Monica Bârlădeanu, detalii neștiute despre nunta Ginei Pistol cu Smiley: „Plină de momente de complicitate și...”. Ce a impresionat-o cel mai mult

 Radulescu Ruxandra
.

Monica Bârlădeanu, detalii neștiute despre nunta Ginei Pistol cu Smiley. Monica Bârlădeanu a luat parte la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, care a avut loc, sâmbătă, 27 mai, la palatul Snagov. Despre Monica Bârlădeanu se știe că se bucură de statutul de femeie nemăritată, după o relație de 10 ani cu Bobby Păunescu. Iată ce părere are frumoasa actriță despre căsătoria dintre Smiley și Gina Pistol!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Monica Bârlădeanu, detalii neștiute despre nunta Ginei Pistol cu Smiley. Monica Bârlădeanu, 44 de ani, rămâne una dintre cele mai atrăgătoare și misterioase femei din showbiz. Deși a fost curtată de mulți bărbați influenți, Monica Bârlădeanu a ales să nu se mărite, declarând că este fericită cu această decizie. Actrița a fost invitată la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, unde a asistat la manifestările de iubire dintre cei doi. Bârlădeanu a mărturisit că dragostea dintre miri i s-a părut „contagioasă” și și-a exprimat admirația față de frumosul cuplu.

349656679_3018696175092083_3522919019725243179_n349656679_3018696175092083_3522919019725243179_n

Monica Bârlădeanu, detalii neștiute despre nunta Ginei Pistol cu Smiley

Monica Bârlădeanu, una dintre cele mai dorite femei din România, a simțit să-și exprime părerea față de cea mai mediatizată nuntă din showbiz, cea dintre Smiley și Gina Pistol. Frumoasa actriță a avut numai cuviinte de laudă la adresa mirilor, fiind impresionată de dragostea lor autentică.

Citește și: Anamaria Prodan a trecut peste despărțirea de Flavius Nedelea. Ce își dorește de la un viitor partener: „Caut acel bărbat care îmi seamănă'

Citește și: Gabriela Cristea va prezenta o altă emisiune TV la Antena Stars: „E un proiect nou și totuși vechi”

'Pana la ora asta ati aflat deja de pe toate sursele ce fain a fost la nunta lor: a Ginei cu Smiley. Da, locatie de vis, invitati- artisti unul si unul, tinute, aperitive, rochii si sandale… dar cea mai importanta a fost dragostea lor: palpabila, plina de momente de complicitate si tandrete… absolut contagioasa. Las aici cateva imagini de aseara sa va bucurati si voi de ei. Lovee', a scris actrița pe facebook.

Viciul de care Monica Bârlădeanu s-a ferit toată viața

Monica Bărlădeanu a reușit să-și mențină un tonus de invidiat, iar tenul ei pare aproape neschimbat. Actrița e de părere că acest fapt se datorează faptului că s-a ferit mereu de fumat, pentru că acest viciu distruge pielea.

Acesta nu este un lucru la care eu am contribuit. Este un dar. Trăsăturile sunt un dar, până la urmă. Te simți prost că ești felicitat pentru ceva care nu este chiar meritul tău, este meritul părinților tăi. Bineînțeles, este gustul lui Dumnezeu.

Așa i-a plăcut Lui. Acum, că tu, ca om, te ocupi să nu distrugi și să conservi, asta este într-adevăr, contribuția ta. Nu am. (n.r. vreun viciu) Fumatul, în niciun caz. Mi se pare că acesta distruge cel mai repede pielea’, a declarat Monica Bârlădeanu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton