provenit din Brazilia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton