Modul inedit în care Cove își răsfață soția, după 10 ani de căsnicie: "Nu știu dacă este reomatism ăsta sau romantism, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Cove și Florentina sunt căsătoriți de 10 ani, iar actorul recunoaște că au făcut și compromisuri pentru a rezista împreună. Romantismul nu a lipsit, însă, niciodată din căsnicia lor și Cove dezvăluie modul inedit în care își răsfață soția în prezent, când amândoi trebuie să-și împartă puținul timp liber și cu doi copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu notorietate și cu destule relații amoroase relatate în presă, pentru Cove nu a fost ușor să-și mențină liniștea în căminul conjugal. Soția sa nu era vedetă când a cunoscut-o și nici nu voia să fie. A ales întotdeauna discreția, iar acesta este și unul dintre secretele căsniciei lor fericite, dar nu lipsite de provocări uneori.

anuntul-facut-de-cove-dupa-10-ani-de-casnicie.-ce-a-spus-despre-sotia-lui-asa-e-normalanuntul-facut-de-cove-dupa-10-ani-de-casnicie.-ce-a-spus-despre-sotia-lui-asa-e-normal

Cum își răsfață Cove soția, după 10 ani de căsnicie

Cove nu a crezut prima dată în povestea lui de dragoste cu Florentina. Fiecare dintre ei era implicat într-o altă relație când s-au cunoscut, însă mai apoi s-au reîntâlnit, ani mai târziu, și au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt. Cove mărturisește că el și partenera lui de viață și-au creat o rutină care funcționează pentru ei, respectiv respectarea nevoii celuilalt de a petrece un timp singur.

'Sunt ultimul romantic. Chiar sunt. De la caz la caz, nu pot să zic că fac gesturi zilnice. Că acum depinde unde suntem, în ce situație. Dar dacă este într-o conjunctură favorabilă mai aduc câte un ghiveci', a povestit Cove pentru EGO.ro, completând că o formă maximă de iubire poate fi și aceea în care unul dintre partenerii de viață, în principiu femeile, este lăsat să se bucure de câteva zile liniștite.

'Nu știu dacă este 'reomatism' ăsta sau romantism sau se bucură fantastic atunci când plecăm și o lăsăm liberă câteva zile. Mai plecăm și fără copii. Cumva acum copiii au crescut, suntem în altă situație, dar în principiu avem câteva vacanțe cu ei și așa, din când în când, câte o zi două apucăm și fără ei'.

Din păcate Cove nu poate să plece prea des de acasă și să o lase pe soția lui să se bucure de timp singură, fără copii și toată agitația, căci, pe lângă filmări este și directorul teatrului 'Ion Creangă' din București.

'Iubirea are cărări nebănuite și adesea pasiunea stârnită, nu e așa, în tumultul iubirii, duce către conflicte inevitabile până la urmă. Pentru că ce este iubirea? Ce este dragostea? Este o sinusoidală cumva, avem momente de extaz, dar și de momente de agonie și momente de conflict', a explicat Cove despre desfășurarea emisiunii de la Prima TV pe care o prezintă, Cursa Iubirii.

Citește și:Ramona Olaru s-a trezit cu Poliția la ușă: „Eram și cam dezbrăcată'. Ce s-a întâmplat

Citește și:Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Nouă cupluri de vedete participă la emisiunea prezentată de Dani Oțil

Citește și:De ce Cristi Borcea le face periodic copiilor săi teste antidrog: „Poate le pune în pahar. Unde vă duceți, deschideți voi sticla. Pentru că vă știe copilul lui Borcea și v-ați nenorocit'

Cum a trecut soția lui Cove peste gelozie

Cu notorietate și cu destule relații amoroase relatate în presă, pentru Cove nu a fost ușor să-și mențină liniștea în căminul conjugal. Având în vedere că soția lui nu era familiarizată cu viața de vedetă, a înțeles mai greu despre ce este vorba și, în timp, s-a autoeducat, după cum spune Cove.

„Am avut (n.r. discuții pe tema geloziei), la început, atunci când noi ne-am cunoscut, soția mea nefiind dintr-o zonă artistică, ea vine din domeniul medical. Și nu înțelegea anumite lucruri, anumite aspecte, după care ușor, ușor s-a autoeducat. A făcut lucrul ăsta pentru că altfel nu, n-am fi putut să conviețuim împreună. Adică nu m-aș fi simțit nici eu confortabil.’ a menționat Cove acum ceva timp.

Cove și soția lui nu s-au certat niciodată în fața copiilor

Actorul a mai menționat un lucru important pentru relația lor și pentru orice relație, în general: nu s-au certat niciodată în fața copiilor în cei zece ani de când sunt împreună.

„În familie este important să ai o atmosferă plăcută! Nu sunt adeptul certurilor, tensiunilor. Copiii mei nu m-am văzut niciodată certându-mă cu Flori, chiar dacă am avut disensiuni sau poate am avut și noi niște discuții ale noastre, le-am făcut separat. Niciodată de față cu ei nu ne manifestăm pentru că așa mi se pare corect.

Am mai învățat un lucru, apropo de asta. Atunci când ai ceva de spus sau consideri că ți s-a întâmplat o nedreptate, stai un pic și gândește-te, nu o zice din prima! Mai lasă un pic, un timp, și spune-o după aia. Și vezi că după aia s-ar putea să nu ți se pară că nu mai e chiar așa negru cum părea la început. Îți trebuie un pic de răbdare și, slavă Domnului, noi reușim asta de câțiva ani buni. a mai spus Cove.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton