Modul inedit prin care Wilmark și-a cerut soția în căsătorie: „Povestea este cu suferință și mult romantism. După două încercări nereușite...”

 Borcilă Andreea
.

Modul inedit prin care Wilmark și-a cerut soția în căsătorie. Dansatorul și soția sa, Ioana, trăiesc o iubire ca în filme, însă începuturile relației lor nu au fost doar roz. Fostul coregraf de la Dansez pentru tine, marca PRO TV, și-a încercat norocul până când a reușit să-și unească destinele cu jumătatea lui. Iată ce a declarat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Modul inedit prin care Wilmark și-a cerut soția în căsătorie. Celebrul coregraf care a făcut parte din show-ul Dansez pentru tine, de la Pro tv, se consideră un bărbat împlinit. Acasă, îl așteaptă o soție superbă și doi copii. Coregraful de origine columbiană Wilmark Rizzo Hernandez și soția lui, Ioana, sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună doi băieți, pe Loukas, în vârstă de 14 ani, și Joakin, de 10 ani. 

wilamrk-si-sotia-ioanawilamrk-si-sotia-ioana

Fondatorul Academiei de Dansuri Latino-Americane are o poveste de iubire impresionantă, exact ca în filme. El a povestit, recent, cum și-a cerut partenera în căsătorie, pentru a treia oară, ceea ce a fost cu noroc.

Citește și: Cum arată soția lui Wilmark, femeia pe care a cerut-o de două ori în căsătorie:„Se gândea că relația noastră nu are rost'

Citește și: Îl mai ții minte pe Wilmark, juratul de la Dansez pentru tine?Cum arată și cu ce se ocupă la 7 ani de la terminarea emisiunii: are o familie superbă!

Citește și: Pippa Middleton a născut o fetiță.E al treilea copil al cuplului

Citește și: Cabral prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', sezonul 2, la PRO TV.Ce vedete participă la emisiune

Modul inedit prin care Wilmark și-a cerut soția în căsătorie

Celebrul coregraf s-a pregătit temeinic pentru a-și cere partenera în căsătorie. Primele două cereri fuseseră în zadar, dar a treia oară a fost cu noroc. Într-un interviu pentru Ego.ro, Wilmark a fost mai sincer ca niciodată.

Povestea este cu suferință și mult romantism, după două încercări nereușite de a o cere în căsătorie pe partenera mea de viață, am zis că nu pot da greș și cu o treia. Așa că o serenadă cu mariachi mi se părut cel mai romantic mod de a manifesta iubirea. Zis și făcut. Am plecat în vacanță în Columbia și am pus planul în practică. A funcționat, iar acum suntem patru membri în familie.

În Columbia, acolo unde s-a născut, Wilmark a lăsat-o pe Ioana în compania mamei lui și a prietenilor, iar el a plecat să pună la cale cererea în căsătorie. A strâns în jur de 13 mariachi, pe care i-a aliniat în coloană și pe care i-a pus să cânte de la colțul străzii. Dacă atunci a apelat la niște artiști pe care i-a avut la îndemână, acum Wilmark a adus unii dintre cei mai buni cântăreți, mai menționează sursa citată anterior.

Mexico de Noche a mai făcut turnee în Europa. De opt ani de zile, s-au consolidat ca un mariachi de referință în Mexic, așa au ajuns să fie Trupa care a apărut în serialul Vicente Fernandez, difuzat pe Netflix, despre viața celui mai bun cântăreț de mariachi din lume, a spus Wilmark, care a precizat că are contract doar de trei luni cu celebra trupă și care poate reveni în țară doar la cererea publicului.

Sursă foto: Facebook, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton