Mona Nicolici a divorțat și apoi s-a căsătorit în secret. Primele declarații despre viața alături de chef Cezar Munteanu: "A acceptat să fiu singurul critic al lui"

 Dumba Gabriela
.

Cu aceeași discreție cu care a divorțat de soțul său, Mona Nicolici s-a căsătorit cu chef Cezar Munteanu! Cei doi nu sunt un cuplu doar acasă, ci și la serviciu. Împreună se ocupă de un restaurant și chiar dacă chef Cezar Munteanu este stăpân pe meseria lui a acceptat ca Mona să fie singurul său critic în bucătărie, o evidentă dovadă în plus de dragoste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mona Nicolici a fost colegă de generație cu Alessandra Stoicescu și Gabriela Firea, pe când aceasta din urmă prezenta Știrile la Antena 1, dar a renunțat la televiziune și s-a îndreptat spre alte proiecte. Mona Nicolici și Radu Coșarcă au fost cel mai iubit și popular cuplu de prezentatori de știri, în anii 90, dar niciunul dintre ei nu mai activează în domeniu, momentan. Mona Nicolici s-a retras din televiziune în 2006, iar în ultimii ani s-a îndreptat spre alte proiecte.

16938810_1201324803318102_8279231553153760362_n16938810_1201324803318102_8279231553153760362_n

Mona Nicolici a divorțat și apoi s-a căsătorit în secret. Primele declarații despre viața alături de chef Cezar Munteanu

În momentul actual, Mona Nicolici are propriul restaurant boutique, pe care l-a deschis împreună cu partenerul ei de viață, chef Cezar Munteanu.

„Am învățat în ultimii 2 ani puterea lui ÎMPREUNĂ. Și că nu e nevoie de mulți pentru asta. Noi am început în DOI.

Apoi s-au adunat oameni care iubesc experiența, care au vrut să ne cunoască sau care au avut curajul să încerce altceva. Așa s-a născut „one table concept”.

Care adună la o singură masă, bucuria de a fi ÎMPREUNĂ, plăcerea unui gust rafinat și puterea poveștilor. Adică, experiența', este filozofia după care ghidează chef Cezar Munteanu, potrivit www.libertateapentrufemei.ro.

Citește și: Ce dietă ține Cornelia Rednic. A slăbit 30 de kilograme:„Niciun tratament corporal nu fac’

Citește și: Cristina Ciobănașu l-a surprins pe Vlad Gherman în timp ce îi scria Oanei Moșneagu, actuala lui iubită:'Ea nu știe că…'

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce a ajuns de urgență la spital.Actorul este internat la ATI

Maestrul bucătar și soția lui, Mona Nicolici, apar împreună la restaurant, în câteva imagini care vorbesc despre chimia dintre ei. Fosta vedetă TV recunoaște, însă, că nu mai este stăpâna bucătăriei de când în viața ei a intrat chef Cezar Munteanu.

„Am pierdut controlul în bucătărie… Totul e aranjat după regulile expertului. Cezar își iubește foarte mult meseria. Și pune în ea multă pasiune, dar și disciplină și ordine. Nu mai zic de curățenie. Pentru el, e o bucurie să gătească pentru alții. El e ultimul care se așază la masă și primul care urmărește reacțiile noastre, să vadă dacă ne place ce-a gătit.

A acceptat să fiu singurul critic al lui și primește cu deschidere „recomandările mele. Pentru că, spune el, mă pricep și avem aceleași gusturi. Ne place mult să facem lucrurile împreună. Orice.

Dar atunci când gătim, accept că sunt ucenicul și îi dau Cezarului ce-i al Cezarului.

Iar când vrea să intre singur în bucătărie, e un spectacol total: cântă de se aude din vecini, pregătește trei-patru feluri de mâncare în același timp, cu o bucurie și o siguranță care te avertizează că e mai bine să stai deoparte, să privești și apoi să-i întorci bucuria, cu recunoștință', a povestit Mona Nicolici, într-un interviu pentru paginadepsihologie.ro.

De ce a plecat Mona Nicolici de la Observator

Vestea că Mona Nicolici renunță la o carieră înfloritoare în televiziune i-a luat pe mulți prin surprindere, motiv pentru care retragerea ei, de la pupitrul știrilor, a fost percepută drept temporară.

„Să părăsesc televiziunea când am simţit că nu mai e locul în care pot să aduc ceva bun oamenilor care mă privesc. Să nu rămân în politică atunci când am descoperit că nu e pentru şi despre oameni. Să renunţ la iubirea mea de-o viaţă, televiziunea, pentru un post într-o corporaţie.

Asta a schimbat în bine nu doar  cariera mea, ci şi viata multor oameni’, spunea Mona Nicolici acum ceva timp.

foto: Facebook Mona Nicolici/ Cezar Munteanu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton