Moment viral cu Prințul George. Fiul Prințesei de Wales și-a eclipsat tatăl la un meci de fotbal, pe Wembley

 Oana Pantazi
.

Prințul George, fiul Prințesei de Wales, Kate Middleton, și al Prințului William, a fost recent protagonistul unui moment adorabil, care s-a viralizat imediat. Cei doi au participat la finala Cupei FA din Londra, disputată pe stadionul Wembley, unde Manchester City și Manchester United și-au disputat trofeul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deși soția lui trece acum prin momente grele, după ce a fost diagnosticată cu cancer, Prințul william își îndeplinește îndatoririle regale confrom programului. Recent, Prințul de Wales și-a dus fiul la un meci de fotbal, și nu unul oarecare, ci finala Cupei FA, unde Machester City și Manchester United și-au disputat trofeul, partida fiind câștigată de United. La final cei doi, tată și fiu, au fost protagoniștii unui moment viral, unde Prințul George a furat toată atenția.

43534-243534-2

Moment viral cu Prințul George pe stadionul Wembley

Prințul George, fiul cel mare al Prinților de Wales, împlinește 11 ani pe 22 iulie și seamănă tot mai mult cu tatăl lui. Cel puțin asta se poate observa în imaginile cu ei doi de pe Wembley, care s-au viralizat rapid. Dacă, până acum, adorabila Charlotte, sora mijlocie, era subiect de articole, fiind o adevărată ștrengăriță care a făcut să curgă multă cerneală în presa tabloidă, de data aceasta Prințul George a fost în centrul atenției.

Citește și: Mihai Albu a revenit la muncă după operația de cancer de prostată: „Am trecut hopul cel mare. O boală…'. Cum se simte acum

Citește și: Cum arată apartamentul de lux al Gabrielei Lucuțar. E situat în apropierea unei biserici, iar amenajarea a durat aproape 10 ani/ Obiectele din living care amintesc de profesia „Reginei Întunericului'

Deși micul prinț a mai participat și în trecut la competiții sportive alături de părinții lui, iar în urmă cu trei ani a văzut finala UEFA tot de pe stadion, alături de tatăl lui, de data asta lucrurile au stat puțin altfel… Îmbrăcat la fel ca William, într-un costum elegant, la final de partidă George a furat toată atenția după ce a schimbat câteva vorbe cu fotbaliștii și a dat mâna cu fiecare. Extrem de sobru, George a fost adorabil, cu atât mai mult cu cât era vizibil emoționat în timp ce felicita sportivii.

@wikagechlo #new Prince George joined his father Prince William to the FA cup ⚽️ #manchesterunited vs #manchestercity || #princegeorge #princegeorgeofcambridge #princegeorgeofwales #princewilliam #princeofwales #royalfamily #georgecambridge #capcut #football #secret_agent_of_walesfamily #wikagechlo #viral #fyp #fypage #fypage #fyp #facup ♬ original sound - sᴇᴄʀᴇᴛ_ᴀɢᴇɴᴛ_ᴏғ_ᴡᴀʟᴇsғᴀᴍɪʟʏ

Kate Middleton l-a înfruntat pe Regele Charles din cauza fiului ei cel mare, Prințul George

Kate Middleton s-a conformat aproape întotdeauna rigorilor impuse de Casa Regală, însă, atunci când vine vorba despre educația copiilor săi, Prințesa de Wales este inflexibilă, chiar dacă la mijloc este Regele Charles. Cu toate că totul a pornit din prea multa simpatie pe care suveranul Marii Britanii o are față despre fiul ei cel mare, Prințul George, Kate Middleton nu are de gând să se supună voinței lui Charles în privința modului în care își crește copiii. Socrul ei ar dori să-l pregătească pe Prințul George mai bine pentru tron, însă Kate are niște condiții…

Prințul George va fi cândva Regele Marii Britanii. Acest lucru îl preocupă, se pare, și pe Regele Charles, care își dorește să-și pregătească nepotul cel mare încă de pe acum pentru funcția care îi va reveni. Kate Middleton nu abdică însă de la propriile reguli și nu vrea ca George, care împlinește 10 ani pe 22 iulie, să fie tratat preferențial, dar este dispusă ca acesta să-și asume mai multe responabilități.

Kate crede că este important pentru dinamica lor familială ca George să nu primească un tratament special, a spus o sursă apropiată familiei regale pentru OK Magazine, conform thecelebpost.com.

„Kate crede că este important pentru dinamica familiei sale ca George să nu primească un tratament special. Charles și-a făcut deja sentimentele cunoscute pentru George. Este evident că monarhul îl simpatizează mai mult pe nepotul său. Kate este deschisă la ideea ca George să primească mai multe responsabilități. Totuși, Prințesa a avut câteva condiții’, a declarat apropiatul lui Kate pentru OK! Magazine.

Pe scurt, nimic nu poate avea loc fără ca ea să-și dea acordul scris.

„Kate acceptă ca George să primească și alte roluri, însă își dorește să semneze chiar ea înainte. Pentru ea, cuvântul regelui nu este definitiv când vine vorba despre copiii ei. A fost foarte clară în privința asta încă de la început. Și dacă asta declanșează o ruptură sau chiar un război total, atunci așa să fie’, mai menționează sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton