Monica Bârlădeanu a făcut cunoștință cu cei doi copii ai iubitului ei, Valeriu Gheorghiță. Cum au fost surprinși împreună la o sesiune de shopping, în București

 Miniosu Alexandra
.

Monica Bârlădeanu a făcut cunoștință cu cei doi copii ai iubitului ei, Valeriu Gheorghiță. Așadar, se pare că medicul a integrat-o deja pe actriță în familia lui și o implică în activitățile familiale. Artista, împreună cu partenerul ei de viață și cei doi copii ai lui, au fost surprinși, recent, în timpul unei sesiuni de shopping într-un mall din București, iar ea pare că se descurcă de minune în rolul de „mamă vitregă'. Iată cum au fost văzuți de paparazzi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Monica Bârlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță trăiesc de câteva luni bune o frumoasă poveste de dragoste. Se pare că cei doi au planuri mari împreună, căci bărbatul i-a făcut cunoștință actriței cu cei doi copii ai lui. Așadar, artista s-a integrat deja în familia partenerului ei. Ca drept dovadă, cei patru au fost surprinși împreună, recent, în timp ce făceau cumpărături într-un mall din București.

valeriu-gheorghita-1valeriu-gheorghita-1

De curând, Monica Bârlădeanu, Valeriu Gheorghiță și copiii lui au fost văzuți de paparazzi într-un mall din București. Îmbrăcați în haine lejere și înarmați cu multă răbdare, cei doi adulți le-au ales haine copiilor directorului spitalului SRI, și toate de firmă. Au avut însă grijă se se consulte împreună cu privire la toate achizițiile vestimentare făcute pentru cei doi minori.

Citește și: Ce a eliminat Monica Bârlădeanu din alimentația ei pentru a se menține în formă: 'Recomand acest pas…' / Cum scapă de coșuri și vânătăi peste noapte

Citește și: Monica Bârlădeanu confirmă relația cu Valeriu Gheorghiță, după ce au fost surprinși în jacuzzi: „Da, e adevărat. La momentul acesta, el nu mai este căsătorit' / EXCLUSIV

Citește și: Jador a plecat într-o călătorie pe Muntele Athos, înainte de nunta cu logodnica lui, Oana Ciocan: „La un moment dat în viață ai de ales'

Citește și: Laurențiu Reghecampf o acuză pe Anamaria Prodan de infidelitate. Ce procese i-a deschis impresarei: „Să înceteze să-mi mai scrie mail-uri zilnic. Bebe este manipulat. Trăiește din cei 2000 de euro pe care-i primește de la mine'

Monica Bârlădeanu a făcut cunoștință cu cei doi copii ai iubitului ei, Valeriu Gheorghiță

Monica Bârlădeanu, Valeriu Gheorghiță și cei doi copii ai medicului au zăbovit minute bune printre raioanele magazinelor și, după o serie de dezbateri, au făcut mai multe achiziții. Deși era concentrată asupra hainelor, actrița și-a făcut, totuși, și punțin timp pentru a verifica telefonul și pentru a da câteva mesaje.

La final, toți patru s-au îndreptat către parcare, pentru a merge la mașină. Vezi imaginile AICI.

Potrivit imaginilor surprinse de paparazzi, Monicăi Bârlădeanu i-ar sta foarte bine în rol de mamă, chiar și de mamă vitregă, pentru că pare că se descurcă de minune cu cei mici, chiar dacă ea nu are copii. Mai demult, aceasta chiar afirma că și-ar dori un urmaș.

„…Nimic mai frumos pe lume. Să ridice mâna cine-i de acord!', a scris, recent, Monica Bârlădeanu, în social media, în dreptul unei fotografii în care ținea un băiețel în brațe.

Monica Bârlădeanu, despre Valeriu Gheorghiță: „Partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit'

La scurt timp după ce au apărut primele imagini și informații legate de relația Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță au apărut și primele zvonuri, potrivit cărora medicul ar fi un bărbat cu obligații. Sătulă de speculații, actrița a subliniat faptul că directorul spitalului SRI nu e un bărbat însurat.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vizavi de relația mea personală și, ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală', a scris Monica Bârlădeanu, acum ceva timp, pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton