Ce părere are Monica Anghel despre Jojo și Paul Ipate, profesorii de actorie ai fiului ei: ”Sunt niște oameni...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Monica Anghel spune că a început anul în forță, cu evenimente și deplasări la festivaluri, unde este solicitată să fie în juriu. Vedeta a vorbit și despre eforturile pe care le face să se mențină, după ce a slăbit 40 de kilograme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Anghel este foarte fericită că a slăbit 40 de kilograme, dar acum face eforturi mari să-și mențină frumoasa siluetă.

241737968_420842232734203_5999483029747459204_n241737968_420842232734203_5999483029747459204_n

Citește și: Cum se menține Monica Anghel în formă, după ce a slăbit 40 de kilograme: „Sunt și zile în care nu mănânc deloc și mă hidratez”. La ce nu a renunțat sub nicio formă

Citește și: De ce merge Monica Anghel la detox o dată pe an: „Stau o săptămână acolo. Se beau doar sucuri și apă”

Citește și: Andreea Marin, pictorial spectaculos la 49 de ani, în revista VIVA!, după ce a slăbit 17 kg: „Mai am puțin și ajung la măsurile din liceu”/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Ionescu, dezvăluiri din culisele Survivor All Stars: „E un joc imprevizibil. Au fost tensiuni, nu e deloc ușor să treci peste…”. În ce relații a rămas cu Faimoșii / EXCLUSIV

Monica Anghel face detoxifiere la o clinică din Brașov

Solista a slăbit peste 40 de kilograme cu ani în urmă și a reușit să se mențină.

'Am început anul în forță, deja am concerte, deplasări și jurii la festivaluri. În februarie merg la Brașov la detox, unde merg an de an, pentru o săptămână. Este deja al patrulea an de când merg și fac detoxifiere. Consum doar sucuri și apă pentru o săptămână. Mă plimb în natură și beneficiez de masaje terapeutice. Ceea ce fac aici este foarte important pentru sănătatea mea. Am început anul cu bine. Sunt deja într-o aglomerație de neimaginat pentru un început de an.', a declarat Monica Anghel, pentru viva.ro.

Monica Anghel: 'Îi place foarte mult'

Monica Anghel și-a dat fiul la cursuri de actorie. Aviv, fiul vedetei, în vârstă de 13 ani și jumătate, învață actorie cu Jojo și soțul acesteia, Paul Ipate. Solista și-a văzut visul de a deveni mamă la vârsta de 40 de ani. Atunci l-a născut pe Aviv, singurul ei copil și al soțului ei, Marian.

'Da, sunt foarte fericită. Aviv a început de anul trecut cursurile de actorie cu Jojo Cătălina Grama, Paul Ipate și Laura Anghel. Nu știu cum va fi cu Aviv, cert este că îi place foarte mult actoria. Au avut anul trecut în luna decembrie un spectacol și a fost extraordinar de frumos. I-am spus Cătălinei, la finalul spectacolului, că mi-a părut rău când a luat sfârșit reprezentația lor. Sunt extraordinar de buni, ca oameni, actori, profesori, sunt absolut minunați.', a mai declarat cântăreața care a luat Cerbul de Aur la Brașov, în 1996.

Monica Anghel: 'Nu aș putea să mă stabilesc în altă țară'

Monica Anghel a călătorit peste tot în lume, unde și-ar fi putut face un rost, o carieră de succes, dar spune că pentru ea acasă înseamnă România și nu s-ar putea stabili în alt loc.

'Da, am fost în multe locuri, dar nu aș putea să mă stabilesc în altă țară, aici mă simt ACASĂ', a precizat solista Monica Anghel.

Mnica Anghel a slăbit 40 de kilograme

Monica Anghel este un alt om de când a slăbit 40 de kilograme și recunoaște că se simte la a doua tinerețe, cu noua siluetă. Cântăreața nu-și mai dorește să slăbească, iar acum face eforturi să se mențină în formă, în ciuda criticilor primite în online. Unii dintre urmăritori consideră că Monica Anghel a slăbit prea mult și că arăta mai bine înainte.

„Eu sunt la a doua tinerețe. Mă simt minunat. Sunt și foarte mulți oameni răutăcioși, frustrați, dar asta este problema lor, nu este problema mea. Sunt conștientă că există. Trebuie să fii nebun să crezi că te place toată lumea, trebuie să fii paranoic. Eu nu cred asta. Este, într-adevăr, foarte greu să te menții’, a spus Monica Anghel, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton