Momentul în care Gabriela Cristea s-a îndrăgostit de Tavi Clonda: "Ce crezi că m-a atras? A fost obraznic!"

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Cristea a dezvăluit care a fost momentul în care s-a îndrăgostit de Tavi Clonda, pe vremea când prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine', de pe Kanal D. Gabriela Cristea abia divorțase atunci de Marcel Toader, trecea printr-o perioadă nu foarte fericită a vieții ei, iar Tavi Clonda era un artist dornic de afirmare. Nu a durat mult și au ajuns soț și soție, deși nimeni nu dădea mari șanse relației lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de mai bine de 10 ani și sunt părinții a două fiice adorabile împreună. Vedeta de la Antena 1 și artistul au depășit multe cumpene, de-a lungul relației lor și au demonstrat că sunt un cuplu puternic.

1-231-23

Cum a cucerit-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea, acum 10 ani

Prezentă în cadrul unui podcast, Gabriela Cristea a mărturisit că Tavi Clonda a reușit să o cucerească, dar și să o enerveze în același timp, prin faptul că era „obraznic' și cu mult curaj.

„Ce crezi că m-a atras? A fost obraznic! Cu o zi înainte, fusesem îmbrăcată cu o rochie roșie, arătam țiplă atunci, am venit și la tine în emisie perioada aceea, și eram cu o rochie roșie superbă, mi-a cântat „Lady in red”, nebunie.

A doua zi, când îl văd, venise la emisiune și avea o cămașă roșie, și eu îi zic „Ia uite, ți-ai pus cămașă roșie”, că știi, o cămașă roșie pentru un bărbat… e destul de îndrăzneață treaba, și el, trecând așa…

Eu eram în platou la mine, pe scaun, într-o pauză de publicitate, și el trecând așa, spre ieșire, îmi spune „Da, am poftit la rochia ta roșie de ieri”.

Deci, pe mine e greu să îmi închidă cineva gura și să mă lase fără replică. M-am enervat, mi s-a ridicat părul în cap, nu știu dacă înțelegi. Și de atunci încolo am început să mă uit la el, să îl privesc, să îl descopăr, pentru că până atunci era un coleg… Și am început încet, încet.(…) Da, eram pregătită să încep o relație', a spus Gabriela Cristea în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță.

Citește și:Oana Roman s-a făcut profesoară! Ce materie va preda la școala privată, unde învață fiica ei, Isabela: ‘Le voi explica ce înseamnă…

Citește și:Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii are o nouă iubită, după despărțirea de Claudia Florescu. De ce nu se afișează împreună: „Este persoană publică

Tavi Clonda mai păstrează și acum cămașa cu care a cucerit-o pe Gabriela Cristea.

„Are și acum cămașa, o ține acolo. L-am întrebat o dată „De ce mai ții cămașa asta?”, că na, știi cum e, a mai trecut vremea și peste el, au mai venit peste el vreo 2-3 kilograme și a zis „Las-o acolo, că e bine, cămașa asta e amintire”', a mai spus Gabriela Cristea.

Tavi Clonda a dezvăluit ce defecte are Gabriela Cristea

Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu au fost priviți cu ochi buni la începutul relației lor. Mulți au scos în evidență diferența de vârstă de cinci ani care există între cei doi, dar și faptul că aceștia nu păreau prea potriviți unul pentru altul.

Tavi Clonda a fost recent invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe PRO TV, unde nu s-a ferit să răspundă întrebărilor picante ale gazdei. Artistul a fost nevoit să enumere trei defecte și trei calități ale soției sale și nu a stat prea mult pe gânduri.

„Încăpățânată, uneori rece, impulsivă și la plus iubitoare, profesionistă, frumoasă. Spune trei defecte și trei calități ale soției tale, Gabriela Cristea. Uneori e foarte rece, eu am nevoie de multă căldură, am un suflet mare și trebuie să intre multă căldură’, a spus Tavi Clonda.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton