Cum a cerut-o Alex Velea în căsătorie pe Antonia. „Am lăcrimat amândoi”

 Dumitrache Medeea
.

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia zilele trecute, după aproape 10 ani de relație. Artistul a avut grijă ca iubita sa să fie luată prin surprindere, dar și să filmeze tot momentul. Antonia a rămas complet șocată și a fost vizibil emoționată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După aproape 10 ani de relație, Alex Velea și-a luat inima în dinți și a rostit marea întrebare. Artistul a cerut-o în căsătorie pe Antonia într-un moment în care aceasta cu siguranță nu se aștepta. Cererea în căsătorie a fost filmată integral și a fost făcută publică în cadrul podcastului viitorilor însurăței.

velea9velea9

Momentul în care Alex Velea o cere în căsătorie pe Antonia a fost filmat

Alex Velea a reușit să o emoționeze până la lacrimi pe Antonia atunci când a cerut-o în căsătorie. Vedeta știa că este filmată pentru înregistrarea unui podcast, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Zanni a fost invitatul podcastului celor doi, astfel că fostul concurent Survivor a asistat la cererea în căsătorie.

Inițial, artista credea că urmează să filmeze introducerea pentru podcast. Alex Velea a început să vorbească primul. Artistul își transmitea sentimentele pe care le are față de Antonia, iar cântăreața era cu totul contrariată.

În momentul în care Alex Velea s-a așezat în genunchi și a scos inelul din buzunar, reacția Antoniei a fost neprețuită. Vedeta a rămas fără cuvinte când și-a dat seama că este cerută în căsătorie.

Citește și: Antonia, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie de Alex Velea:

Citește și: Antonia și Alex Velea, adevărul despre începutul relației și acuzațiile că și-au distrus reciproc căsniciile:

Citește și: Florin Piersic, aplaudat la TNB cu lacrimi în ochi, după un an de absență.

Citește și: Liviu Teodorescu și Iulia s-au căsătorit religios!

Mă bucur că sunteți cu atâtea camere de luat vederi ca să imortalizăm momentul ăsta. E un moment foarte important în viața mea. Te-am adus aici ca să-ți spun că, de fapt, nu e un podcast, e un pretext. Vreau să-ți spun că-ți mulțumesc pentru anii în care m-ai făcut fericit. Te iubesc. Mi-au transpirat mâinile. Antonia, vreau să te întreb dacă vrei să fii soția mea', a spus Alex Velea profund emoționat.

Antonia, însă, a fost complet uimită de gestul lui Alex Velea. După ce i-a spus „Da!', cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat. Artista a mărturisit că este șocată.

Alex Velea: „De trei ori am vrut să o cer'

Alex Velea a mărturisit că nu a fost pentru prima dată când a vrut să o ceară în căsătorie pe Antonia, ci a fost pentru prima dată când a reușit.

Artistul s-a gândit să pună marea întrebare, pentru prima dată, în momentul în care au inaugurat casa. A doua oară, înainte să plece la Asia Express, iar a treia oară, când s-a întors din competiție. Însă pandemia deja se instalase, așa că artistul nu avea cum să o ia prin surprindere pe Antonia.

De trei ori am vrut s-o cer, dar de fiecare dată am ratat momentul. Am vrut s-o fac atunci când am inaugurat casa. Am vrut s-o cer înainte să plec la Asia Expres. Când m-am întors a început pandemia. În pandemie eram tot timpul cu ea, ea e foarte atentă la tot și nu am reușit să-i fac surpriză. De data aceasta am reușit s-o surprind', a spus Alex Velea la Xtra Night Show.

Zanni a fost și el de față la cererea în căsătorie, căci era invitatul podcastului. Nici măcar fostul concurent Survivor nu a știut ce urmează să se întâmple.

Alex Velea a mărturisit că a fost foarte emoționat și că nu a reușit să spună prea multe cuvinte din această cauză.

„M-am emoționat și n-am putut să-i zic mai multe cuvinte. Ea a crezut că facem doar un podcast. Nu se aștepta, a crezut că e o glumă. S-a emoționat și ea, am lăcrimat, amândoi, am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică. Zanni a fost de față! Nici el nu a știut! Nu am vrut să zic nimănui'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton