Modul inedit prin care Adrian Nartea și-a cerut soția în căsătorie, de Ziua Îndrăgostiților: „Acolo mi-a venit ideea”

 Dumitrache Laura
.

Modul inedit prin care Adrian Nartea și-a cerut soția în căsătorie, de Ziua Îndrăgostiților. Adrian Nartea este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Este căsătorit cu Alina Ferinceac de 10 ani, iar împreună au doi copii minunați. Recent, protagonistul serialului Vlad a dezvăluit cum a cerut-o de soție pe mama copiilor săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Modul inedit prin care Adrian Nartea și-a cerut soția în căsătorie, de Ziua Îndrăgostiților. Adrian Nartea petrece mai mult timp alături de familia sa, după terminarea serialului Vlad, de la Pro tv. Acum se pregătește pentru piesa de teatru  „O noapte furtunoasă', și și-a schimbat look-ul. Prezent la premiera filmului „The Perfect Escape', regizat de Cristina Jacob, Adrian Nartea a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe soția sa.

adrian narteaadrian nartea

Actorul și soția sa își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. În timp ce Adrian Nartea este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, Alina a preferat să stea departe de micile ecrane. Cei doi au o relație frumoasă, iar Ziua Îndrăgostitilor reprezintă pentru ei o zi specială.

Citește și: Cum se înțelege Adrian Nartea cu soția lui, după 8 ani de căsnicie: „Știe ce are acasă, că practic toate lucrurile vin cu această faimă'. Ce spune despre al treilea copil / EXCLUSIV

Citește și:Cum reușesc Adrian Nartea și soția lui să depășească problemele din viața de familie: 'Există crize, dar important este să…'

Citește și:Gheorghe Hagi și Gică Popescu au donat 50.000 de euro pentru victimele cutremurelor din Turcia: „Așa cum turcii nu îi uită pe Hagi și Popescu, nici noi nu avem cum să uităm Turcia”

Citește și:Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost certate timp de 3 ani: „Nu suntem genul care să vorbim zilnic'

Modul inedit prin care Adrian Nartea și-a cerut soția în căsătorie, de Ziua Îndrăgostiților

Adrian Nartea este căsătorit cu Alina Ferinceac de aproape 10 ani și au împreună două fiice. Actorul din serialul Vlad are o familie frumoasă și trăiește o povestea de dragoste frumoasă alături de soția lui. Prezent la lansarea filmului „The Perfect Escape', Adrian Nartea a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe Alina. Îndrăgitul actor a făcut marele pas chiar de Ziua Îndrăgostiților, când i-a pregătit o surpriză neașteptată iubitei sale.

„Am plănuit-o și voiam să o fac într-un mod special. Întâmplarea face că acum 10 ani am avut un eveniment la o fabrică mare de ciocolată și acolo mi-a venit ideea, pentru că puteai să îți faci ciocolata la comandă.Acolo mi-a venit ideea să fac cererea în căsătorie într-o ciocolată care era așa (n.r mare). Inelul îl aveam deja adus, cumpărat, mi-l adusese un prieten pe comandă din Dubai, pentru că era mai ieftin. Cumva am prins momentul, am făcut și m-am dus cu ciocolata acasă și cu inelul la pachet.”, a spus Adrian Nartea pentru impact.ro.

Adrian Nartea: „Lucrurile au fost destul de complicate când am stat destul de mult la filmări”

Adrian Nartea a fost protagonistul serialului Vlad, de la PRO TV. La acea vreme, actorul a lipsit mult de acasă, fiind mai tot timpul la filmări. Întrebat dacă soția sa i-a atras atenția pentru că nu petrece timp cu familia, Adrian Nartea a dezvăluit că a purtat o discuție cu Alina pe acest subiect. „Nu, de partenere din serial, nu, că știe că e o convenție, dar într-adevăr lucrurile au fost destul de complicate când am stat destul de mult la filmări. Mi-a zis să mai prioritizez și atunci nu mai veneam la evenimente, cum este acesta, nu mai făceam lucrurile astea ca să mai stau pe acasă cu fetele.”, a mai spus actorul pentru sursa citată.

În ultima perioadă, actorul reușește să petreacă mai mult timp cu fiicele sale. În ceea ce privesc momentele romantice petrecute alături de Alina, actorul susține că lucrurile romantice se tranformă cu anii. „După 10 ani de căsnicie, lucrurile romantice sunt altele. Dar sunt, ceea ce este important. În loc să pregătesc o cină seara, fac o omletă dimineața. E la fel de romantic! Că suntem doi la masă sau că acum suntem cinci. Cinci cu cățel cu tot pentru că nu ne lasă în pace, e un lucru chiar romantic.”

Adrian Nartea, despre secretul unei căsnicii de durată

Adrian Nartea este un bărbat cunoscut și primește numeroase mesaje de la admiratoate, dar soția sa i-a înteles cariera și nu este geloasă. Alina și Adrian se consideră maturi și pot trece peste orice fel de ceartă. „ Ca secret nu pot să spun, că de comunicat comunicăm, de înțeles ne înțelegem… Mai ales că ea înțelege faptul că eu sunt persoană publică și sunt expus din toate părțile. Depinde de situație și de foarte multe lucruri.Dacă ar sta să citească toate mesajele din spam, spre exemplu, și s-ar lua după acelea, îți dai seama ce-ar ieși! Dar știe ce are acasă, că practic toate lucrurile vin cu această faimă, iar atunci e un avantaj la mine, ea înțelege asta. Și așa putem să trecem peste și să ne înțelegem foarte bine având toate acestea ca background. „, ne-a declarat Adrian Nartea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton