Momente inedite de la nunta Anei-Maria Geoană cu soțul american. Garrett Cayton a fluturat steagul României la evenimentul de 5,5 milioane de dolari, de la Veneția

 Radulescu Ruxandra
.

Momente inedite de la nunta Anei-Maria Geoană cu soțul american. Soțul Anei-Maria Geoană a fluturat steagul României la petrecerea de nuntă. Mircea Geoană și soția lui, Mihaela, au trăit momente unice, când și-au văzut fiica în rochie de mireasă, căsătorindu-se cu bărbatul viselor ei, americanul Garrett Cayton. Fiica politicianului, Ana-Maria, trăiește de șase ani o poveste de dragoste cu tânărul afacerist din SUA, iar nunta dintre cei doi a avut loc la Veneția. Petrecerea de nuntă a fost una fabuloasă. Americanul a dansat hora și chiar a fluturat steagul României, în semn de apreciere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Momente inedite de la nunta Anei-Maria Geoană cu soțul american. Mircea Geoană și soția lui, Mihaela, au fost în culmea fericirii, când fiica lor, Ana-Maria, s-a căsătorit cu americanul Garrett Cayton. Petrecerea de nuntă a fost spectaculoasă și a avut loc la Veneția, într-o locație celebră. Ana-Maria Geoanî și Garrett Cayton trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar momentul în care și-au unit destinele a fost celebrat cu multă emoție, alături de familie și prieteni. Americanul s-a integrat perfect în familia și cultura soției sale din România. Garett a fluturat steagul României cu mult entuziasm și a dansat hora.

screenshot-2023-09-04-163816screenshot-2023-09-04-163816

Momente inedite de la nunta Anei-Maria Geoană cu soțul american

Ana-Maria Geoană și iubitul ei american, Garrett Cayton, și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de nuntă fabuloase. Afaceristul american este extrem de entuziasmat să se alăture noii familii a soției sale românce, iar dovada a fost chiar gestul acestuia de la petrecerea de nuntă, când a fluturat steagul României. Soțul Anei-Maria Geoană a fluturat fericit steagul României. Americanul a dansat pe ritm de hore românești și aromâne, notează CanCan.

Citește și: Ana Geoană și iubitul american se căsătoresc la Veneția, anul viitor. Unde vor locui după nuntă: „România este mai mult decât o destinație de vacanță'

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană. Garret Cayton și Ana Geoană sunt împreună de cinci ani

Ana-Maria Geoană și Garret Cayton au avut o nuntă de vis

Ana Geoană și Garret Cayton s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă la Veneția, destinație de care sunt legați sufletește. Evenimentul s-a desfășurat potrivit tradiției americane, iar invitații nu au venit cu dar, ci au cumpărat diverse obiecte dintr-o listă care a fost pusă la dispoziție de către cei doi soți. Se pare că nunta a ținut trei zile, iar participanții au fost cazați la Belmond Hotel Cipriani, cel mai luxos din Veneția.

Cei doi soți au preferat să fie discreți cu privire la nunta lor, însă unii invitați au publicat mai multe fotografii de la evenimentul grandios, între care Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram. Costul organizării evenimentului a fost de aproximativ 2 milioane de dolari, potrivit cancan.ro, care a fost suportat integral de socrii Anei Geoană.

Potrivit imaginilor publicate pe rețelele de socializare, meniul a inclus și preparate tradiționale românești, spre surprinderea unor invitați.

Cine este Garret Cayton, soțul Anei Geoană

Ana Geoană și Garret Cayton formează un cuplu de aproximativ 6 ani și s-au cunoscut în anii facultății. Ginerele lui Mircea Geoană face parte dintr-o familie cunoscută și bogată din Statele Unite, cunoscută pentru acțiunile umanitare pe care le face peste Ocean. În anul 2019, mama și mătușa logodnicul Anei au donat 10 milioane de dolari pentru pacienții bolnavi de Alzheimer și tulburări de memorie.

În prezent, cei doi soți locuiesc în Los Angeles, SUA, acolo unde vor locui și după nuntă. Ana Geoană a fost cerută în căsătorie anul trecut, iar petrecerea de logodnă s-a desfășurat la Palatul Mogoșoaia, în prezența ambelor familii.

„De astăzi, România este și țara mea. Vreau să o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei anul viitor la Veneția nunta visurilor noastre’, a declarat Garrett Cayton, anul trecut, pentru GÂNDUL.RO.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton