Mona Nicolici povestește că a învățat "târziu și greu să comunice" cu soțul ei, chef Cezar Munteanu: "Nu găseam o soluție pentru a regla lucrurile. E cam mult piper în căsătoria noastră, pentru că..."

 Oana Pantazi
.

Mona Nicolici, dezvăluiri despre mariajul cu chef Cezar Munteanu. A renunțat la televiziune în 2006, după o carieră remarcabilă ca prezentatoare de știri la Antena 1. De atunci, vedeta și-a concentrat atenția asupra vieții personale. Mamă a doi copii și căsătorită a doua oară, Mona Nicolici a vorbit despre provocările vieții în doi după vârsta de 40 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Mona Nicolici fost una dintre primele prezentatoare ale Observatorului de la Antena 1. Timp de 11 ani, s-a aflat la pupitrul știrilor, demonstrându-și profesionalismul și dedicarea față de meserie. Anul 2006 marchează retragerea ei din televiziune, moment în care a decis să se reprofileze și să se dedice familiei. În viața ei au apărut însă schimbări și pe plan sentimental, pentru că Mona s-a căsătorit cu chef Cezar Munteanu. Iată ce a dezvăluit fosta știristă despre relația sa de cuplu!

mon8mon8

Mona Nicolici, dezvăluiri despre mariajul cu chef Cezar Munteanu

Acum în vârstă de 56 de ani, Mona Nicolici s-a căsătorit cu chef Cezar Munteanu în urmă cu 7 ani, vârstă la care partenerii vin deja cu propriul pachet de tabieturi și obiceiuri bine împământenite. Făcând referire la profesia soțului ei, fosta știristă a mărturisit că mariajul lor nu este lipsit de provocări, însă ea și soțul ei reușesc să găsească un echilibru și să dea gust vieții în doi.

Citește și: Mona Nicolici, adevărul despre plecarea de la Antena 1, după nouă ani: „Nimeni nu te ajuta cu nimic și…'

Citește și: Cum s-au înțeles, de fapt, Mona Nicolici și Radu Coșarcă, atunci când prezentau împreună la Observator: „N-am avut mare chimie, era o distanță între noi'

„E cam mult piper în căsătoria noastră, pentru că e dificil să te căsătorești cu cineva la altă vârstă. Când o iei de la 20 de ani, e un pic mai simplu, că sunteți împreună, se întâmpla altfel lucrurile. La 40 și ceva de ani, fiecare vine cu bagajul lui, experiența lui de viață, cu modelul de familie și e o aventură. A fost și este în continuare o aventură.

Este destul de mult piper. Sarea e tare bună, face mâncarea gustoasă. Iar eu sunt cea care degustă, într-adevăr, întotdeauna. Gustul meu este foarte bun, dar atunci când e prea mult piper, reglăm lucrurile', a spus Mona Nicolici în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„.

Mona Nicolici: „Am început târziu și greu să învățăm să comunicăm”

Fosta prezentatoare de știri a dezvăluit că, la început, nu a fost ușor, cu atât mai mult cu cât ea și soțul ei sunt firi diferite, dar comunicarea și sinceritatea i-au ajutat să depășească toate problemele de cuplu, chiar dacă relația lor este una „condimentată” în continuare.

„Nu găseam o soluție pentru a regla lucrurile. A trebuit să trecem prin foarte multe situații pentru a învăța că cel mai important lucru într-o relație este comunicarea. Da, suntem diferiți, atât de diferiți încât, dacă nu îl vom înțelege pe celălalt și felul în care comunicăm cu celălalt, o să fie foarte mult ardei iute în relație.

Și atunci am început târziu și greu să învățăm să comunicăm, să spunem, să nu mai facem presupuneri, să fim sinceri unul cu celălalt, să nu ne fie teamă să spunem lucruri, dar e o aventură. Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente', a mai adăugat fosta prezentatoare TV.

Cu ce se ocupă Mona Nicolici de când s-a retras din televiziune

Mona Nicolici a fost una dintre primele figuri importante ale jurnalismului post-revoluționar, având o carieră impresionantă în televiziune. A fost parte din echipa de prezentatoare de știri de la Observator, alături de Alessandra Stoicescu și Gabriela Firea. În perioada anilor 1990-2000, a prezentat știrile alături de Radu Coșarcă, alături de care a format un cuplu extrem de popular la TV.

Au trecut deja 18 ani de când Mona Nicolici a decis să se retragă din televiziune, iar fanii nu mai știu prea multe lucruri despre ea. În anul 2006, când a dispărut din lumina reflectoarelor, publicul care o urmărea a fost dezamăgit, însă decizia ei nu a fost una temporară.

În prezent, fosta știristă își desfășoară activitatea într-o companie multinațională, unde ocupă poziția de director al departamentului Sustenabilitate. După cum scrie chiar pe pagina sa personală de Facebook, ea lucrează și la Radio Europa FM.

„Să părăsesc televiziunea când am simţit că nu mai e locul în care pot să aduc ceva bun oamenilor care mă privesc. Să nu rămân în politică atunci când am descoperit că nu e pentru şi despre oameni. Să renunţ la iubirea mea de-o viaţă, televiziunea, pentru un post într-o corporaţie. Asta a schimbat în bine nu doar cariera mea, ci şi viata multor oameni pentru care, împreună cu echipa de la Petrom, am făcut Țara lui Andrei’, declara ea în urmă cu câțiva ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton