Monica Anghel se tratează de COVID-19 cu medicamente de la Gigi Becali: „Dacă nu eram vaccinată...”

 Miniosu Alexandra
.

Monica Anghel se tratează de COVID-19 medicamentele primite de la Gigi Becali. Acestea au ajuns la ea sâmbătă dimineață și speră că o vor ajuta să învingă mai repede boala. Artista crede că dacă nu era vaccinată deja, chiar cu ambele doze, probabil acum s-ar fi simțit mai rău. Iată care e starea de sănătate a vedetei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Monica Anghel s-a infectat cu COVID-19, astfel că în aceste momente se află în izolare. Din dorința a trece mai repede peste boală, cântăreața a primit sâmbătă dimineață, pe 25 septembrie, medicamente de la Gigi Becali. Speră că ele o vor trata de virusul din China, ce a făcut deja ravagii pe întreg Globul.

m3-15m3-15

Săptămâna trecută, Monica Anghel și-a îngrijorat toți fanii și apropiații. Cântăreața le-a dezvăluit că s-a infectat cu COVID-19. Rând pe rând, colegii de breaslă și nu numai au sunat-o să se intereseze de starea ei de sănătate. Afaceristul Viorel Păunescu i-a adus chiar și niște medicamente, primite de la Gigi Becali.

Citește și: Cum și-a dat seama Monica Anghel că are COVID-19, de fapt:”În cazul meu, boala a debutat cu…”

Citește și: Motivul real pentru care Monica Anghel s-a tuns atât de scurt:„Mi-au scris unii că n-am pic de feminitate'

Citește și: Carmen Negoiță a fost cerută în căsătorie.Primele imagini cu inelul de logodnă

Citește și: Cum se simt gemenii Alinei Laufer la 7 luni de când s-au născut prematur:”A fost intubat mult timp și…”

Monica Anghel se tratează de COVID-19 cu medicamente de la Gigi Becali

Monica Anghel speră așadar să se trateze mai repede de COVID-19 cu medicamentele de la Gigi Becali. I-au fost aduse de prietenul ei Viorel Păunescu. Pe lângă asta, marea artistă a mărturisit că este monitorizată de medicul ei, dovadă că se află pe mâini bune.

Pentru ca să nu contacteze și ceilalți COVID-19, Monica Anghel a povestit că membrii familiei și prietenii îi lasă toate cele necesare la ușă. Ea e de părere că dacă nu era deja vaccinată, probabil că s-ar fi simțit acum mai rău. A spus că este bine și că le mulțumește tuturor, lucru ce i-a mai liniștit pe cei dragi.

„Sunt bine, sunt monitorizată de medicul meu. Am primit azi dimineață de la domnul Viorel Păunescu niște medicamente pe care le avea domnul Gigi Becali, sunt familia și prietenii care vin și îmi lasă la ușă tot ce este nevoie.

Probabil că, dacă nu eram vaccinată, eram mai rău, așa că sunt bine. Vă mulțumesc frumos!', a declarat Monica Anghel, potrivit fanatik.ro.

Ce alte vedete au mai primit medicamente de la latifundiar

Nu este pentru prima oară când vedetele primesc medicamentele de la Gigi Becali pentru a lupta împotriva COVID-19. El le-a trimis și la oameni celebri din fotbal, cum ar fi Victor Pițurcă, Marius Șumudică sau Dumitru Dragomir, dar nu numai. Cel dintâi i-a mulțumit public latifundiarului din Pipera, spunând că și el ar fi făcut același lucru în locul lui.

„M-a surprins Gigi Becali. Când a aflat că am COVID-19, mi-a trimis medicamente, mi-a trimis asistenta acasă. Nu mă așteptam, pentru că nu știa. Nici nu avea de unde să știe, dar am înțeles după că i-ar fi spus Cristi Borcea, eu fiind în relații foarte bune cu Cristi.

A făcut un gest frumos. Dacă ar fi pățit același lucru, și eu aș fi făcut la fel', spunea Victor Pițurcă în urmă cu câteva luni, conform cancan.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton