La 45 de ani, Monica Bârlădeanu este studentă la Psihologie și a avut o sesiune foarte grea: "Zile în care mă așez la 7.30 dimineața la birou, de unde mă mai ridic la 8 seara"

 Dumba Gabriela
.

La 45 de ani, Monica Bârlădeanu este studentă la Psihologie și în această vară a încheiat cu bine sesiunea de exemene ale anului doi de studii. Actrița recunoaște că nu este deloc ușor să facă față unui program atât de încărcat, cu multe proiecte profesionale plus o relație de iubire cu Valeriu Gheorghiță, bărbatul care i-ar fi devenit soț în această vară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Toamna trecută, Monica Bârlădeanu dezvăluia că este studentă la Psihologie, la Facultatea Titu Maiorescu din București, iar în această vară a încheiat anul doi cu o sesiune foarte grea. Actrița susține că materiile studiate la facultate o ajută să-și înțeleagă și mai bine rolurile.

401095653902765084544604761222026576910081n401095653902765084544604761222026576910081n

Cum a fost sesiunea la Facultatea de Psihologie pentru Monica Bârlădeanu

Monica Bârlădeanu recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să încheie sesiunea de examene, mai cu seamă că este implicată în multe alte proiecte profesionale, dar pentru că iubește ceea ce studiază, a reușit să încheie cu brio.

E cu siguranță provocator să mai faci și o facultate când jonglezi deja cu 20 de mingi diferite, dar nu neapărat foarte greu; mai degrabă intens. Sesiunea înseamnă zile blocate complet în calendarul meu; zile în care mă așez la 7.30 dimineața la birou, de unde mă mai ridic la 20 seara.

Cu pauze de masa, cafea, desigur. Sunt materii de care sunt profund atașată și acolo de obicei mă scufund în studiu zile intregi. După licență, urmează alte formări și vom vedea atunci. Pe moment, însă, mă ajută să ajung la o înțelegere mai profundă a personajelor„, a spus Monica Bârlădeanu pentru tvmania.ro.

Citește și: Gina Chirilă, noi detalii despre relația pe care soțul ei, Bogdan Vlădău, a avut-o cu Iulia Vântur. A spus totul în direct, la Măruță: „Am zis să fiu total sinceră!'

Citește și: Bogdan Vlădău neagă divorțul de Gina Chirilă. De ce soția a șters pozele cu ei: „Important e să ne fie nouă bine’

Citește și: Răzvan Simion i-a dat plicul gol lui Dani Oțil la nuntă. De ce a decis să facă acest gest neașteptat: „Avea să îmi dea niște bani. A fost singura variantă prin care ne puteam regla’

Ce studii are Monica Bârlădeanu

Monica Bârlădeanu a început să cocheteze cu televiziunea în urmă cu mai bine de 20 de ani, mai exact de pe vremea aceea era studentă la Facultatea de Drept, fiind remarcată încă din primul an. A debutat în televiziune în anul trei de facultate, iar de acolo până la o carieră în showbiz a fost un singur pas.

În momentul în care și-a dat seama că lumea artistică este chemarea ei, Monica Bârlădeanu a plecat la Los Angeles pentru a urma cursuri de actorie.

Monica Bârlădeanu a lucrat mai întâi ca model, după care a început să primească propuneri din partea televiziunilor. A făcut câteva campanii publicitare încă din primul an de facultate, apoi a început să lucreze în televiziune. Prima emisiune pe care a prezentat-o a fost 'La strada', de la B1 TV.

Printre cele mai cunoscute filme ce au făcut-o celebră se numără „Lost', „Francesca', „Moartea domnului Lăzărescu', „Maternity Blues' și „Despre oameni și melci'. Ultima peliculă în care a jucat este „Faci sau taci'. Aceasta este o comedie românească în stilul Iura Luncașu. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton